2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csambal rozhodl o druhém místě pro Vejprnice!


Branky


24

Přímý souboj o stříbrnou pozici po podzimní části se odehrál na vejprnickém hřišti, kam zavítal plzeňský Rapid. Hráči hostů nakonec museli žal zapít večer na dokopné, když se prosadili jen jednou regulérní brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikterak výživný fotbalový poločas, ve kterém i díky minimu šancí na obou stranách padla jediná branka od Davida Csambala, který rozesmutněl Jiřího Lišku. Hosté totiž byli častěji na míči, ale jejich hra se neslučovala s aktuálním postavením v tabulce a vizitkou nejproduktivnějšího týmu soutěže. Takže do kabin nedokázali vstřlit gól.

 

Po výměně stran se hra zlepšila, ale to i na straně domácích a tak se mohlo tvářit, že se jedná o podobný obrázek, jako v předchozí třičtvrtě hodince. Jenže tentokrát hosté i skórovali, jenže dvakrát z ofsajdového postavení... Využil toho opět David Csambal, který nazul střelecké kopačky a podruhé v zápase mířil přesně. A když už to vypadalo, že to bude další zápas s nulou pro Vejprnice, udeřil Rapid v 90. minutě, to se prosadil Matěj Fikrle a nastavené čtyři minuty byly pro obranu Vejprnic ještě hodně dlouhé. Ale nakonec to ustála a svého soupeře v tabulce domácí přeskočili.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Poslední zápas podzimu jsme chtěli vyhrát a dostat se tak před Rapid, na druhé místo a to se nám povedlo. Jak už to míváme, tak soupeř byl v prvním poločase častěji na míči, ale my pozorně bránili a dovolili mu jedinou šanci. My měli asi 3, z nichž jsme jednu proměnili. Úvod druhého poločasu se nám podobně jako před týdnem na Petříně nepovedl. Tam nás Rapid zamknul na naší polovině. Ale opět jsme to ustáli a pak tam sami měli několik hezkých akcí a možností ke skórování, kdy jsme opět jednu proměnili. V závěru hosté snížili, hned se mi vybavil zápas s Radnicemi, ale historie se neopakovala a my bereme 3 body. Celkový počet bodů za podzimní část a umístění v tabulce je víc než jsme čekali, ale je to zasloužená odměna pro všechny hráče, realizační tým, vedení klubu a naše fanoušky.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: V posledním kole jsme se dočkali starých dobrých podzimních podmínek - pěkné 4 stupně, vítr, trocha deště a měkký hřiště - na dané podmínky ale skvěle připravené. A stejně jako počasí vypadal i náš výkon v prvním poločase, nebavil a nám trenérům dost vadil. Vypadalo to, jako bychom hráli o osmej a ne o druhej flek. Pořádně jsme si nepřihráli, malý nasazení a pohyb, napadání skoro nulový a z toho pramenící snad jedna naše střela na bránu za celý poločas. U domácích to bylo něco podobného, s tím rozdílem, že oni měli tři nebo čtyři šance a jednu proměnili a zaslouženě o půli vedli. Do druhé půle jsme prostřídali a i výkon se zvedl. Domácí jsme přehrávali a vytvářeli jsme si šance, dali jsme i dva góly z ofsajdu, ale paradoxně jsme z ojedinělé šance Vejprnic inkasovali na 2:0. Pak jsme před koncem už jenom stihli snížit, ale závěr alá Radnice se nám nepovedl a na bod jsme už nedosáhli, byť jsme až do konce domácí mačkali. Zápasu by vzhledem k šancím možná seděla remíza, ale za tu první půli jsme štěstíčko asi trochu urazili, a tak přezimujeme na "až" třetím místě, které je pro nás určitě výborné a do jarní části i trochu zavazující. Ale jak známo, nahoře víc fouká, tak uvidíme, jak moc jsme otužilí.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - R. Křen [-] (67. D. Svoboda [-] ) , D. Křemenák [-] , M. Homolka [-] , A. Heller [-] (91. M. Hora [-] ) , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] , D. Csambal [-] , M. Kouřil [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Kořenek [-] (76. M. Votava [-] ) , T. Drtil [-] (58. M. Brůček [-] ) , J. Ledvina [-] (46. D. Koranda [-] ) , P. Jílek [-] (65. J. Harmady [-] ) , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , T. Řehoř [-] (46. T. Křen [-] )

ŽK: 78. M. Hejduk , 91. D. Csambal - 77. D. Kořenek .
Hráči zápasu: D. Csambal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - BOGDAN Gabriel, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 17:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:58

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů