3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí v divokém utkání zkrotilo volyňský Slavoj


Branky


23

Jak už tomu bylo minulý rok, tak i letos došlo na souboj v závěru podzimu mezi Volyní a Vlachovem Březí, který měl určit konečné pozice v popředí tabulky v podání obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový start

Důležitým začátek utkání zachytili jednoznačně domácí borci, kteří se už po sedmi minutách hry dočkali vedoucí branky. Martínek posunul na Adama Novotného, jehož přízemní centr nedokázala obrana Slavoje odvrátit a pohotový Jan Hubáček neváhal a jeho střelou nedal Mrázovi šanci. Už čtyřicetiletý veterán navíc napodobil svůj výkon z loňského podzimu a ve 14. minutě využil opět odraženého balonu, který i napodruhé dostal do hostující sítě. Hrůzostrašný start Slavoje mohl odčinit o pár minut později Jaroslav Chvosta, ale ten byl na poslední chvíli zastaven obráncem Lukešem. Následně se z fotbalového trávníku vytratil fotbal a docházelo k častým faulům, strkanicím a slovním prohřeškům. Všechno vyvrcholilo v závěru prvního poločasu, kdy se po souboji v pokutovém území strhla mela, kterou zastavil až hlavní sudí. Nic z toho ale nezměnilo stav utkání, které drželo ve svých rukách Březí.

Tři body pro domácí

Do druhého poločasu udělal hostující tým dvě změny a do hry se tak dostal i obávaný střelec Slavoje Brabec, který kvůli zdravotním problémům nemohl nastoupit od začátku utkání. Hostující výkon se zvedl, ale v 56. minutě dostala snaha o vyrovnání první trhlinu, neboť po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch František Dlouhý. Přesilovka paradoxně domácím vůbec nepomohla a nervózní výkon daroval první větší šanci Volyni. Brabec se dostal do samostatného úniku, který ale jak díky brankáři Kautmanovi, tak i vracejícímu se Lukešovi, nezakončil podle představ. Čas se pomalu krátil a snaha hostů o zvrácení nepříznivého skóre se dostávala do křečí. Pět minut před koncem navíc došlo k dalšímu vyloučení hostujícího hráče. Pikolon nevybíravým způsobem sestřelil Adama Novotného a za svůj zákrok viděl mladičký obránce Volyně od sudího Ryneše rovnou červenou kartu. Definitivní podobu výsledku dal o čtyři minuty později střídající Šimon Kouba, jenž využil přiklepnutí Plachty. Vlachovo Březí tak zvládlo poslední zápas podzimu poměrem 3-0 a předskočilo Slavoj v konečném pořadí o jeden bod.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Václav Plachta - hráč: Zápas proti Volyni přinesl parádní vstup a po čtrnácti minutách jsme vedli o dvě branky. Následně se z hřiště fotbal doslova vytratil a došlo na časté strkanice, fauly a další nesportovní situace. Druhý poločas se hosté snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich příležitosti jsme přečkali a v závěru jsme přidali ještě třetí branku. Výkon byl parádní a i přes nepříliš fotbalové počasí dorazila parádní fotbalová kulisa.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Vstup do zápasu jsme měli naprosto katastrofální. Už v 7. minutě jsme inkasovali branku, kdy centrovaný míč do pokutového územní jsme opět nedokázali odkopnout a domácí této nemohoucnosti využili. Tato branka nás úplně položila a domácí byli lepším týmem. Ve 14. minutě jsme inkasovali druhou branku po stejné akci jako u první branky. Poté jsme měli příležitost, kdy Chvosta J. šel sám na branku, domácí hráč ho před vápnem stáhl. K překvapení všem přítomných rozhodčí tuto situaci vůbec neposoudil jako faul a ani jindy aktivní pomezní rozhodčí nesignalizoval. Po změně stran se zásluhou střídání náš výkon zlepšil. Vypracovali jsme si dvě dobré příležitosti ale bohužel ani jednu jsme nedokázali proměnit. Závěrečný účet zápasu završili domácí v 89. minutě na konečných 3:0.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (73. Š. Kouba [-] ) , J. Lukeš [-] , A. Novotný [-] , L. Martínek [-] (86. V. Plachta [-] ) , J. Bízek [-] (41. Š. Kužvart [-] )

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , K. Hájek [-] , J. Procházka [-] (63. P. Pubal [-] ) , F. Dlouhý [-] , V. Janoušek [-] (46. J. Kubeš [-] ) , J. Čužna [-] (46. J. Brabec [-] )

ŽK: 45. J. Hubáček , 60. R. Lauda , 70. L. Martínek , 77. R. Kalčík - 18. J. Procházka , 22. F. Dlouhý , 80. K. Hájek . ČK: 56. F. Dlouhý , 85. D. Pikolon .
Hráči zápasu: J. Hubáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - ŠŤASTNÝ Petr, PLUHAŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:30

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: remíza

Výsledek radši netipuji. Byl bych rád, kdyby se nikdo v tomhle zápase nezranil a oba týmy dohrály v jedenácti lidech.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Meziokresní derby nabídne tvrdý fotbal a tři body pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích