1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bodurka napravil zaváhání a chycenou penaltou zařídil Kralovicím alespoň bod


Branky


24

Souboj tradičních účastníků 1.A třídy nabídlo hned v prvním kole hřiště v Křimicích, kam přijely Kralovice. První kolo si spolu tyto dva týmy střihly i minulý rok a znovu skončil zápas remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut se hrál běhavý a fyzicky náročný fotbal. Skóre se poprvé mohlo měnit zhruba v 10. minutě. Gól Křimic a následnou radost ale zhatil zvednutý praporek. Poté se hra přelívala ze strany na stranu. Oba týmy chtěly využít svých krajních hráčů, a tak se hrálo převážně přes křídelní prostory. Všechny ať už jen náznaky šancí ale končily na pevných obranách. Ve 25. minutě se radovali domácí podruhé. Znovu to ale byla marná sláva. Zvednutý praporek a ofsajd. Skóre se poprvé měnilo ve 43. minutě. Špatnou rozehrávku domácích potrestaly Kralovičtí po přihrávce na Martina Pánka a jeho následné přesné střele. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

 

 

 

Do druhého poločasu poslali domácí do hry svou novou posilu, která si vyzkoušela angažmá v Domažlicích nebo také Hradci Králové - Reného Kropáčka. Zanedlouho bylo srovnáno. Bečka našel přesnám odkopem právě Reného Kropáčka, který předběhl obránce a když si Bodurka vybral špatnou chvilku a podcenil skluz balónu, mohl Kropáček zakončovat do prázdné brány. V 53. minutě tak bylo srovnáno. Křimice byly po gólu aktivnější, Kralovice se ale mohlo opřít o skvěle hrajicí obranu. Do vedení se mohli domácí dostat zhruba v 65. minutě. Dytrt ale ve velké šanci selhal, když z malého vápna bránu přestřelil. O pár minut později se pískala penalta, kterou ve svém vápně zahrál jeden z hráčů hostů. René Kropáček ale svůj druhý gól nepřidal. Hrdinou okamžiku se naopak stal brankář Bodurka, který vystihl směr střely a pokus zlikvidoval. Domácí měli i další šance, které ale vždy skončily neslavně a na konci tak na světelné tabuli svítil zasloužený výsledek 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Takový tradiční zápas s Kralovicemi. Běhavý, fyzicky náročný zápas s mnoha souboji, ale v duchu fair play. První poločas byl vyrovnaný, Kralovice ukázali jak zkušené mužstvo jsou, kdy nám vstřelili branku z naší ojedinělé chyby v rozehrávce. V druhém poločase jsme brzy srovnali skóre, byli lepší a vytvořili si 3-4 velké šance včetně penalty. Bohužel penaltu jsme nedali a šance neproměnili. Zápas tak skončil asi spravedlivou remízou. Kralovicím přeji, ať se jim v soutěži daří, zápasy s nimi vždy patří k těm kvalitnějším.




Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - R. Hřebík [-] , Z. Bečka [-] , M. Pinc [-] , T. Čechura [-] - T. Lemák [-] (46. R. Kropáček [-] ) , P. Mariánus [-] , L. Čejka [-] , J. Szedmák [-] (84. V. Kuneš [-] ) , P. Grambal [-] (79. M. Špiroch [-] ) - J. Dytrt [-] (73. D. Matějka [-] ) -

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Sládek [-] , M. Pánek [-] (89. M. Škrle [-] ) , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , M. Kůsa [-] , J. Kulhánek [-] , T. Kříž [-] , P. Gažák [-] , L. Sládek [-] , D. Běláč [-]

ŽK: 34. P. Grambal , 52. R. Kropáček , 65. T. Čechura - 77. J. Kulhánek , 78. T. Kříž , 82. L. Sládek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kraus Jan - PŘIBYL Zdeněk, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Kralovice přijedou z daleka, i přesto dokážou Křimice vyloupit a odvezou si 3 body.

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza