2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 13:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec vyzrál na Mochtín, nesrazilo ho ani vyloučení


Branky


19

Starý Plzenec vyhrál ve 4. kole 2-1 nad Mochtínem. Domácí skórovali již v 1. minutě, ale hosté dokázali velmi rychle vyrovnat. Ve 41. minutě však vrátil vedení domácímu týmu V. Brejcha. Plzenec hrál od 64. minuty v deseti, ovšem ani to mu nezabránilo v zisku tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlý gól domácího týmu

Již v 1. minutě domácí fotbalisté vybojovali balón a několika rychlými přihrávkami překonali defenzivu soupeře, přesný míč poté obdržel Vlček a střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Zaskočení hosté se okamžitě snažili o vyrovnání, ale chvíli jim trvalo, než se do utkání naplno dostali. To se povedlo v 10. minutě, kdy Mochtín ukořistil balón, Z. Smolík se moc nerozpakoval a z velké dálky parádně přeloboval domácího brankáře, 1-1. V dalších minutách se na hřišti hlavně bojovalo a oba týmy si vypracovaly několik zajímavých příležitostí, které ovšem neproměnily. Starý Plzenec se znovu radoval ve 41. minutě. Centr z rohového kopu si našel V. Brejcha a přesnou hlavičkou upravil skóre na 2-1. 

Mochtín měl od 64. minuty početní výhodu, ale vyrovnat nedokázal

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji Mochtín, který se hned od úvodních minut prezentoval rychlými protiútoky. Po jednom z nich musel v 64. minutě za záchrannou brzdu zatáhnout domácí Vlček a rozhodčí okamžitě sáhl pro červenou kartu. Oslabení domácí poté přežili několik velkých šancí soupeře, při kterých je fantasticky podržel gólman Parlásek. Hosté se v celém druhém poločase hnali za vyrovnáním, ale ve finální fázi byli buď nepřesní nebo si vylámali zuby na výborném brankáři. Starý Plzenec rozhodně nespoléhal jen na obranu a několikrát nepřijemně zahrozil ze standardních situací. V nastaveném čase dostal červenou kartu ještě střídající Forejt, ale na konečném vítězství domácího týmu už to nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Vstup do utkání se nám povedl na výbornou. Skórovali jsme v první minutě a vše nasvědčovalo tomu, že by neměly nastat komplice, nicméně hosté brzo vyrovnali. Poté to byl spíše boj. Naštěstí se nám podařilo do poločasu jít opět do vedení po dobře rozehraném rohu, kdy Pavel Brejcha našel Vladimíra Brejchu, který skóroval hlavou do odkryté branky. V druhém poločase soupeř zlobil z rychlých protiútoku, které skvěle likvidoval fantastickými zákroky Josef Parlásek. Jeden z brejků musel Jan Vlček řešit faulem a byl po právu vyloučen. Ke konci zápasu jsme dostali ještě jednu červenou kartu a zápas jsme i díky skvělému zákroku Vladimíra Brejchy dotáhli do vítězného konce.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Dnes jsme si tři body určitě nezasloužili. Nehráli jsme pěkný fotbal, nedařila se nám kombinace a ve velkém vedru nám poměrně rychle odcházely síly. Náš výkon srazil brzký inkasovaný gól, na který jsme sice dokázali odpovědět, ale před koncem prvního poločasu jsme opět zbytečně dostali branku. Od 64. minuty hrál soupeř v deseti, nicméně toho jsme vůbec nedokázali využít a vyložené šance jsme bohužel neproměnili.



Sestavy


SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - R. Vávro [-] (51. V. Pokorný [-] ) , T. Brejcha [-] , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] (90. A. Forejt [-] ) , T. Pata [-] , T. Kašperák [-] (87. M. Bláha [-] ) , V. Brejcha [-] , V. Seman [-] , P. Brejcha [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Čeleda [-] , R. Smolík [-] , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , D. Gajdušek [-] , P. Staněk [-] (21. D. Höfler [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , S. Strejc [-] (86. J. Smolík [-] )

ŽK: 38. P. Brejcha , 44. V. Brejcha , 95. T. Pata - 70. Z. Smolík , 93. J. Čeleda . ČK: 64. J. Vlček , 93. A. Forejt .
Hráči zápasu: V. Brejcha , J. Parlásek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ŠIMEK František, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Jan Karásek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, kde 3 body získá domácí tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích