Chycená penalta a branka Rejška přinesla tři body Střelským Hošticím


Branky


26

Po těsném vátězství nad Chelčicemi čekal Sedlice duel ve Střelských Hoštic, kde parta okolo Michala Kokrdy chtěla navázat na bodový příděl ze Štěkně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla

Hosté přijeli ve velmi poslepované sestavě i se dvěma dorostenci a začátek utkání tak patřil jednoznačně domácím Hošticím, které prvních deset minut ani nepustily hosty z jejich poloviny. Po čtvrt hodině hry navíc přišla chyba obránce Čabrádka, který netrefil míč při snaze odvrátit nebezpečí a Pavel Rejšek neměl žádný problém s následným zakončením. Následně se chybovalo i na druhé straně, ale hosté nedokázali využít chybu brankáře Vlk a tak skóre utkání za poměru 1-0 dál svítilo na světelné tabuli. 

Druhý poločas pokračoval ve stejně nastoleném řádu a po úvodním tlaku domácích přišla po hodině obrovská příležitost na vyrovnání pro hosty. Dumský byl při svém úniku nedovoleně zastaven a sudí Trkovský nařídil pokutový kop. Exekutora Balouška ale zastínil skvělým zákrokem brankář Tomáš Vlk, který si s jeho pokusem poradil. Neproměněná penalta ale paradoxně pomohla hostujícím hráčům a ti se začali více a více dostávat do nebezpečných prostorů. Domácí svatyně ale zůstala neprolomena, a když se na druhé straně ani v závěru utkání neprosadil z úniku kapitán Kokrda, rozhodla o výsledku utkání branka Pavla Rejška z prvního poločasu, která přinesla Střelským Hošticím tři body za vítězství 1-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: V zápase se Sedlicí jsme chtěl potvrdit tři body z předchozího kola. Soupeř přijel v oslabené sestavě, ale ani my jsme nebyli kompletní. V prvním poločase jsme byli aktivnější a po zásluze jsme byli oceněni gólem Rejška, který nás poslal do poločasového vedení. Druhé dějství probíhalo v režii toho prvního. Obě mužstva měli po jedné tisíci procentní šanci. Hosté mohli nejprve srovnat účet zápasu, když po faulu Koudelky na Dumského dostali výhodu pokutového kopu. Vlk však penaltu Balouškovi chytil. Náskok mohl pro domácí navýšit Kokrda, když na půlce obral o balón stoper Čabrádka a řítil se sám na gólmana. Se zakončením si však neporadil a tak domácí uhájili alespoň těsné vítězství.

TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: Je to velká škoda, neboť v takto polepené sestavě jsem si bod zasloužili, hlavně za druhý poločas, kdy se domácí báli o výsledek. I takový je někdy fotbal.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - HÁJEK Vladislav, PAROUBEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: remíza

V zápase, kde se bude bojovat o každý metr, ani jeden tým nic nevysputí a utkání vítěze nenajde.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí začali soutěž velmi dobře a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích