5:1
(2:0)
75. J. Sláma (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno doma nedalo Hředlím šanci, ty si odvezly pět branek


Branky


11. T. Abrhám , 15. M. Zieber (p.) , 46. D. Hrubý , 55. M. Kaválek , 66. Z. Kolbaba - 75. J. Sláma (p.)
10

V sobotu jsme mohli být svědky poměrně jednoznačně se vyvíjejíciho zápasu mezi Kladnem a Hředlemi. Domácí dokázali vstřelit hned pět gólů a hosté tak schytali další kanonádu. Kladno se díky výhře posunulo na sedmé místo, rozhodující gól vstřelil Zieber.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start domácích

Kladno začalo zápas opravdu famózně. Hned první minuty nám ukázaly, podle jaké dynamiky se bude utkání vyvíjet a jedno bylo jasné: domácím zápas sedl výrazně lépe. Hostům se naopak nedařilo hrát takový fotbal, jaký by chtěli a bylo to tak domácí Kladno, které si vypracovalo první gólovku. Slavoj si navíc ještě chvíli předtím, konkrétně v 6. minutě, dokázal vypracovat příležitost a jeden z hráčů trefil břevno. O pět minut později pláchl Kolbaba Raisovi a nacentroval míč až do vápna Hředel. Po zpětné hlavičce jednoho z hráčů Kladna se k míči dostal Abrham, který míč dokázal dostat do sítě - 1:0

 

Po první brance se průběh hry nijak neměnil, ba naopak. Domácí stále určovali dění na hřišti a Hředle měly s jejich útočníky velké potíže. Další rána přišla v minutě číslo 15. To se po faulu na kladenského Kolbabu zahrával pokutový kop, kterého se dle očekávání ujal kapitán Zieber. Ten penaltu bez problémů proměnil a bylo to 2:0. V 19. minutě se po špatně vyřešené situaci Mrázkem dostal do šance Abrham, Bečirovič byl ale připravený a proti střele zasáhl. Pro Hředle byl tento průběh pochopitelně dost nevyhovující, nic s ním ale udělat, minimálně v první půli, nedokázaly. Ojedinělé příležitosti hostů gólem ani v jednom případě neskončily. Pokus T. Vitnera skončil pouze rohovým kopem a hlavička Slámy těsně minula domácí branku. V průběhu prvního poločasu už následně žádný další gól nepadl a můžeme se tak volně přesunout do poloviny druhé. 

Produktivita domácích pokračuje

Začátek druhého poločasu nám hned zkraje nabídl třetí branku domácího celku. K míči se po skvělém centru Abrhama a nedůrazu hostujícího Dav. Minaříka, jenž mohl míč odkopnout do bezpečí, dostal Hrubý, který své zakončení zvládl na jedničku - 3:0. Hned na začátku se do šance dostali také hosté, Bechner však svým pokusem ze standartní situace pouze nastřelil kladenskou zeď. V této chvíli už to pro hosty vypadalo opravdu hodně bídně. A bylo ještě hůř. Další gól přišel jen o pár minut později, když se po dobré kombinaci Ziebera s Abrhamem dokázal výborně zorientovat Kaválek a svou střelou překonal brankáře Bečiroviče - 4:0.

 

Hředle byly v opravdových problémech. Snažily se se zápasem něco udělat, ale gól ne a ne přijít. A tak se ještě jednou a také (pro Hředle naštěstí) naposledy prosadilo domácí Kladno. Kolbaba si po nahrávce Abrhama našel míč před vápnem a krásnou střelou k pravé tyči dokonal bůra v síti hostů - 5:0. Hředle se poté zmohly už jen k mírnému korigování skóre, když se po penaltě na jeho samotého prosadil Sláma - 5:1. V zápase se pak už nic důležitého nestalo a utkání tak skončilo vysokou výhrou domácího Kladna.

 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba - hráč: V utkání jsme nastoupili proti týmu ze stejně sféry tabulky a měli jsme navrch. Šli jsme do utkání s cílem být dominantním týmem a mít více ze hry, což se také ve výsledku stalo. Výsledek odpovídá poměrům na hřišti.

FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Naše výkony jsou jako noc a den. Doma hrajeme vcelku obstojně, venku... To, co jsme předvedli dvakrát na hřištích soupeřů, se nedá ani hodnotit. Chtěl bych věřit tomu, že za to mohly dopolední výkopy, ale rozhodně tomu tak není. Náš výkon byl zcela bezkrevný a po brzce inkasovaných gólech, stejně jako v každém zápase v této sezóně, nebyla na hráčích vidět ani žádná vůle se o výsledek poprat. Neskutečné individuální chyby hráčů nás srážely hlouběji a hlouběji. A kdyby hráči Slavoje měli větší touhu, tak jsme dostali nařezáno ještě více.



Sestavy


Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - T. Rouček [-] (75. F. Vašák [-] ) , L. Houha [-] , K. Vašek [-] (60. P. Kovář [-] ) , L. Senko [-] - R. Zlata [-] (46. D. Richter [-] ) , M. Zieber [-] , D. Hrubý [-] , Z. Kolbaba [-] (75. M. Máj [-] ) , T. Abrhám [-] (81. L. Nový [-] ) - M. Kaválek [-] -

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] (56. M. Malecký [-] ) , D. Rais [-] (56. J. Vitner [-] ) , D. Bechner [-] (64. V. Hladký [-] ) , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] (64. D. Brož [-] )

ŽK: 46. L. Houha , 51. D. Hrubý - 1. D. Minařík , 44. O. Sedláček .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Tvaroh Petr - VLK Miroslav, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: David Minařík
Tip experta: výhra hostů

Hředle by měly vyhrát. Ne jenom kvůli kvalitnějším týmu, ale i kvůli špatnému vstupu do sezóny.

22. 9. 2023 20:50
VÝHRA HOSTŮ

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích