FOTO: Ve Strunkovicích končila podzimní část podzimní sezóny nadílkou do sítě Borku


Branky


17. V. Páník , 20. A. Kadlec , 31. R. Žurek , 34. O. Kochma , 47. F. Funda , 64. A. Kadlec , 74. R. Žurek , 79. R. Žurek , 81. M. Honomichl , 88. R. Žurek , 90. O. Kochma
34

Tohle se Borku ale vůbec nepovedlo, ze hřiště podzimního mistra si odvezl ostudný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hosté přijeli do Strunkovic zdecimovaní zraněními. Takovou nadílku nečekal ani ten největší optimista z řad domácích fandů. Začalo se svižně a hosté prvních téměř dvacet minut dobře bránili a vytvořili si i šance. Domácí beci s Vojtíškem v brance vše s jistotou vyřešili a v 17. minutě udeřili, když Václav Pánik hlavičkou z bodu pokutového kopu vsítil první branku a rozjel nevídaný brankostroj. Ve 20. minutě přišel druhý gól z kopačky Adama Kadlece a hosté rezignovali. Do poločasu přidali branky ještě Roman Žurek, který tak načal své brankové představení a Ondřej Kochma.

 

 Domácí toho ještě hodně zahodili a dost pochytal Filip Moudrý, gólman Borku.

Druhý poločas

Všichni čekali, že se zápas bude v druhé půli dohrávat, ale domácí hráči byli proti. Vše začal František Funda již po dvou minutách, kdy střílí hostům nepopulárního bůra. Strunkovičtí nebyli namlsáni a jeli dál, aby Adam Kadlec, třikrát Roman Žurek, Michal Honomichl, pro kterého to byl první gól za Blaník a opět Ondřej Kocha, uzavřel účet na počtu jedenáct.

 

Rozhodcovská trojice Martin Smola, Ondřej Brodský a Jan Černý neměli v zápase žádnou práci, neboť se hrálo slušně, delegát svazu Josef Vrzal asi mnoho poznámek nezaznamenal.   

 

  Podzimní část ve skupině A - I.A třídy Jihočeského kraje skončila. Přichází zimní přestávka, po které domácí zajíždí na horkou půdu Plané u Českých Budějovic.

 

 "Nyní dáme klukům volno, aby zrehabilitovali, dali se po náročném podzimu dohromady a po vánočním období přijde první trénink. Musím poděkovat našim divákům za to, v jak hojném počtu na nás chodili doma i venku a za to jak nás podporovali Jste naším dvanáctým hráčem a moc si toho vážíme," řekl po utkání přímo na hrací ploše trenér domácího Blaníku Václav Beneš.

 

   Na závěr podotknu, že Strunkovičtí končí sezónu s náskokem devíti bodů a bez porážky. Za celý podzim ztratili jen za nerozhodné výsledky ve Vimperku a ve Vodňanech. Celek má našlápnuto, ale jak víme, zajíci se sčítají po honu.

 

ZASLAL: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš (trenér): Poslední podzimní utkání jsme na domácím hřišti chtěli vyhrát a upevnit si první místo v tabulce. Na začátku utkání nás sice hosté k ničemu nic moc nepustili, ale po vstřelení vedoucího gólu v 17. minutě se kluci rozjeli a od té doby se nám dařilo kombinovat a hlavně gólově zakončovat. Pochvalu si zaslouží všichni, ale asi nejvíce se směrem dopředu dařilo Romanovi Žurků, který dal 4 branky a přidal nějakou asistenci. Pro hosty je výsledek hodně krutý, ale někdy se to tak stane, že do čeho kopnete, to skončí gólem. Většinou kluky nechválim, dost často mi to připomínají, ale tentokrát bych jim i všem lidem co se pohybují okolo strunkovického fotbalu poděkoval za to, jak jsme zvládli celý podzim. Nechci zapomenout ani na fanoušky, protože hlavně oni jsou pro nás dvanáctým hráčem.

FK Borek
Radek Horejš (hráč): Po takovém přídělu těžko hledat slova. Fotbal hraju asi 28 let a myslím, že 11:0 jsem snad nikdy neprohrál. Jedna věc je naše početná marodka klíčových hráčů se, kterou jsme do Strunkovic jeli (D. Hájek, J. Čermín, S. Baščevan, R. Horejš, T. Křiváček zranění a M. Michal v práci) a to si můžeme nalhávat co chceme, ale nahradit je je pro nás těžké. A druhá věc je přístup v samotném utkání, kde nás domácí přehrávali jak po fotbalové stránce, tak hlavně v nasazení, rychlosti, důrazu a v neposlední řadě samotné chuti do hry. Náš výkon byl ustrašený a odevzdaný. Domácím gratulujeme k půlmistrovi a my se budeme snažit dát dohromady a co nejlépe připravit na jaro.



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - V. Páník [-] (69. A. Kašpar [-] ) , D. Zoubek [-] (50. M. Honomichl [-] ) , P. Beneš [-] , P. Hovorka [-] , R. Žurek [-] , O. Kochma [-] , J. Žurek [-] , F. Funda [-] , A. Kadlec [-] , M. Dvořák [-]

FK Borek
F. Moudrý [-] - M. Severa [-] , J. Endlicher [-] , D. Šťastný [-] , O. Vaník [-] (59. M. Votruba [-] ) , M. Leština [-] (67. R. Horejš [-] ) - D. Kříženecký [-] , O. Hanžl [-] , M. Kocina [-] - J. Frank [-] , J. Houška [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMOLA Martin - BRODSKÝ Ondřej, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2023 13:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 06:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 16:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:32

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Matyáš Babka
Tip experta: výhra domácích

Strunkovice si tenhle zápas pohlídají.. Vidím to na těsnější vítězství, ale tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí v posledním kole ztratili druhý bod v soutěži za remízu u sousedů ve Vodňanech. Doma budou chtít vyhrát a udržet náskok pro jarní část. Blaník vydře výhru a body zůstanou v Mexiko aréně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích