0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů veze všechny body z Mladého


Branky


17

V Mladém byl po veliké průtrži mračen trávník výborně připraven a domácí tým chtěl potvrdi roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé doma body nerozdává a nechtělo aby to bylo jinak. Od začátku si vytvářelo dost šancí, ale v té největší minul kapitán Moudrý branku takřka z metru. Branku hostí i neúpěšně ohrožoval Kneys a Vítek. Hostujicí tým první poločas ubránil do příznivého nerozhodného stavu. 

Druhý polčoas chtěl domácí tým konečně brankou přetavit svou herní převahu, ale hostím vyšla ojedinělá akce. A na jejím konci se radoval z branky Milan Fatura 0:1. Domácím se už nepodařilo se zápasem nic udělat. Branka je vyvedla absolutnmě z tempa a hostujicí rezerva odváží velmi cenné body. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Vojtěch Moudrý (kapitán): Zápas v Mladém se i po sobotní průtrži odehrál na perfektně připraveném hřišti. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, kombinovali a brzy získali dominanci ve středu hřiště i na naší pravé straně. Celý první poločas se hrál v podstatě na jednu bránu. Jen naší lemplovitostí skončil první poločas 0:0. Za zmínku stojí přestřelení Moudrého snad z brankové čáry, obstřelování brány Radkem Kneysem i zakončení Jirky Vítka. O přestávce jsme si řekli, že se můžeme porazit snad jen sami a to se bohužel stalo. Úplně jsme vypadli z tempa, přestali běhat a nabízet se. Hosté svou jedinou střelou na bránu rozhodli zápas. Na tenhle zápas musíme co nejdřív zapomenout a pokusit se zaváhání odčinit ve Lhenicích.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Lukáš Tuscher (kapitán): Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Mladé je doma velice silné a přesvědčili jsme se tom již v prvním poločase, kdy jsme se probránili k remízovému poločasu a naše hra nebyla dobrá. O přestávce jsme si řekli, co zlepšit a druhý poločas jsme tak začali o mnoho lépe a díky pěkné akci vedli 1:0. Zbytek zápasu byl vyrovnaný a my jsme i díky skvělému výkonu stopera Popoviče vyhráli na hřišti, na kterém se jednoduše brát body nebudou.



Sestavy


SK Mladé
M. Pokorný [-] - P. Šimek [-] , J. Janáček [-] , A. Kolář [-] - Š. Masák [-] (46. A. Pešek [-] ) , V. Šafrata [-] , M. Blažek [-] (61. M. Zemek [-] ) , R. Kneys [-] , M. Drábek [-] - J. Vítek [-] (77. J. Vokáč [-] ) , V. Moudrý [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
J. Tomášek [-] - L. Zítek [-] (88. O. Smolen [-] ) , L. Macák [-] , J. Kurali [-] (75. L. Smolen [-] ) , P. Graman [-] , M. Fatura [-] (56. J. Kostohryz [-] ) , J. Borek [-] , K. Juráň [-] , L. Tuscher [-] , J. Tůma [-] (18. V. Hruška [-] ) , M. Popovič [-]

ŽK: 20. Š. Masák , 21. V. Šafrata , 48. M. Drábek , 60. R. Kneys , 74. M. Zemek , 76. J. Vítek , 80. V. Moudrý - 5. P. Graman , 71. L. Tuscher , 81. V. Hruška .
Hráči zápasu: M. Drábek - M. Popovič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - ONDRA Milan, ADAMEC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady je to pro mě velká neznáma. Věřím, že šanci dostane konečně Vokáč! Proto věřím, že domácí zvítězí jasně. 4:0