Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první body vyzněl pro Vlachovo Březí


Branky


23

Jak Vlachovo Březí, tak i Bělčice nezažívají povedený start do nového ročníku a po dvou porážkách přišel pro oba týmy vzájemný souboj o první body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Zápas začali lépe hosté z Bělčic, kteří už po sedmi minutách otevřeli brankový účet zápasu. Nákop od obránce na Martina Ráže totiž Hubáček, nešťastně pro domácí, odhlavičkoval přímo do běhu na Jakuba Houdu, který přehodil brankáře Koubu s ledovým klidem. Domácí se snažili vyrovnat, ale jejich míče sbírala bez problému hostující obrana v čele s vytáhlým Ladislavem Machem. Navíc po půl hodině přišel rohový kop hostů, při kterém si na Rážovo centr naběhl opět Houda a útočník Bělčic zvýšil svojí druhou brankou na 2-0. Domácí se ale nevzdali a do poločasu dokázali vstřelit kontaktní branku, když střela Michala Novotného po zemi skočila těsně před brankářem Machem a zaplula do sítě.

Nedáš, dostaneš!

Zápas byl tak otevřený na obě strany a začátek druhého dějství přinesl možnost Bělčicím opět odskočit o dvě branky. Rážův průnik byl zastaven nedovoleným zákrokem domácího hráče a sudí Mrosko nařídil pokutový kop. Ten ale Houda neproměnil a Kouba skvělým zákrokem zavelel k obratu. O pár minut později totiž v 55. minutě právě faulující Hubáček poslal do úniku Toncara, jehož střelu doklepl do sítě Novotný a vyrovnal stav utkání. Domácí dokonali obrat o devět minut později, kdy právě Novotného rohový kop dopravil ve skluzu do sítě Hojdekr a na domácí střídačce vybouchla bomba euforie. Hosté poté vsadili všechno do útoku a snažili se vyrovnat. Domácí obrana si však ke smůle hostů dokázala se vším poradit a pojišťující branku přilepil na vítězství domácích v nastavení střídající Kautman. Vlachovo Březí tak poprvé v letošní sezoně zvítězilo, když přetlačilo zdatné Bělčice 4-2.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Ladislav Martínek - asistent trenéra: Po půl hodině hry jsem nevěřil, že dokážeme proti Bělčicím bodovat. Do poločasu jsme ale dokázali snížit a na začátku druhé půle překlopil zápas v náš prospěch Kouba, který chytil penaltu. Jsme rádi, že jsem to dokázali zlomit a otočit takhle těžký duel. Velké díky patří i fanouškům, kteří nás hnali za vítězstvím.

TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: V prvním poločase jsme mohli proměnit více šancí. ale bohužel nám nevycházela koncovka a nechali jsme hosty jít na kontakt. Zápas rozhodl začátek druhého poločasu, kdy jsme neproměnili opět penaltu, domácí se pak nadechli a urvali zápas ve svůj prospěch. Platíme možná i lehkou daň za nezkušenost hráčů. kteří museli nastoupit kvůli absencím. Další zápas nás čeká Dražejov a nám nezbývá nic jiného. než se semknout a zlomit to tam.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] (76. L. Martínek [-] ) , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (55. V. Kautman [-] ) , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] , J. Bízek [-]

TJ Sokol Bělčice
M. Mach [-] (88. V. Dammer [-] ) - K. Hanzlík [-] , J. Houda [-] , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , M. Vrbský [-] (73. J. Švejda [-] ) , L. Mach [-] , T. Ježek [-] (66. M. Fiala [-] ) , J. Cibulka [-] (80. P. Průcha [-] ) , K. Zeman [-] , J. Vejšický [-]

ŽK: 61. F. Daniel , 67. M. Hojdekr , 75. R. Kalčík , 92. Š. Kužvart - 20. J. Cibulka .
Hráči zápasu: M. Novotný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MROSKO Tomáš - OVČÁČEK Josef, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po dvou kolech bez bodu. Tak špatný start do soutěže domácí určitě nechtěli a v tomto utkání body konečně získají.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Březí bude chtít napravit zápas v Dražejově, který skončil hokejovým výsledkem. Hosté mají z minulého kola pár zranění. Domácí těsně vyhrají - 2:1

Tip: výhra hostů