Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za Křimice se 4krát trefil Kropáček, Křimice vyhrály 4:3


26

One Man Show. Někteří na to chodí do kina, jiní jdou do Křimic na fotbal. René Kropáček baví a hlavně střílí góly. Žákavě nasázel čtyři a Křimice zvítězily 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl lehce oťukávací. Oba týmy se spíše poznávaly. První vážnější šance přišla po čtvrt hodině a měli ji domácí. Szedmák si narazil s Mariánusem, první jmenovaný ale mířil pouze do gólmana. O pět minut později se ale domácí radovali. Přímý kop ze strany zahrával Szedmák, který posadil míč na hlavu Renému Kropáčkovi, který se nemýlil. Po minutě našel centrem ze strany Čejka opět Kropáčka, který opět hlavou upravil na 2:0.

Tento gól jako by domácí uspokojil a Křimice přestaly hrát. Chybu v rozehrávce potrestal kličkou gólmanovi a gólem Tomáš Nekola a Žákava se dostala na koně. Hosté do poločasu stačily srovnat. Boukal se uvolnil na křídle, předložil míc pro kapitána Ondřeje Soukupa, který nadvakrát překonal Moravce.

 

Žákava se krátce po začátku poločasu dostala dokonce do vedení. Odkop od brány přeletěl křimickou obranu, Václav Mencl se zmocnil opuštěného balónu a přehodil gólmana.

Křimičtí si uvědomily, že tudy cesta k bodům nepovede a začali opět hrát. Zhruba od 70. minuty byli v permanentním tlaku a v 74. minutě se dostavily plody úsilí. Opět Čejka našel opět Kropáčka, který tentokrát nikoliv hlavou, nýbrž nohou završil hattrick a srovnal. Ale aby měl suverénně nejlepší střelec soutěže hattrick i góly hlavou, ozval se o 4 minuty později. Střídající Fořt našel hlavu vytáhlého útočníka, který hlavou dopravil míč za gólmanova záda, čímž zařídil Křimicím vítězství 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Na góly divoké utkání, kdy se obě mužstva přetahovala o vedení. My jsme dvěmi slepenými góly kolem 20. minuty vedli 2:0. Nejspíš nám to uškodilo, v hlavě jsme si asi mysleli, že už je hotovo a zápas jen tak dohrajeme. Svými chybami a nedůsledností jsme soupeři také dost pomohli a tak hosté ještě do poločasu srovnali na 2:2. Bohužel i po poločase jsme se nevyvarovali chyb a ve 49. jsme obdrželi gól na 2:3. To byla asi ta pomyslná “facka”, která nás probrala a společně se střídáním a změnou rozestavení jsme začali být zase nebezpeční dopředu. Opět dvěmi slepenými góly kolem 70. jsme výsledek otočili a připisujeme si tak šťastnou výhru. Budu se opakovat z minulého týdne, ale takové vítěztví je nesmírně důležité. Herně soupeře nepřehráváme, ale jdeme si za vítězstvím a slavíme tak 3 body. Děkuji soupeři za férový a pro nezaujatého diváka pěkný zápas s vysokým počtem branek.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Dobrý den. Jediné co mě napadá napsat je Renda Kropáček x Žákava 4:3. Domácí hráli ze začátku lépe, více kombinovali, ale první velkou příležitost jsme měli my…bohužel, jak se říká nedáš dostaneš a během chvilky jsme prohrávali 2:0. Poté jsme se chybou soupeře dostali do zápasu a do poločasu vyrovnali hru i utkání. Druhý poločas byl výkonově nahoru dolu, chvilku jsme tahali za kratší konec my, chvilku soupeř. A nakonec to pro nás dopadlo smolně. Křimice si nevytvořili ani žádné ložené šance…4x nacentrovali balon do vápna na obsazeného Reného, ale ten v souboji jeden na jednoho tady nemá konkurenci a je vidět, že tuhle soutěž hodně převyšuje. Na to, kolik času v mládí strávil na našem hřišti, nás moc nešetřil a Křimicím vyhrál zápas (směje se) My se musíme otřepat a po dvou smolných zápasech už doma bodovat.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] , R. Hřebík [-] , T. Lemák [-] (62. P. Fořt [-] ) - P. Mariánus [-] (89. J. Zapoměl [-] ) , J. Szedmák [-] (93. M. Špiroch [-] ) , L. Čejka [-] (93. D. Dmitrovič [-] ) , D. Matějka [-] (62. J. Dytrt [-] ) , M. Pinc [-] , P. Grambal [-] - R. Kropáček [-] -

FK Žákava
P. Bočan [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] (85. A. Tafat [-] ) , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , Z. Plzák [-] (38. I. Kašpar [-] )

ŽK: 76. J. Szedmák , 82. M. Pinc , 93. P. Fořt - 64. S. Nekola , 77. J. Smazal , 94. T. Kosnar .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - SIROVÝ Václav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj ze špičky tabulky. Ve vyrovnaném zápase věřím více Křimicím.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích