2:1
(0:0)
63. V. Ficl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice sahaly po třech bodech, závěr ale patřil domácímu Junioru


Branky


27

Netolice čeká zápas pravdy poslední kolo proti Chelčicím. Ještě předtím ale svěřenci trenéra Romana Mužíka zamířili do nedalekých Strakonic, kde je čekal souboj s Juniorem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolestivý závěr

Netolice od prvních minut byly aktivnějším mužstvem a jejich pohyb dělal domácím mladíkům problém. Územní a částečně i herní převahu ale dlouho hosté nedokázali přetavit v tíženou branku. Té se dočkali až ve druhém poločase, konkrétně v 63. minutě, kdy brankáře Wintera překonal sedmnáctiletý Václav Ficl. Domácí ale nic nevzdali a posledních deset minut patřilo velkému tlaku Junioru, který nesl ovoce. Nejprve v 83. minutě vyrovnal kapitán týmu Jiří Baloušek a o tři minuty později posunul pomyslnou misku vah na stranu Strakonic Michal Boubalík. Podle zápisu je střelcem druhé branky uveden Ondřej Bambásek, ale tato informace není správná dle přítomných na zápase.

Ztrátu netolického vedení navíc dokonal i zkrat Dzhuravetse, který se nechal zbytečně po ataku domácího hráče od sudího Křížovského vyloučit. O deseti už to hostům nešlo a křečovitá snaha o vyrovnání tížený gól na 2-2 nepřinesla. Netolice tak ztratily dobře rozehraný zápas a podlehly Strakonicím poměrem 1-2. Rezerva Junioru se naopak nadále drží na předních pozicích.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Předvedli jsme asi nejhorší výkon. Netolice byli aktivnější a první půle byla v jejich režii. Hráči si asi mysleli, že to půjde samo. Pozdě u hráčů, nepřesnosti v rozehrávce a špatný pohyb, hlavní faktory naší slabé hry. Hosté se dostali do vedení, až to nás probudilo a začali jsme hrát. Konec zápasu patřil nám a z velkého tlaku se podařilo výsledek otočit. Bojovnost na konci byla jedna z mála věcí, která se podařila. Za výhru jsem samozřejmě rád, ale příští týden budeme muset hru o hodně zlepšit.

1. FC Netolice
Martin Sklář - asistent trenéra: Strakonice jsme prakticky přehráli, měli jsme po většinu zápasu více ze hry, ale závěr přinesl pravý opak. Díky individuálním chybám jsme ztratili vyhraný duel a nemáme ani bod. Navíc došlo i na nějaké zranění a zbytečnou červenou. Příští týden budeme muset bodovat, aby nám právě Chelčice neutekly ještě více, než doposud.



Sestavy


FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , M. Říha [-] , Š. Vondrák [-] , L. Šimák [-] (46. L. Duba [-] ) , O. Bambásek [-] , D. Šefčík [-] (71. M. Linhart [-] ) , R. Novák [-] (66. V. Peroutka [-] ) , J. Baloušek [-] , G. Čibera [-] , O. Kafka [-]

1. FC Netolice
M. Mádl [-] - M. Raušer [-] , J. Skála [-] (50. I. Cibuzar [-] ) , J. Lukáš [-] , P. Fux [-] , V. Ficl [-] , R. Hudec [-] , M. Baloušek [-] , V. Plojhar [-] (66. J. Pivoňka [-] ) , M. Dzhuravets [-] , F. Rokůsek [-]

ŽK: 32. J. Baloušek , 82. O. Bambásek , 89. O. Kafka . ČK: 89. M. Dzhuravets .
Hráči zápasu: J. Baloušek .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Křížovský Jiří - KAZDA Lukáš, SOLAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rezerva Junioru zvítězí.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Hozman
Tip experta: výhra domácích

Junior doma zvítězí 2:0.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:58
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:57

Tip: výhra domácích