M. Vávra 68. (vl.)
D. Dumský 73.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice rozhodla o svém vítězství v závěru utkání


Branky


68. M. Vávra (vl.) , 73. D. Dumský
25

Sedlice sbírá body hlavně doma a tento fakt chtěli hráči Sokolu podložit i v zápase s Volyní, která doposud ještě neprohrála

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný vlastenec

Domácí, kteří nastoupili i s Josefem Němcem v obraně, chtěli hrát aktivně od prvních minut, ale po opatrném začátku si jako první začali tvořit šance hosté. Chyběla ale přesnější muška Slavoje, a tak utkání pokračovalo bez branky dál. Domácí se dostali do jedné z větších šancí až v závěru poločasu, ale Panuška mířil pouze doprostřed branky.

Rozhodnout tak musel až druhý poločas a aktivní byl hlavně David Dumský. Ten v 68. minutě utekl v úniku dva na jednoho a z prvé strany si vstřelil vlastní branku Matěj Vávra, který byl v danou chvíli pouhé dvě minuty na hrací ploše. Domácí branka nakopla a za pět minut později se sedmadvacetiletý kapitán prosadil de facto podruhé. Tato branka rozhodla o vítězi a Sedlice si tak připsala další domácí vítězství, tentokrát poměrem 2-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Za druhý poločas si naše mužstvo tři body zasloužilo. Je třeba pochválit naší obranu v čele s Josefem Němcem, kterému dobře sekundoval Petr Koutenský.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V prvním poločase se hrálo velmi bojovné utkání plné osobních soubojů bez větších šancí na obou stranách. Zápas rozhodčí svým stylem pískání pustil a výsledkem toho bylo zranění našeho obránce, který byl odvezen do nemocnice. Vinou zranění jsme ve druhém poločase museli změnit rozestavení a tím se domácí dostávali více do šancí. V 68. minutě domácí šli dva na samotného Vávru ten při obraném zákroku si smolně srazil míč do vlastní branky. O pár minut později domácí přidali druhou branku a ta nás úplně položila a zápas se poté jenom dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - P. Koutenský [-] , M. Čapek [-] , J. Petráš [-] (74. J. Musil [-] ) , J. Němec [-] - J. Novák [-] (87. M. Zeman [-] ) , J. Čabrádek [-] , D. Dumský [-] , D. Janoušek [-] - Z. Mikeš [-] (87. J. Klíma [-] ) , J. Panuška [-] (55. T. Baloušek [-] )

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (76. F. Gašpar [-] ) , F. Dlouhý [-] (29. P. Pubal [-] ) , V. Janoušek [-] , J. Brabec [-] , J. Čužna [-] (66. M. Vávra [-] )

ŽK: 57. P. Koutenský - 42. J. Brabec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žurek Roman - KOTNAUER Lukáš, HNILIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: výhra hostů

Sedlice je teď v krizi a Volyně sedlické hřiště těsně vyloupí. 1:2

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

V Sedlici se body sbírají špatně a domácí to potvrdí

Tip: remíza

Tip: výhra domácích