4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně deklasovala Bělčice! Mráz vychytal penaltu


Branky


20. J. Brabec , 36. J. Brabec , 41. F. Dlouhý (p.) , 47. J. Chvosta
23

První kolo nabídlo v 1.B třídě zajímavý duel mezi čtvrtým a pátým týmem loňské sezony. Bělčice čekal výjezd do Volyně, kde Slavoj chtěl Bělčicím oplatit jarní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rážova penalta

Zápas začal pro hostující Bělčice jako ze snu. Ve čtvrté minutě totiž domácí Pikolon fauloval ve vápně a sudí Hruška nařídil pro hosty pokutový kop. K míči se postavil Martin Ráž, ale Mráz vystihl směr střely a nedovolil hostům rychlé vedení. Chycená penalta domácí nakopla a po dvaceti minutách přišla jejich chvíle. Přímý kop Dlouhého ještě Dražan zvládl zlikvidovat, ale následnou dorážku Brabce už bělčická jednička pokrýt nedokázala. Domácí chtěli víc a ve 36. minutě využili další standardní situaci, když se po rohovém kopu podruhé v utkání prosadil Brabec. Zmar hostů v prvním poločase byla dokonána ve 41. minutě, když sudí Hruška nařídil druhý pokutový kop tentokrát pro Slavoj. Dlouhý, narozdíl od Ráže, svoji penaltu proměnil a poločas tak skončil jednoznačně 3-0.

Opět rychlý start

První poločas začal penaltou ve čtvrté minutě, ten druhý přinesl důležitou situaci už po dvou minutách. Domácí dostali další možnost přímého kopu, kterým Hájek našel Jaroslava Chvostu, a ten přeloboval zkušeně Dražana a Slavoj definitivně srazil naděje Bělčic na nějaký zvrat. Zápas poté přinesl ještě mnoho šancí, které přicházely na obou stranách. Jak Volyně, tak i hostující Bělčice už branku nevstřelily a zápas tak nakonec skončil, v uvozovkách, jen 4-0. Slavoj tak slaví první vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Vstup do zápasu jsme měli velmi špatný už ve 4. minutě Pikolon fauloval v pokutovém území a hosté kopali penaltu. Naštěstí nás výborným zákrokem podržel Mráz, když vystihl směr Rážovy střely. Tato situace nás velmi nakopla. Ve 20. minutě se k přímému kopu na hranici velkého vápna postavil Dlouhý a jeho tvrdou střelu brankář pouze vyrazil před sebe a z dorážky se prosadil Brabec. Druhou branku jsme přidali ve 36. minutě, kdy Janoušek z rohového kopu našel Brabce a ten tvrdou hlavičkou nedal brankářovi šanci. Ve 41. minutě byl obráncem faulován Chvosta J. a z nařízou penaltu s přehledem proměnil Dlouhý. Hned ze začátku druhého poločasu jsme přidali čtvrtou branku, kdy Hájek z přímého kopu naše Chvostu J. a ten hlavou přeloboval brankáře. Do konce zápasu jsme si vypracovali ještě pár velmi nadějných šancí ale bohužel ani jednu jsme nedokázali proměnit. Hosté měli také pár šancí ale všechny zneškodnil Mráz.

TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Zápas hodně poznamenala naše neproměněná penalta ve čtvrté minutě. Pak jsme se nepochopitelně zatáhli a Volyně chtěla to vítězství víc, než my. Zaslouženě tak berou tři body.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , M. Chvosta [-] , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] (79. B. Šitner [-] ) , P. Temňák [-] (59. J. Procházka [-] ) , P. Gašpar [-] (74. P. Pubal [-] ) , F. Dlouhý [-] , V. Janoušek [-] (76. R. Prihara [-] ) , J. Brabec [-]

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - K. Hanzlík [-] (48. M. Vrbský [-] ) , J. Houda [-] , M. Ráž [-] , O. Páca [-] , L. Krameš [-] (84. M. Fiala [-] ) , A. Ježek [-] , J. Vejšický [-] (60. J. Švejda [-] ) , L. Mach [-] (46. T. Ježek [-] ) , K. Zeman [-] , V. Mach [-] (46. L. Mála [-] )

ŽK: 63. J. Brabec - 14. L. Mach , 40. K. Zeman , 65. L. Krameš , 78. J. Houda .
Hráči zápasu: T. Mráz .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: HRUŠKA Miloš - SOLAŘ Jakub, SKOLEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Václav Chvosta
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak, než tipnout naši výhru. Doma neprohrajeme a budeme chtít vrátit Bělčicím porážku z jara. 3-1

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Volyně se vrací k tradiční dobré a tvrdé hře a doma prohrávat moc nebude. V tomto utkání body zhůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích