T. Křen 18.
T. Řehoř 49.
T. Ježek 82. (p.)
R. Lang 87. (vl.)
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid navázal na velmi dobrou přípravu. Mýto si odvezlo čtyři branky


Branky


18. T. Křen , 49. T. Řehoř , 82. T. Ježek (p.) , 87. R. Lang (vl.)
27

Mýto přijelo na Rapid s čerstvou změnou na lavičce, ale ani ta nepřinesla hostům štěstí. Domácí fotbalisté, povzbuzení atraktivními výsledky z přípravy, dokázali svého soupeře přehrát a zajistit si brzy po výměně stran tři body, které strvdili ještě v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek úvodního zápasu obou týmů v novém ročníku patřil domácím. Nejdříve zahodil po pěkné akci obrovskou šanci na malém vápně Fikrle, pak střelu Kořenka po rohovém kopu zastavil obránce na brankové čáře, ale z další akce už hosté inkasovali. Tomáš Řehoř v 18. minutě na půlící čáře podržel míč, který sklepl na nabíhajícího Kleknera. Ten si míč navedl před vápno soupeře a do vyložené šance vysunul Tomáše Křena. Jeho pokus zastavila až síť za zády Vilda. V dalších šancích trefil Jílek po rohu břevno a pokus Kleknera zastavil podruhé v zápase obránce zastupující překonaného brankáře. Když se pak neprosadil v ojedinělé, ale stoprocentní šanci, kdy postupoval po prunikové nahrávce sám na branku domácích hostující Lenk, šlo se do kabin s jednobrankovým vedením Rapidu.

 

Druhý uklidňující gól vstřelili domácí skoro hned po vstupu do druhého dějství. Míč se ve 49. minutě dostal po centru až na penaltě volného Řehoře. Ten balón sice netrefil čistě, ale zároveň tím poslal brankáře na opačný směr, než byla dráha letu střely, končící až v brance. Nebezpečí znamenal i další centr do hostujícího vápna. Ten totiž našel Jílka, kterého ale včas dokázali zblokovat obránci. Podobná šance byla k vidění i na druhé straně. Štych se objevil za obranou linií a naservíroval balón mezi brankáře a dobíhající obránce na Feřsteka. V tomto momentě domácí ale znovu, podobně jako v první půli, podržel brankář Papierník, který útočníka zblížil a jeho zakončení vyrazil na roh. Definitivní úder uštědřil Mýtu v 82. minutě z penalty Ježek po faulu na v šestnáctce unikajícího Peška. Když si pak centr pod tlakem nabíhajíciho Jílka srazil do vlastní branky Lang, bylo to to poslední, co se v utkání odehrálo.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Oproti minulému zápasu s Mýtem, který skončil remízou, jsme tentokrát byli po celý zápas lepší a hráli jsme i celkem pohledný fotbal, zaslouženě vyhráli o čtyři góly a připsali plný počet bodů. Ty jsme dali jako dárek trenérovi Jiskrovi, který slavil padesátku, kterou jsme pak večer spolu s výhrou poctivě oslavili.




Sestavy


SK Rapid Plzeň
T. Papierník [-] - T. Řehoř [-] (82. J. Holík [-] ) , P. Jílek [-] , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] (76. D. Pešek [-] ) , T. Křen [-] (66. M. Brůček [-] ) , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (76. M. Votava [-] ) , M. Bezukh [-] (82. M. Kořenek [-] ) , P. Řezníček [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Šmíd [-] (46. M. Mařík [-] ) , M. Lenk [-] (63. J. Feřstek [-] ) , J. Lenk [-] , R. Chvála [-] , P. Štych [-] (82. P. Chmelíř [-] ) , M. Kellner [-] (63. T. Vonášek [-] ) , M. Melka [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , R. Lang [-]

ŽK: 79. M. Melka , 82. J. Vild .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MOLEK Eduard - CIMICKÝ Filip, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů