3:1
(2:1)
16. V. Cais
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Rauscher poslal Prachatice ve 3. minutě do deseti. Planá přesilovky využila a rozloučila se na čas se svým hřištěm, které čeká rekonstrukce


Branky


4. T. Pintér (p.) , 41. J. Carda , 84. P. Pajerský - 16. V. Cais
34

Situace ze třetí minuty značně ovlivnila průběh zápasu. Planá ovšem i proti deseti soupeřům pocítila prachatickou sílu a několikrát se musel činit Hotový, domácí uklidnil až Pajerského gól v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Planá se na čas bude muse obejít bez domácího zázemí. V rámci mohutných úprav a budování, které z Plané učiní jedno z nejmodernějších fotbalových zázemí v kraji, sehrají svěřenci trenéra Pintéra všechny zbylé podzimní domácí zápasy na hřišti v Kamenném Újezdu. Rozlučka se starým hřištěm se domácím povedla. Hodně jim k tomu napomohla 3. minuta. To brankář Osvald při výběhu odkopl míč jen k plánskému Kitzlerovi, který neváhal a nasměroval svůj kop do sítě. Jenomže až do ní míč nedoputoval - Jakuba Rauschera totiž nenapadlo nic lepšího, než jako zachraňující hráč míč vyrazit rukou. Sudí neměl jinou možnost, než hráče vyloučit a byla z toho penalta pro domácí. Tu proměnil Pintér. Hosté ale ukázali, že jsou technicky zdatní, nejsou líní na krok a ve zbytku zápasu byli Plané někdy i více než vyrovnaným protivníkem. V 16. minutě navíc díky Caisovi přišlo srovnání. Ve 41. minutě ale střelou zpoza vápna vrátil Plané vedení Carda.

 

Druhý poločas

Prachatice byly ve druhém poločase daleko aktivnějším celkem a jejich oslabení se na hře vůbec neprojevilo. Planá se soustředila na obranu a hosté drželi míč. A co víc, vypracovali si mnoho šancí, které musel likvidovat Hotový. Poradil si s nebezpečnými hlavičkami i střelou protihráče po rychlém průniku. A stálo při něm i štěstí, kdy hostující útočník, nejspíše překvapený tím, že k němu domácí nechali dojít míč na malé vápno, netrefil v rozhodující chvíli míč přesně. Domácí vysvobodil až střídající Pajerský, který se v 84. minutě natlačil před beka, namířil si to z úhlu k bráně a střelou levačkou možná trochu překvapil Osvalda - 3:1. Pak už hosté přece jen neměli síly na zvrat a Planá se tak radovala po týdnu z dalších tří bodů, domácí Lengyel ještě stihl nastřelit břevno. Prachatice může výsledek mrzet, ve druhém poločase měly domácí na půlce a několik velkých šancí ke srovnání nevyužily.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Jsem rád, že jsme utkání s Prachaticemi zvládli za 3 body. Věděli jsme, že k nám jede kvalitní a velmi silný tým. Utkání bylo strašně ovlivněno pro mě nepochopitelným, ale zcela správným, vyloučením Kuby Rauschera, kterého považuji za jednoho z nejlepších hráčů v soutěži. První poločas jsme odehráli vcelku slušně, druhý naopak vcelku špatně. Myslím si, že kluci s pocitem početní převahy trošku povolili a už nebyli tak koncentrovaní a disciplinovaní jako v prvním poločase. Prachatice nás větší část poločasu doslova zamkly, ale nás podržel opět fantastický Kuba Hotový v bráně! Pro tento zápas je naším hrdinou! Konec utkání jsme po třetí brance už dohráli v poklidu a úspěšně si došli pro tři body. Z tohoto vítězství mám neskutečnou radost, protože Prachatice považuji za jednoho z favoritů soutěže. Podruhé dobře zahrál Jarda Lacko, kterého jsme posunuli na střed zálohy, kde uplatnil svoji bojovnost a neústupnost v osobních soubojích! Kluky bych pochválil za zisk tří bodů, došli jsme k nim tedy s odřenýma ušima, ale na to už se zítra nikdo ptát nebude. Teď jedeme do Kaplice, kde nás čeká opět těžká dřina!

FK Tatran Prachatice
David Kováč (hráč): My prostě hrajeme jenom bago na soupeřově půlce po vápno. V koncovce máme asi smůlu nebo si to neumím vysvětlit. Zbytečné ztráty bodů takovéhle zápasy. Soupeř měl asi 4 šance, kdy padly 3 góly. V 10 jsme na ně bez problémů měli. Červená karta byla z naší strany zbytečná. Jsem z toho akorát znechucen.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - K. Šejvar [-] (75. P. Pajerský [-] ) , D. Kořínek [-] , L. Pešek [-] , L. Janák [-] (58. T. Plojhar [-] ) , P. Šteyer [-] (84. J. Klíma [-] ) , T. Pintér [-] , L. Kitzler [-] , J. Carda [-] , O. Hotový [-] , J. Lacko [-]

FK Tatran Prachatice
M. Osvald [-] - D. Kováč [-] , J. Luňáček [-] , I. Horák [-] , V. Cais [-] (72. T. Balica [-] ) , J. Pravda [-] , A. Srch [-] (61. F. Toušek [-] ) , M. Babka [-] , O. Šváb [-] , J. Rauscher [-] , J. Rauscher [-] (46. T. Kovář [-] )

ŽK: 68. K. Šejvar , 89. J. Hotový , 90. P. Pajerský - 62. V. Cais . ČK: 3. J. Rauscher .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Pro Prachatice zápas velmi těžký, věřím že konečně zaberou pořádně a odpíchnou se k lepším zítřkům.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

PT venku hrají velké nic a Planá už musí vyhrát, z toho mně vychází remíza 2:2

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Planá zase maličko tápe, což je patrné i ze slov trenéra. Myslím, že doma určitě nebudou chtít prohrát a i když Prachatice budou lepší, tak si neodvezou více než bod. 1:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů