2:1
(1:1)
25. D. Vítovec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně porazila Vacov! Skóre mohlo být ale vyšší


Branky


11. V. Chvosta , 58. K. Hájek - 25. D. Vítovec (p.)
27

Volyňský Slavoj chtěl po porážce od Sedlice naplno bodovat proti Vacovu, který se poslední kola trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hájek rozhodl

Zápas začal od podlahy a už po jedenácti minutách se přítomní fanoušci dočkali ve Volyni první branky. Kapitán Mack poslal balón za obránce, který si našel Václav Chvosta a útočník domácích si s poklidem poradil i brankářem Forejtarem. Rychle nabité vedení ale nevydrželo domácím dlouho a do půl hodiny hry nařídil sudí Šťastný, po zákroku od Čužny, pokutový kop, který s přehledem proměnil Dominik Vítovec. Vyrovnávací branka ale domácí nepoložila a dál byl aktivnější právě Slavoj. Hlavně duo Václav Chovsta a Kristián Hájek bylo vidět, ale jejich šance dokázal likvidovat s přehledem brankář hostů Václav Forejtar. Bohužel pro Vacov ale ani on nedosáhl v 58. minutě na hlavičku právě Kristiána Hájka, který si našel ukázkově míč od předtím faulujícího Čužny. Vacov se i přes dvoubrankovou nevzdával a v závěru utkání mohl dokonce srovnat. Bohužel ale špatná koncovka rozhodla o bodech pro domácí, kteří se tak dál drží na prvních pozicích v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V první poločas byl herně vyrovnaný. V 11. minutě jsme si vypracovali první tutovou šanci a hned jsme ji dokázali proměnit. Mack vybojoval míč ve středu pole a kolmici za obranu našel Václava Chvostu, který udělal kličku brankářovi a do prázdné branky se nemílil. Ve 25. minutě hostující hráč utekl po levém křídle a Čužna ho zastavil až nedovoleným zákrokem ve vápně a nařízenou penaltu hostující hráč proměnil. Do konce poločasu jsme měli další tři obrovské šance, kdy hosty zachránil výbornými zákroky Forejtar. Nejprve vychytal V. Chvostu a poté dvakrát K. Hájka. V 58. minutě se hlavou prosadil Kristián Hájek, když si našel centrovaný míč od Čužny. Do konce zápasu měli hosté ještě dvě tutové šance, ale ani jednu nedokázali proměnit.

SK Vacov
Jan Kopáčik - trenér: V zápase jsme určitě nebyli horším týmem, ale naše koncovka je žalostná. Proto nevezme z Volyně žádné body. Příští týden nás čeká další těžký soupeř Bavorov, ale budeme chtít doma určitě vyhrát.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] (89. B. Šitner [-] ) , P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] , J. Chvosta [-] (86. M. Vávra [-] ) , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (78. F. Gašpar [-] ) , V. Janoušek [-] (75. P. Pubal [-] ) , J. Brabec [-] , J. Čužna [-]

SK Vacov
V. Forejtar [-] - M. Moutelík [-] (46. J. Mrázek [-] ) , K. Procházka [-] - F. Roučka [-] , J. Bubík [-] , Š. Kryštof [-] , D. Makas [-] , D. Vítovec [-] (78. T. Sova [-] ) , A. Jírovec [-] (72. J. Ketzer [-] ) - A. Bujok [-] (63. T. Hozman [-] ) , F. Zitta [-]

Hráči zápasu: K. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - HÁŠA Richard, RABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Josef Hopfinger
Tip experta: remíza

Jak znám oba týmy, čeká nás hodně soubojové utkání, které podle mě vítěze mít nebude.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Doufám že Vacov ubrečenou Volyni přejede 0:5

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Strakonicko-Prachatické deby téměř sousedů skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích