1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota katem dlouhých sérií? Teď zdolala Holýšov


Branky


32

Holýšov od 2. kola nepoznal pachuť porážky, navíc držel sérii pěti výher v řadě. Než do jeho azylu ve Stodě přijela Lhota. Ta už potřebovala zabrat, poslední zápasy herně nevycházely a i když po brance Michálka prohrávala, dokázala vývoj utkání otočit. Za hosty se prosadil Šroubek a ve druhé půli Křížek, který na gól z pozice útočníka čekal od začátku června.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Sice jsme vedli 1:0 a pak asi rozhodlo, že jsme měli takové dvě tři šance, ze kterých jsme mohli dát další gól a zřejmě by bylo rozhodnuto. Nicméně jsme jej nedali, poté jsme neuhlídali jedno autové vhazování, které dopadlo až do malého vápna a zde jsme jako opaření koukali na dorážejícího hráče. Ve druhé půli jsme si pak nepohlídali jeden brejk soupeře, když jsme už na půlce dostoupili jejich hráče, ten to propasíroval do lajny, odkud hosté utekli do přečíslení a pak to zužitkovali. I přes závěrečný tlak jsme ale byli bezzubí a nedokázali jsme proměnit šance. Takže nás potkala první porážka po sedmi zápasech, ale musím uznat, že jsme nyní nepodali optimální výkon. Nemělo to tempo, bylo to takové mdlé, utahané. Asi to ovlivnilo to neproměnění úvodních šancí na vyšší vedení, kdy mohlo být možná rozhodnuto.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: My jsme asi takoví ti katí "dlouhošňůrejch", ale jsem zvědav, zda to bude platit, když teď budeme mít Vejprnice, které ještě vůbec neprohrály. Jeli jsme na zápas bez Vlčka, Dyka a Horník s námi tedy jel, ale byl po nemoci. Takže jsme opět obnovili naši starou dobrou bojovnost a ono to funguje. Prostě dneska kdo chce víc v tom přeboru, tak se dá porazit každý každého. Jinak k Holýšovu. Hrajeme s nimi léta, ale tento rok jsem tam poznal pár lidí. Mají hodně změn v kádru, mladý běhavý mančaft, zejména jejich krajní záložníci, na které jsme se extra připravovali. Respekt tam byl, zejména k té sérii bez prohry a pěti vítězstvím. Nicméně zápas byl více bojovný, než nějak hezký herní. Bojovalo se na obou stranách, přelívalo se to mezi bránami, ale bez výraznějších šancí. Dostali jsme gól ze standardky po nedůrazu v obraně, ale v podstatě stejnou branku jsme dali na druhé straně my. Ve druhé půli se nám pak povedla jedna akce, která byla fakt hezká, po trase Švehla - Kotrnoch - Křížek, snad na jeden dotek několikrát mezi sebou až do vápna a snajpr se ve vápně přece nemýlí, to vědí všichni (směje se). Jinak tam výraznější šance nebyly, spíše jen po standardkách nebo závarech ve vápně. Byl to spíše remízový zápas, ale tři body nám hodně povedly a s ohledem na nějaké herní trápení nám jistě tu psychiku vylepší. Máme před sebou šest zápasů a po Vejprnicích pak týmy z druhé poloviny aktuální tabulky, tak uvidíme, zda ten rozdíl bude znát nebo ne. Nám se vždy hrálo proti těm lepším týmům, takže uvidíme, jak to pak bude. Musím pochválit všechny, od beka po křídlo.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kokoška [-] (78. T. Syrovátka [-] ) , J. Kadar [-] (46. V. Šperl [-] ) , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , J. Valachovič [-] , V. Křeš [-] , M. Žižka [-] (82. M. Pok [-] ) , J. Šmíd [-] , J. Krystl [-] (70. M. Manowetz [-] ) , D. Zavadil [-]

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , J. Petr [-] - O. Kotrnoch [-] (90. D. Fikerle [-] ) , T. Marek [-] , J. Jaroušek [-] , J. Peterka [-] (75. J. Horník [-] ) - M. Švehla [-] (83. J. Eliášek [-] ) , D. Křížek [-]

ŽK: 80. V. Křeš - 28. M. Švehla , 78. D. Křížek .
Hráči zápasu: J. Šroubek .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: ŠIMEK František - SCHNEIDER Josef, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích