Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně ztratila vedení a s Tatranem bere po bodu


Branky


23

V sobotu došlo také na duel třetího kola 1.B třídy skupiny B mezi domácím Slavojem a Prachaticemi, které vyrazily na Slavoj v oslabené sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozdílných poločasů

Od prvních minut měli více míč na svých kopačkách domácí borci, kteří zásobovali obranu Tatranu nebezpečnými útoky. Obrana Tatranu dokázal odolávat pouhých jedenáct minut, než domácí dokázali využít špatného odkopu hostujícího obránce, který přímo namazal Temňákovi do prázdné branky. Vstřelená branka domácí nakopla a ti navíc těsně před půl hodinou hry zvýšili na 2-0, když průnikové přihrávky využil Jaroslav Chvosta. Slavoj mohl přidat ještě další góly, ale Tatran odskočení na rozdíl tři branek nepřipustil.

Skóre 2-0 tak věštilo ještě zajímavou podívanou, kterou ne druhé půli odstartoval Tatran po šesti minutách hry, kdy snížil za hosty Břicháček. Domácí se začali bát o výsledek a hosté začali proti zataženému Slavoji dominovat. Branka vysela ve vzduchu a diváci se dočkali vyrovnání v 72. minutě. Míč totiž propadl napříč pokutovým územím Slavoje až na zadní tyč, kde stál nikým nehlídaný Cais, a ten se nemýlil. Zápas tak mířil do remízového konce, a když ani v úplném závěru domácí Brabec neusměrnil svoji hlavičku lépe, tak bylo jasné, že se body budou dělit. Tatran tak dokázal s Volyní vytěžit bod za remízu 2-2.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Úvodní minuty zápasu jsme hráli přesně tak jak jsme si řekli před zápasem. Hosty jsme do ničeho nepustili a my byli do ofenzivy velmi aktivní. Odměnou byla branka v 11. minutě, kdy Temňák utekl po křídle jeho střelu brankář pouze vyrazil před sebe a hostující hráč při odkopu přihrál Temňákovi přímo na nohu a ten už se do prázdné branky nemýlil. Druhou branku jsme přidali ve 28. minutě, kdy Hájek P. kolmicí vyslal do samostatného úniku Jardu Chvostu a ten s přehledem proměnil. Do konce poločasu jsme měli další šance, ale už ani jednu jsme nedokázali proměnit. Ve druhém poločase jsme hned na začátku měli tutovou šanci, ale slabým zakončením jsme nechali vyniknout hostujícího brankáře. Místo pojišťovací branky jsme naopak inkasovali v 51. minutě. Tato branka nás úplně položila a vůbec jsme nedokázali hrát náš fotbal, začali jsme nesmyslně nakopávat a bát se o výsledek. Trest přišel v 72. minutě, kdy Cais si našel propadlý míč na zadní tyči a vyrovnal účet zápasu. V 90. minutě jsme mohli vstřelit vítěznou branku, ale Brabcovu hlavičku hostující brankář zlikvidoval.

FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger: Z různých důvodů jsme jeli do Volyně s velice okleštěnou sestavou i tak jsem ale věřil, že se kluci kousnou a nějaký bod přivezeme. První půle se nám ale nepovedla a domácí šli zaslouženě do kabin s dvoubrankovým vedením. V poločase jsem si jasně řekli, že rozhodnuto zdaleka není a ráz utkání určí další branka. Tu se v 50. minutě podařilo dát nám a byli jsme zpět ve hře. Domácí se zatáhli, my si začali vytvářet poměrně dost příležitostí a jednu z nich se nám podařilo dvacet minutě před koncem proměnit. V závěrečných minutách byla blíž k vítězství Volyně ale podržel nás brankář a my tak vezeme domů bod za který jsme moc rádi.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] , P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , P. Temňák [-] (68. P. Pubal [-] ) , J. Procházka [-] (80. K. Hájek [-] ) , P. Gašpar [-] , F. Dlouhý [-] , J. Brabec [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - M. Černý [-] (46. M. Osvald [-] ) , A. Břicháček [-] , M. Trost [-] , V. Podlaha [-] , P. Brom [-] , V. Cais [-] , T. Kovář [-] , F. Kolda [-] , T. Balica [-] (19. J. Růžička [-] ) , A. Vlk [-] (46. A. Hodina [-] )

ŽK: 62. P. Hájek - 89. J. Prihara .
Hráči zápasu: V. Cais .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ŤUPA Michal, RABA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí po toku Blanice ukázali svou sílu a doma rezervě Prachatic body nedarují.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Volyně navazuje na povedené jaro z minulé sezóny, avšak béčko Tatranu nehraje špatně, když se budou tlačit více do zakončení mohou odvézt alespoň bod - 2:2

Tip: výhra domácích