3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brabec zařídil hattrickem Volyni tři body


Branky


26

Po dvou zbytečných ztrátach chtěla Volyně opět naplno bodovat v domácím duelu proti Otavanu Štěkeň

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabcova show

Zápas začali domácí nejlépe jak mohli a po šesti minutách hry vedli na domácím hřišti už o dvě branky. Oba přesné zásahy měl na kontě Jiří Brabec, který nejprve využil centru Janouška, který usměrnil hlavou do sítě a druhá branka přišla po povedené střele z vápna, kde dostal útočník domácích až moc prostoru z pohledu hostí. Otavanu začátek utekl a Volyni rostla chuť hrát a hosty do ničeho domácí borci nepouštěli.

Důkazem toho je i počet střel na branku, který se u hostů zastavil na jednom pokusu, který navíc Kuneš umístil přímo doprostřed Mrázovi náruče. Konečný stav utkání 3-0 nakonec v 74. minutě zařídil opět Jiří Brabec a Volyně tak po jednoznačném utkání bere tři body a dále drží třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Úvodní minuty snesli z naší strany měřítko. Už ve 3. minutě našel Janoušek centrovaným míčem do vápna Brabce a ten tvrdou hlavičkou nedal brankářovi šanci. Na druhou branku se nečekalo dlouho. V 6. minutě nechali hosté úplně volného Brabce na hraně pokutového území. A ten střelou k tyči zvýšil účet zápasu na 2:0. Po tomto tvrdém direktu byli hosté úplně paralyzovaní a my mohli přidat další branky to se bohužel nepodařilo a tak se skóre do konce poločasu neměnilo. Ve druhém poločase se pokračovalo ve stejném duchu a zápas jsme drželi ve svých rukou. Ve 74. minutě Petr Hájek našel míčem za obranu Brabce a ten svůj samostatný únik proměnil a zkompletoval svůj hattrick.

TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: Těžko se mi zápas hodnotí. Před zápasem si řekneme, ať nedostane Brabec prostor a on za šest minut hry dá dva góly. Volyně nás k ničemu nepustila a naše jediná střela na branku okolo sedmdesáté minuty asi mluví za všechno. Gratuluju domácím k výhře, která je zcela zasloužená.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] , P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] (80. J. Chvosta [-] ) , A. Mack [-] , J. Procházka [-] , P. Gašpar [-] , F. Dlouhý [-] , V. Janoušek [-] (71. K. Hájek [-] ) , J. Brabec [-] (76. F. Gašpar [-] )

TJ Otavan Štěkeň
M. Havránek [-] (36. J. Beneš [-] ) - O. Pavlík [-] , J. Maršala [-] , D. Hrubý [-] (66. J. Maršala [-] ) , D. Spišský [-] , O. Rataj [-] , D. Rybák [-] , V. Poláček [-] , P. Málek [-] (50. R. Hrubý [-] ) , I. Hanák [-] , D. Soukup [-] (51. R. Kuneš [-] )

ŽK: 44. F. Dlouhý , 50. P. Gašpar .
Hráči zápasu: J. Brabec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HÁŠA Richard - MAREK Vladimír, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra domácích

Štěkeň se jako nováček prezentuje dobrými výkony, ale v tomto zápase to na domácí Slavoj stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí letos hrají v pohodě a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích