0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelské Hoštice vyloupily Vacov


Branky


25

Po vítězství proti Sedlici chtěli hráči Střelských Hoštic bodovat i proti druhému těžkému soupeři v řadě, který je čekal ve Vacově, který tápe se svojí formou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět jedna branka

Domácí chtěli svojí černou sérii zlomit a od úvodního hvizdu byli lepším týmem na hřišti. Jenže scházelo přesnější zakončení a se všemi pokusy Vacova si poradil zkušeně brankář Tomáš Vlk. Hosté tedy spoléhali na rychlé brejky, ale ty také dlouho nevycházely dle představ hostujících trenérů. Poločas se pomalu schyloval ke konci a přišla 38. minuta, kdy se po autovém vhazování uvolnil hostující Rejšek, který využil své zkušenosti a propálil na vápně míč přes všechno, co stálo v cestě. Míš do branky nakonec uklidil před brankovou čárou Václav Křivanec, který tak poslal hosty do vedení.

V poločasové přestávce bylo v domácí kabině rušno a Vacov do druhé půle nastoupil jako uragán, jenže všechny šance pochytal sebejistý Vlk, který nepovolil ani při těch nejtěžších pokusech domácí. Impotence v zakončení nakonec rozhodl a hosté odváží všechny tři body za vítězství 1-0.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Jan Kopáčik - trenér: V dnešním zápase nemám hráčů co vytknout, oproti minulému zápasu. Hoštice si vypracovali jen jednu šanci, ze které vstřelili vítězný gól. Myslím, že kdyby se hrálo do tmy, tak bychom stejně gól nedali. Hosty podržel brankář Vlk, který chytil minimálně šest gólů. Nám nezbývá než se soustředit na další zápas a zkusit bodovat ve Volyni.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Do Vacova jsme odjížděli v oslabené sestavě a s přáním odvézt alespoň bod. Domácí byli v úvodu lepším týmem ovšem veškeré šance které měli vychytal Vlk. My jsme hrozili z protiútoků. Ve 38.minutě se po autu Kokrdy prodral z levé strany do vápna Rejšek, prostřelil vše co mu stálo v cestě a míč směřující do branky uklidil do sítě před brankovou čárou pro jistotu Křivanec. O poločase jsme vedli tedy 1:0. V druhé půli byli domácí opět aktivnější, ale týmový výkon podtržený skvěle chytajícím Vlkem nedovolil Vacovu vyrovnat a tak jsme dovezli domů velice cenné tři body.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] , M. Moutelík [-] , J. Mrázek [-] (69. V. Zábranský [-] ) - D. Vítovec [-] (81. J. Ketzer [-] ) , A. Jírovec [-] (63. T. Sova [-] ) , F. Roučka [-] , J. Bubík [-] - T. Hozman [-] (46. D. Makas [-] ) , A. Bujok [-] , F. Zitta [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - D. Šperl [-] , J. Strnad [-] , V. Hozman [-] , O. Koudelka [-] - V. Dohonyi [-] , K. Heřman [-] - P. Rejšek [-] (65. J. Jáchym [-] ) , M. Kokrda [-] - P. Zídek [-] (90. J. Šíp [-] ) , V. Křivanec [-] (84. M. Červený [-] )

ŽK: 28. J. Bubík , 46. J. Mrázek - 22. P. Rejšek , 28. K. Heřman , 58. M. Kokrda , 82. J. Strnad , 85. M. Červený .
Hráči zápasu: V. Křivanec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - ČERNÝ Jan, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: remíza

Vacovu se teď nedaří. Bod ale s rozjetými Hošticemi uválčí. 2:2

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Po velkém úsilí získají body domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích