Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Hošticích přinesla body domácím


Branky


26

Neděle nabídla v 1.B třídě skupiny B duel také ve Střelských Hošticích, kam dorazila rezerva strakonického Junioru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od podlahy!

Kdo nestihl dorazit na začátek zápasu, tak mohl pouze litovat. Běžela druhá minuta utkání a domácí se prosadili zásluhou ostříleného Pavla Rejška. Vedení ale vydrželo pouhých dvacet minut, než domácí chybu musel hasit až penaltový zákrokem brankář Tomáš Vlk. K pokutovému kopu se postavil Michal Boukalík a ten stav utkání vrátil do vyrovnaných vod. Vedení si ale do poločasu vzali domácí zpět ve 35. minutě, kdy přihrávky Rejška využil na zadní tyči nikým nehlídaný Rudolf Květoň a poločas tak skončil za jednobrankového náskoku domácích Hoštic.

Dva obraty

Druhé dějství bylo převážně v režii hostů, kteří začali postupně domácí tým přehrávat. Padla hodina hry a Junior se dočkal vytouženého vyrovnání, které zařídil Vojtěch Peroutka, který byl v dané chvíli pouhou minutu na hřišti od svého střídání. Síla okamžiku hrála proti domácím a hosté čtvrt hodinu před koncem zápasu otočili utkání ve svůj prospěch po brance Miroslava Sýse. Sudí Mráz navíc pár minut na to a zdálo se být hotovo! Jenže druhý pokutový kop hosté neproměnili a Vlk parádním zákrokem zavelel k obratu! Nejprve v 80. minutě vyrovnal svojí druhou brankou v utkání hráč zápasu Pavel Rejšek a v samotném závěru, když už to vypadalo na dělbu bodů, dokázal Václav Křivanec propasírovat míč za záda Wintera a mohla propuknout radost domácích! Zápas plný zvratů nakonec přinesl tři body Střelským Hošticím, které porazily strakonický Junior poměrem 4-3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Utkání jsme začali nejlépe jak jsme mohli, hned ve 2.min se prosadil Rejšek. Soupeř srovnal skóre z pokutového kopu, po faulu Vlka, který bohužel neuhasil zaváhání obrany. Vedení nám vrátil ve 35.min Květoň, který na zadní tyči uklidil do sítě přihrávku od Rejška. Poločas byl tedy 2:1. Hosté po přestávce skóre utkání dvěma góly otočili a zdálo se, že nás tím definitivně zlomili. Poté se ovšem vyznamenal Vlk, který lapil pokutový kop a odstartoval druhý zvrat zápasu. Nejprve v 80.min svým druhým gólem v zápase vyrovnal Rejšek. Vrchol utkání přešel v 90.min kdy nám tři body vystřelil Křivanec. Ze zápasu plném zvratů jsme vybojovali všechny body a držíme se stále na dostřel vedoucímu Bavorovu.

FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Utkání se mi nehodnotí lehce. V zápase s kvalitní soupeřem jsme předvedli výborný výkon ale na body to nakonec nestačilo. Brzy šli domácí do vedení, nám se podařilo vyrovnat z penalty a další šance zůstaly nevyužity. Domácí se do poločasu dostali do vedení. Druhá půle byla v naší režii a domácím začal docházet dech. Povedlo se střídání kdy Peroutka po půl minutě na hřišti srovnal na 2:2. Do vedení nás poslal Sýs. Pak přišel zlom, nedokázali jsme proměnit penaltu a chvíli poté domácí srovnali. Když už to vypadalo na dělbu bodů nedokázali jsme pohlídat úplný závěr utkání a v 90 minutě jsme o bod přišli. Remíza by zápasu slušela více.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - D. Šperl [-] , J. Strnad [-] , V. Hozman [-] - K. Heřman [-] (46. M. Virostek [-] ) , R. Květoň [-] , P. Málek [-] (86. M. Červený [-] ) , P. Hlava [-] , V. Dohonyi [-] - P. Rejšek [-] , M. Kokrda [-] (46. V. Křivanec [-] )

FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , M. Říha [-] , Š. Vondrák [-] (60. V. Peroutka [-] ) , L. Šimák [-] , F. Horník [-] , P. Kratochvíl [-] (67. M. Linhart [-] ) , R. Novák [-] , J. Baloušek [-] , M. Sýs [-] , O. Kafka [-]

ŽK: 23. T. Vlk , 88. P. Rejšek .
Hráči zápasu: P. Rejšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Marek - HRUŠKA Miloš, SÝKORA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Josef Hopfinger
Tip experta: výhra domácích

Střelské Hoštice hrají velmi důrazný fotbal a mají v týmu pár velmi dobrých individualit. Vstup do sezóny se jim navíc povedl, proto věřím v jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dám domácí 4:3

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí nedají hostům šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích