M. Boukalík 25. (p.)
L. Pomej 51.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior doma přetlačil Sedlici


Branky


25. M. Boukalík (p.) , 51. L. Pomej
23

Po Vacově čekal na sedlický Sokol dalši těžký soupeř. K derby vyjela modrobílá skupina do Strakonic, kde na ně čekala rezerva Junioru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro domácí

Zápas začali aktivněji hosté, kteří mohli využít podklouznutí brankáře Junioru, ale Winter míč dokázal vzít do náruče. Na druhé straně zase Vančát předvedl rutinní zákrok, a tak si fanoušci museli počkat až do 25. minuty, kdy sudí Ondra nařídil po ruce jednoho z obránců pokutový kop pro domácí, který s přehledem proměnil Boukalík. Domácí mohli následně po půl hodině hry zvýšit, ale hlavička po přímém kopu skončila mimo, a když se neprosadil na hostující straně ani Zíka, tak domácí odcházeli do kabin za přívětivého stavu 1-0.

Pojistka Pomeje

Hosté chtěli se zápasem něco udělat, ale po šesti minutách na hřišti přišla studená sprcha, když chyby v sedlické obraně využil Pomeje a zvýšil na 2-0 pro Junior. Domácí pak vsadili karty na pevnou obranu a hosté bušili na branku Wintera jak jen to šlo. V 76. minutě nejprve Mikeš nastřelil spojnici  a při závěrečném tlaku ani Dumského pokus neskončil v síti. Junior tak vybojoval cenné vítězství nad Sedlicí poměrem 2-0.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Sedlice měla častěji míč na kopačkách ale naše důsledná obrana pracovala na výbornou. Soupeř se dostával pouze k centrům, které bez problémů sbíral brankář Winter. Ve druhém poločase Sedlice přidala, dvakrát nastřelila brankovou konstrukci ale to bylo vše. Druhá branka nám dodala více klidu a vítězství jsme si pohlídali. Výborný týmový výkon, všichni plnili přesně to, co jsme si před zápasem řekli v kabině.

TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedouc í mužstva: Jeli jsme pro tři body, ale odjeli s prázdnou. Ve druhém poločase jsme se sice zlepšili, nastřelili břevno a spojnici, ale to bylo vše. Nedařili se nám centry do velkého vápna, kde kraloval domácí brankář. Nic se však neděje, neboť máme ještě skoro celý podzim před sebou.



Sestavy


FK Junior Strakonice B
T. Winter [-] - M. Boukalík [-] , M. Říha [-] , Š. Vondrák [-] , L. Šimák [-] , L. Pomej [-] , E. Košek [-] (71. M. Sýs [-] ) , P. Kratochvíl [-] (82. V. Peroutka [-] ) , O. Bambásek [-] (90. M. Linhart [-] ) , J. Baloušek [-] , J. Kočí [-] (20. D. Šefčík [-] )

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - D. Houzar [-] , P. Koutenský [-] (46. J. Michálek [-] ) , J. Petráš [-] , J. Čabrádek [-] - J. Novák [-] (58. J. Němec [-] ) , M. Zíka [-] , D. Dumský [-] , D. Janoušek [-] - P. Vaněk [-] (46. J. Panuška [-] ) , Z. Mikeš [-]

ŽK: 61. L. Pomej - 72. D. Janoušek .
Hráči zápasu: T. Winter .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - STUDENÝ Josef, MOUDRÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rezerva Junioru doma body vydře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí rezerva zatím výsledky moc nepřesvědčila a jeden z aspirantů na titul si odveze všechny body - 1:3

Tip: výhra hostů