3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná stíhala manko marně, vítězným se pro Zlatku ukázal Beránkův gól


Branky


32

Dva poločasy jako noc a den nabídl divákům sobotní zápas na hřišti ve Zlaté Koruně. Zatímco v prvním poločase dominovali domácí a vypracovali si tříbrankový náskok, ve druhém poločase se karty obrátily a gólově se prosadili už jen hosté z Blatné.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí šli do vedení již ve třetí minutě po rohovém kopu Šebelky se na zadní tyči prosadil Zajíc a bylo to 1:0. V 17. minutě zatáhl po levé straně balón Persán. Přesnou přízemní nahrávkou našel ve vápně Slámu a ten střelou z první k pravé tyči nedal gólmanovi hostů Chlandovi šanci- 2:0. Pěkný fotbalový oku lahodící moment přišel ve 31. minutě a přinesl další branku domácích. Stoper Wagner dlouhou, ale hlavně přesnou obrannou hlavičkou, našel před vápnem hostů Beránka, který se skvěle uvolnil a utěšenou střelou pod břevno rozvlnil síť v hostující brance potřetí. V této fázi utkání se hosté většinou bránili, ale dvě minuty po třetí brance domácích si vypracovali asi největší šanci prvního poločasu, kterou skvělým zákrokem zneškonil gólman Votýpka. Do přestávky měli šance ještě domácí Persán a Konečný, ale oba vychytal Chlanda. U hostů střílel nebezpečně podél celé brány do zámezí Maleček.

Druhý poločas

Ani po přestávce se obraz hry příliš nezměnil s tím rozdílem, že Zlatokorunským se přestalo dařit střelecky. Své dvě šance ještě za stavu 3:0 neproměnil Šebelka, obě po krásných nahrávkách od Persána. Hlavně ta druhá šance, kdy se technicky hlavou snažil přehodit brankáře přímo volala po gólu. A tak udeřili hosté. Na útočné polovině přišel o balón Kroupa, následoval rychlý protiútok a přečíslení tři na dva zakončil Říha střelou na zadní tyč, proti které neměl Votýpka šanci zasáhnout- 3:1. Svou povedenou gólovou střelu z prvního poločasu se pokusil zopakovat Beránek v 80. minutě, ale tentokráte jeho střele z vápna stálo v cestě dřevno. A proto opět přišel trest v podobě branky hostů. Král neuhlídal na levé straně hráče hostů, jeho střelu stačil ještě Votýpka konečky prstů vytěsnit na břevno, od kterého se však balón odrazil přímo na nohu volného Bulky, pro kterého už nebyl problém skórovat na3:2. To však už běžela poslední minuta zápasu. V nastavení se už hosté k ničemu nedostali a domácí tak dotáhli tento hlavně po prvním poločase velmi dobře rozehraný zápas do vítězného konce.

 

Autor: Pavel Ďuriš



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Václav Beránek (hráč): Během 30 minut zápasu jsme si vytvořili pohodlný náskok, ve kterých jsme vstřelili 3 krásné branky po fotbalových akcích. Bohužel začátek druhého poločasu přišlo uspokojení z výsledku a hra z obou stran byla neurovnaná.Po našich chybách jsme z jasného zápasu udělali drama. Nakonec jsme to zvládli za 3 body, za což jsme všichni rádi. A teď se všichni těšíme na Planou.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Votýpka [-] - M. Kroupa [-] , V. Beránek [-] (88. B. Miletić [-] ) , J. Wagner [-] , J. Zajíc [-] (11. M. Rytíř [-] ) - F. Persán [-] , J. Sláma [-] (86. M. Štěpánek [-] ) , M. Kollár [-] , M. Kroneisl [-] - J. Šebelka [-] , L. Konečný [-] (64. M. Král [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - Š. Voříšek [-] , J. Maleček [-] , A. Bulka [-] , F. Outlý [-] (78. J. Antoš [-] ) , O. Míka [-] , M. Kůst [-] (83. L. Kareš [-] ) , J. Říha [-] , D. Juhaňák [-] , D. Fiřt [-] (50. J. Sedláček [-] ) , V. Bláha [-]

ŽK: 30. J. Wagner - 34. V. Bláha , 41. M. Kůst , 83. Š. Voříšek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMOLA Martin - NĚMEC Václav, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

6. 10. 2023 08:16
výhra domácích
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V tomto utkání vidím jednoznačnou výhru Zalté Koruny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Josef Šourek
Tip experta: výhra domácích

Zlatá Koruna potvrdí výhodu domácího prostředí a připíše si výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích