1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně i o deseti vyloupila Netolice


Branky


78. V. Vlášek - 32. V. Chvosta , 45. A. Mack (p.) , 60. J. Procházka
26

Nováček z Netolic v prvním kole narazil ve Střelských Hošticích a v sobotu je čekal první domácí zápas, ke kterému, jako soupeř, přijela Volyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení o deseti

Zápas začal hodně aktivně  a domácí se mohli už v úvodu ujmout vedení. Volyni podržel skvělým zákrokem brankář Mráz a brankář Slavoje dokázal podržet svůj tým i v dalších situací. Volyně postupně vyrovnala hru a šance přicházely z obou stran. Branka stále nemohla padnou a k rozpumpování střelců mohla pomoci 28. minuta, kdy volyňský Michal Chovsta uviděl za své protesty zbytečnou červenou kartu a Netolice dostaly přesilovku. Místo útočných šancí Netolic ale přišel zmar v obraně a navrátilec do Volyně Václav Chvosta skóroval ve 32. minutě ze samostatného úniku. Domácí mohli vyrovnat, ale Vláškovo hlavičku Mráz vyrazil a další spoluhráč Netolic nedokázal dopravit míč do prázdné branky. Netolickou impotenci dokázala Volyně v úplném závěru potrestat podruhé, když sudí Ťupa nařídil pokutový kop pro Slavoj, kterým Dlouhý, podle zápisu Mack, poslal týmy do kabin za stavu 2-0.

Už jen korekce

Volyně ve druhé půli zkušeně bránila a vyrážela do nebezpečných protiútoků. Jeden takový přišel přesně po hodině hry a byl pro Volyni zlatý. Střídající Procházka překonal netolického Mádla a Slavoj šel do trháku. Netolice sice dokázali skórovat zásluhou "veterána" Václava Vláška v 78. minutě, ale to bylo od domácích všechno. Netolice tak prohrály i své druhé kolo po sestupu z A. třídy a příští týden míří k dalšímu těžkému soupeři do Bavorova. Naopak Volyně slaví po dvou zápasech plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Martin Sklář - vedoucí mužstva: Už ve druhé minutě jsme se mohli ujat vedení, ale bohužel jsme nedokázali skórovat. Velý zápas jsme s Volyní drželi krok a navíc se nechal vyloučit zbytečně jejich obránce. Místo vstřelení gólu jsme ale sami inkasovali. Herní projev sráželi hlavně individuální chyby, které dokázali hosté potrestat.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Vstup do zápasu byl opět z naší strany bídný. Netoličtí měli pár dobře zahraných standardních situací. Naštěstí nás opět podržel brankář Mráz. Postupem času jsme se dostali do zápasu a balóny za obranu jsme dělali domácím velké problémy. Bohužel jsme ani jednu z těchto situací nedokázali lépe vyřešit. Ve 28. minutě přišel totální zkrat nezkušenějšího hráče Michala Chvosty, který se nechal zbytečně vyloučit. Paradoxně nás toto vyloučení nakoplo a už ve 32. minutě proměnil samostatný únik Václav Chvosta a vstřelil svůj první gól po svém návratu. Hned po této brance měli domácí největší šanci prvního poločasu, kdy úplně volný netolický útočník z úrovně penalty minul branku. Nám se podařilo do konce prvního poločasu přidat druhou branku, když byl ve vápně faulován Mack a nařízenou penaltu proměnil Dlouhý. Po poločasové přestávce jsme bránili v obraném bloku a hráli na brejky. V 60. minutě jeden takový proměnil Procházka. Domácí už jenom korigovali v 78. minutě na konečných 1:3.



Sestavy


1. FC Netolice
M. Mádl [-] - M. Baloušek [-] (73. D. Ryneš [-] ) , M. Dvořák [-] (46. V. Fišer [-] ) , J. Lukáš [-] , . Stuchlík [-] (69. V. Ficl [-] ) , P. Fux [-] , F. Rokůsek [-] (90. D. Jíra [-] ) , V. Vlášek [-] , V. Plojhar [-] , J. Pivoňka [-] , M. Dzhuravets [-] (77. J. Miesbauer [-] )

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] (79. P. Pubal [-] ) , P. Hájek [-] (90. K. Hájek [-] ) , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] , A. Mack [-] , P. Temňák [-] (46. J. Procházka [-] ) , P. Gašpar [-] (89. R. Prihara [-] ) , F. Dlouhý [-] , V. Janoušek [-] (65. J. Chvosta [-] ) , J. Brabec [-]

ŽK: 24. M. Dzhuravets , 90. F. Rokůsek - 28. M. Chvosta , 28. V. Chvosta , 75. D. Pikolon , 80. J. Procházka . ČK: 28. M. Chvosta .
Hráči zápasu: V. Chvosta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - ŠVARC Alois, ANTOŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: František Traxler
Tip experta: výhra domácích

První zápas se nám sice nepovedl, ale doma ukážeme sílu a Slavoj v těžkém utkání porazíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Netoličtí pokračují v n evyrovnaných výkonech a hosté ze strakonicka si odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů