2:1
(2:0)
52. P. Brož
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelské Hoštice přetlačily Dražejov


Branky


25

Druhý tým tabulky ze Střelských Hoštic nadále pronásleduje první Bavorov a domácí zápas proti Dražejovu měl patřit k těžším zkouškám sokolského týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí za tři

Zápas plný osobních soubojů přinesl za nepříjemného počasí velké šance, přičemž v první z nich se objevili domácí, ale pokus Rejška zastavil skvělým zákrokem Brož. Na druhé straně se protějšek Brože, Tomáš Vlk, blýskl dobře přečtenou hrou a nedovolil tam Šrámkovi nebezpečné zakončení. Domácí postupem poločasu převzali iniciativu utkání a ve 38. minutě se dočkali také první branky. Pavel Rejšek si při reparátu tentokrát s Brožem poradil a domácí se dostali do vedení, které v úplném závěru poločasu navýšil svojí hlavičkou Václav Křivanec. Nutno ale dodat, že hosté reklamovali údajný ofsajd, který podle nich předcházel prvnímu gólu utkání.

Brankář a gól?

Branka ale byla uznána a na Dražejov čekal "dotahovací" poločas, Hosté ho ale začali parádně a po sedmi minutách na hřišti došlo na odkop brankáře Petra Brože. Míč se na mokrém povrchu nepříjemně svezl a Tomáš Vlk jen bezbranně pozoroval balon padající po skoku na vápně do brány. Branka, která padne jednou za život, doslova hosty zpět do hry a utkání dostalo náboj. Dražejov se ale zmohl jen na přímý kop v závěru utkání, který, bohužel pro černobílé, gólové parametry neměl. Hoštice tak dokázaly porazit Dražejov poměrem 2-1 a skvěle zvládnutý závěr prvního poločasu tak nabízí stále zajímavý souboj v popředí tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: K okresnímu derby k nám zavítal Dražejov, který má ve svých řadách dosti kvalitních hráčů a tak nás nečekal nikterak jednoduchý zápas. Hrál se zápas plný soubojů. V naší největší šanci vychytal Brož Rejška a na druhé straně dobře vyběhnuvší Vlk nenechal jít do velké šance V. Šrámka. Ke konci poločasu jsme se dočkali vedoucího gólu, když se prosadil kanonýr Rejšek. Na cestu do kabin přibalil soupeři druhý gól Křivanec. Kuriózní situace nastala na začátkem druhé půle kdy se prosadil hostující gólman Brož. Jeho odkop, se před vápnem odrazil a zapadl krásně do šibenice za bezmocného Vlka. Závěr utkání byl zbytečně vyhrocený a vyloučení na jedné či druhé straně vyselo ve vzduchu. Případným komplikacím rozhodčí předešel ukončením zápasu přesně v 90.minutě

TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: V sobotu jsme zavítali do nedalekých Stř. Hoštic. I z pohledu diváka mám velice smíšené pocity... Nekompletní tým sudích na zápasy je samozřejmě velký problém a to si myslím také určilo finální skóre zápasu. První poločas byl lepší domácí celek. Na mokrém povrchu se dostali do několika šancí a ke konci prvního poločasu jsme dvakrát inkasovali. První branku ve 38.min, z našeho pohledu z metrového ofsajdu, dával Rejšek a v poslední minutě poločasu hlavou Křivanec. Druhou půlku jsme začali hrát a dostávat se do šancí my. Jedinou branku našeho týmu vstřelil brankář Brož. Z výkopu od brány překvapil domácího Vlka, který nepočítal s mokrou trávou. Ke konci jsme měli ještě šanci vyrovnat z přímého kopu Mertlem a míč se od brankáře odrazil bohužel mimo. Na tuto prohru chceme rychle zapomenout a připravit se doma na Stachy.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - O. Koudelka [-] (69. M. Virostek [-] ) , V. Hozman [-] , J. Strnad [-] , D. Šperl [-] (89. J. Jáchym [-] ) - K. Heřman [-] , V. Dohonyi [-] , P. Málek [-] (64. M. Kokrda [-] ) - V. Křivanec [-] (85. P. Zídek [-] ) , P. Rejšek [-] , P. Hlava [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - J. Šteflíček [-] , K. Krýsl [-] , O. Koutský [-] (66. T. Martínek [-] ) - M. Mertl [-] , M. Šrámek [-] - V. Šrámek [-] - D. Náhlík [-] (46. T. Hrčka [-] ) , D. Pojsl [-] (46. M. Bračok [-] ) , M. Uhlík [-] , J. Matas [-]

ŽK: 59. P. Rejšek - 51. K. Krýsl , 52. M. Šrámek , 78. M. Mertl , 80. M. Bračok .
Hráči zápasu: V. Dohonyi .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - HAKR Vítek, ŠÍP Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 08:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 08:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 20:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:50
Václav Plachta

Expert: Ladislav Martínek
Tip experta: výhra domácích

Tuhle sezonu hrají obě mužstva ve formě, ale budu věřit domácím.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:31
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:54
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 20:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:49

Tip: výhra domácích

Dražejov je v téhle sezóně velmi silný, pro nás pro oba je to derby, které bude opět vyhrocené a na konci věřím, že bude šťastnější náš tým a budeme i nadále dýchat Bavorovu na záda.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 14:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:56

Tip: výhra domácích

Domácí nebudou chtít, aby jim Bavorov utekl a Dražejovské porazí

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:35

Tip: výhra domácích