A. Bujok 14.
A. Bujok 50.
J. Bubík 76. (p.)
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň předvedla ve Vacově sympatický výkon! O bodech rozhodla penalta


Branky


14. A. Bujok , 50. A. Bujok , 76. J. Bubík (p.) - 41. V. Poláček , 55. V. Poláček
23

Vacov na úvod soutěže doma přivítal jednoho z nováčků v 1.B třídě a úkol měli svěřenci trenéra Kopáčika tedy jasný. Štěkeň ale chtěla ve Vacově domácí potrápit a nejlépe získat i nějaký ten bodík

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný duel

Začátek ale patřil domácímu Vacovu, který navíc ve 14. minutě prokázal svoji kvalitu, když brankáře Havránka překonal domácí snajpr Antonín Bujok. Hosté ale branka nerozhodila a postupně začali hrát s Vacovem vyrovnanou partii, která přítomnou stovku diváků jednoznačně bavila. Oba týmy hrozily hlavně ze standardních situací a ve 41. minutě nabídli domácí rohový kop Otavanu. Od rohového praporku si míč našel ve vzduchu Vít Poláček a člen hostující obrany vyrovnal stav utkání na 1-1, za kterého se šlo nakonec i do kabin.

Penalta a červená karta

Kdo nestihl první desetiminutovku druhé půle, tak přišel o hodně. Vacov opět chytil začátek za správný konec a po pěti minutách se opět zásluhou Bujoka dostal do vedení. To ale domácím vydrželo pouhých pět minut, než přišel opět rohový kop Otavanu, na který si opět skvěle naskočil Poláček. Domácí rozhodně nečekali takhle vyrovnané utkání a to potvrdila i jejich lehká nervozita, která vyvrcholila v 64. minutě. Pro Vacov důležitý Štěpán Kryštof, který rozehrával většinu akcí domácích, uviděl za svůj zákrok žlutou kartu. S verdiktem sudího ale nesouhlasil a za následné protesty obdržel od sudího Černého rovnou druhou žlutou a následně i červenou. Štěkeň dostala tedy možnosti přesilovky, která měla trvání necelé půl hodiny. Vacov ale nic nevzdával a v 76. minutě nařídil sudí Černý pokutový kop, který se nesl hodně velké nelibosti hostů. K puntíku se postavil, možná pro některé nečekaně, Jiří Bubík, který si ale poradil se svojí šancí pro Vacov skvěle a poslal svůj tým potřetí v zápase do vedení. Štěkeň už potřetí dokázat nevyrovnala a Vacov si tak připsal tři body po bojovném utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Jan Kopáčik - trenér: První zápas v sezoně byl z naší strany hodně nervozní. Dvakrát jsme v zápase vedli, ale nepohlídali jsme si dva rohy a vždy z nich soupeř vstřelil gól. Po našem vyloučení jsme dokázali i v deseti vstřelit vítězný gól z penalty. Za výkon po obdržené červené kartě musím mužstvo pochválit za bojovnost a chuť dotáhnout zápas do vítězného konce. Hráči Štěkně podali na nováčka velice sympatický výkon a myslím, že se v této soutěži neztratí.

TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: Musím kluky za výkon pochválit. I když jsme dvakrát inkasovali, tak jsme dokázali vždy vyrovnat a proti kvalitnímu soupeři jsme drželi krok. Bohužel ale přišel penaltový moment, který rozhodl o utkání. Jak ale říkám, kluci se nemají za co stydět a příští víkend budeme chtít na dobrý výkon navázat v derby s Juniorem.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - Š. Kryštof [-] , J. Mrázek [-] , M. Moutelík [-] - D. Makas [-] , J. Bubík [-] (90. F. Kuneš [-] ) , A. Jírovec [-] , J. Ketzer [-] (95. M. Čtvrtnik [-] ) - A. Bujok [-] (94. T. Hozman [-] ) , F. Zitta [-] - K. Procházka [-] (59. V. Zábranský [-] )

TJ Otavan Štěkeň
M. Havránek [-] - D. Rybák [-] (66. D. Hájek [-] ) , D. Soukup [-] , M. Čížek [-] (79. P. Sup [-] ) , D. Spišský [-] , P. Málek [-] (71. R. Hrubý [-] ) , J. Maršala [-] (90. I. Hanák [-] ) , V. Kynkor [-] , V. Poláček [-] , O. Rataj [-] , O. Pavlík [-]

ŽK: 40. A. Jírovec , 64. Š. Kryštof , 82. A. Bujok , 82. V. Zábranský - 30. O. Rataj , 74. V. Poláček . ČK: 64. Š. Kryštof .
Hráči zápasu: A. Bujok - V. Poláček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ŤUPA Michal, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Chvosta
Tip experta: výhra domácích

Vacov bude letos opět pomýšlet co nejvýše a nováček soutěže to nebude mít u nich vůbec jednoduché. 5-1

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí patří každý rok k silné čtyřce a letos to bude podobné. Hosté zde neuspějí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích