2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice slaví první výhru! Odnesl to Tatran


Branky


27

Dočkali se! Netolice po sestupu dokázaly poprvé bodovat a navíc za tři body! Odnesl to prachatický Tatran, který přijel do Netolic v oslabené sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raušer hrdinou

I přes slabší sestavu ale první zahrozil Tatran, který využil nákopu Prihary a sám před brankářem se objevil jeden z hostujících útočníků. Ten sice obešel brankáře Mádla, ale balón si následně posunul až moc daleko, a tak nadále svítilo na světelné tabuli skóre 0-0. To ale vydrželo jen do třinácté minuty, než domácí Miroslav Raušer dokázal využít zaváhání hostů a poslal Netolice do vedení. Domácí se tak dostali podruhé ve třech posledních zápasech dostali do vedení. Nikdy ale nedokázali přidat důležitou druhou branku až doteď. V samotném závěru poločasu přidal opět Raušer důležitou druhou branku a domácí dělil jeden poločas od prvních bodů. Druhý poločas domácí dokázali držet vedení i díky tomu faktu, že se hosté do ničeho netlačili a utkání se tak v uvozovkách dohrávalo za klidného stavu. Netolice se tak dočkaly a oslavily první vítězství po sestupu do 1.B třídy poměrem 2:0.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: Tatran zahrozil hned v úvodu, ale přečkali jsme to s následně jsme díky chybách a individuálním výkonům našich hráčů utkání zvládli. Kluci makali a tyto body nám hodně pomůžou. Teď je ale musíme potvrdit proti neoblíbenému týmu ze Stach.




Sestavy


1. FC Netolice
M. Mádl [-] - M. Dzhuravets [-] (88. J. Pivoňka [-] ) , M. Raušer [-] (75. V. Vlášek [-] ) , F. Rokůsek [-] , J. Skála [-] (90. V. Jelínek [-] ) , . Stuchlík [-] , P. Fux [-] , V. Ficl [-] (46. M. Dvořák [-] ) , M. Baloušek [-] , V. Plojhar [-] (81. R. Hudec [-] ) , J. Lukáš [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - M. Černý [-] (46. R. Černý [-] ) , P. Brom [-] , J. Tesárek [-] , A. Břicháček [-] (53. J. Růžička [-] ) , T. Kojan [-] , K. Wagner [-] (71. D. Kukačka [-] ) , M. Gramblička [-] , M. Trost [-] (53. A. Vlk [-] ) , P. Miesbauer [-] , F. Kolda [-]

ŽK: 56. V. Plojhar - 40. M. Černý , 40. T. Kojan , 66. P. Brom .
Hráči zápasu: M. Raušer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁŠA Richard - MAREK Vladimír, PLUHAŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Josef Hopfinger
Tip experta: výhra hostů

Domácí budou chtít uhrát první body a jistě pro ně obětují maximum. Nicméně věřím, že smůlu v koncovce jsme si vybrali, konečně nám to tam napadá a odvezeme si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Netolice si konečně připíšou výhru

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Oba týmy toho zatím moc fotbalového nepředvedly. V tomto utkání budou šťastnější hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza