J. Funda 42.
D. Houzar 74. (vl.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov je nadále neporažen


Branky


42. J. Funda , 74. D. Houzar (vl.)
27

Bavorov hraje hru "Najdi přemožitele" a svoje štěstí přijel na hřiště Sokolu zkusit jinačí Sokol, konkrétně ten sedlický.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný duel

Hosté začali zápas aktivněji a první šanci si vytvořili už po šesti minutách hry, kdy Dumský mířil nad branku Koutského. Tlak pokračoval dál, ale když nedokázal nejprve zakončit Zíky, který trefil tyč a následně opět Dumský nezamířil mezi vymezený prostor, tak se do hry vložili i domácí. Po půl hodině hry zahrával Bavorov přímý kop, který lapil zkušeně brankář Vančát. Když už to vypadalo na remízový poločas, tak se do hry vložil kapitán domácích Jiří Funda, který překonal brankáře hostů a poslal svoje barvy do vedení těsně před koncem prvního dějství.

Vstřelená branka domácí nabudila a úvod druhé půle byl podle jejich režie. Důležitá branka na 2-0 ale nepřišla a ve hře dál zůstávaly i Sedlice, které mohly po hodině hry vyrovnat. Proti Zíkovo střele byl ale dobře připravený brankář Koutský. Hosté se snažili, seč síly stačili, ale marně. V 74. minutě přišel rozhodující moment zápasu, ve kterém si po rohovém kopu srazil míč do vlastní sítě David Houzar a Bavorov mohl slavit. I přes možná ne tak přesvědčivý výkon dokázali domácí posedmé v řadě vyhrát a dál procházejí soutěží bez porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bavorov
Jiří Funda - trenér: Myslím si, že k nám přijel jeden z nejsilnějších týmů soutěže. Sedlice nás prvních 20 minut do ničeho nepustila a sama měla pár nadějných akcí. Ale opět díky výbornému a jistému výkonu Koutského byl stav 0:0. Od 20. minuty se hra hodně vyrovnala, spíše jsme my zatlačili Sedlici na jejich půlku a začali jsme mít šance. Nejprve Slavík našel výborným centrem Varyše, který hlavou zamířil mezi tři tyče, ovšem gólman Sedlice převedl krásný zákrok. Ve 27. minutě se dostal míč k Fundovi, který si posunul míč do vápna, ale sám před brankářem selhal. Poté jsme měli některé nebezpečné standardní situace a střely kolem vápna, ale sedlický gólman vše zlikvidoval. Tři minuty před koncem poločasu Daniel Šuba výborně otočil hru na Kubu Varyše, jenž lehce posunul míc na rozběhlého Fundu a ten si už v druhé velké šanci poradil. Druhý poločas se hrál vyrovnaně a oba týmy měly závary před brankou. Nikomu se však nepodařilo vstřelit branku až do 74. minuty, kdy si sedlický hráč nechtěně srazil míč do vlastní brány z rohového kopu. Gól nás uklidnil a zapas jsme dohráli tak, jak jsme potřebovali. Znovu děkujeme domácím fanouškům, kterých chodí čím dál více.

TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Ačkoliv jsme se v závěru snažili nepříznivý stav změnit, tak se nepodařilo a jsme potřetí z venku nezískali bod, i když naše mužstvo podalo dobrý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - D. Folta [-] (73. D. Calta [-] ) , M. Polanský [-] , J. Varyš [-] , Z. Líkař [-] (82. R. Oláh [-] ) , J. Funda [-] , D. Šuba [-] , D. Řezáč [-] , R. Funda [-] , V. Funda [-] (78. P. Štěch [-] ) , B. Slavík [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - M. Čapek [-] , J. Musil [-] (73. J. Petráš [-] ) , P. Koutenský [-] , D. Houzar [-] - M. Zíka [-] (78. M. Zeman [-] ) , J. Novák [-] , Z. Mikeš [-] (65. J. Panuška [-] ) , T. Baloušek [-] - D. Dumský [-] , D. Janoušek [-]

ŽK: 25. D. Folta , 45. J. Funda , 47. R. Funda , 64. J. Varyš - 28. J. Musil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marek Vladimír - MROSKO Tomáš, ŠNEDORFER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Josef Hopfinger
Tip experta: výhra domácích

Sedlice dlouhodobě patří k tomu lepšímu, co tahle soutěž nabízí. Nicméně Bavorov letos poskládal extrémně silný tým a nečekám, že by nyní došlo k první ztrátě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bavorov naváže na vítězné duely 3:1

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí celek ukáže sedlickým, že i oni umí pálit jako střelci na nedalekém Helfenburku a vystřílí tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích