Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Dobrá to doma umí, pět branek si odvezl Zavidov


Branky


9

Sobota, aneb den, kdy nechcete hrát proti Dobré na jejich hřišti. Lány zde dostaly branek šest, Zavidov v tomto kole pět a Dobrá se tak posunula na průběžné sedmé místo v tabulce. Dvakrát se trefil Faktor, který tak poslal Zavidov až na dvanáctou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích již od prvních minut

Zavidov do zápasu nastoupil s poměrně zpozděnou posilou, konkrétně to byl Holý, který přišel do klubu na hostování z SK Rakovník. Ani on ale hostům nepomohl při úvodní šanci domácí Dobré, ze které hned byla branka. Ve 12. minutě se domácí odhodlali ke střele, tu ale Dunaj ještě zvládl vytěsnit na rohový kop. Z něj však již branka přišla, když hostující gólman neudržel míč po ataku domácího Zelenky v rukavicích a míč propadl za jeho záda - 1:0.

 

Dobrá navíc dále tvořila a dostávala se i ke střelám, hosty však zachraňovala branková konstrukce. A tak se do šance dostal také Zavidov. To se dostal ke střele Hanych, jehož střela byla ještě nepříjemně tečovaná, Jungr v brance domácích byl však připravený a tygřím skokem zasáhl. V 36. minutě to bylo už o dvě branky. Hostující Zuda chyboval při odkopu a k míči se dostal Servus, který obranu přešel s pomocí Faktora a na konci celé akce byl připravený Stříška, který zvýšil na 2:0.

 

A ke konci poločasu to bylo už o tři branky. Zavidovský Dunaj vykopával od branky, Hanych na půlce prohrál sbůj osobní souboj a Faktor dokázal pěknou střelou k tyči upravit skóre na 3:0. Takto první polovina také skončila a byl to pochopitelně domácí celek, který do šaten odcházel výrazně spokojenější.

Stejný průběh jako v první půli

Druhá polovina začala velmi podobným způsobem, jakým skončila ta první. Domácí Zavidov tlačili a tlačili, nebylo tak divu, že branka přišla hned v úvodní minutě druhé půle. Do vápna přišel centr ze strany, který mohl Křivohlavý odkopnout do bezpečí, ale míč netrefil. Ujal se ho tedy Faktor, který našel připraveného Dejčmara a ten vsítil branku na 4:0.

 

Hosté v tuto jvíli již věděli, že jejich šance na obrat jsou téměř nulové. Domácí naopak ze všech sil pálili, ale velkou většinu šancí vychytal gólman Dunaj. Přecejen se ale domácí dokázali popáte prosadit, když se trefil Faktor. Ten si našel centr Andruchoviče a z první napálil míč z voleje pod břevno - 5:0. Pět ku nule byl výsledek, který se již nijak v průběhu zápasu nezměnil. Střet tak skončil jednoznačnou výhrou domácí Dobré, Zavidov se naopak bude muset spokojit bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham - trenér: Po fiasku ve Vraném jsme šli do zápasu se Zavidovem se správně nastavenou hlavou. Od začátku jsme dominovali. Hráli jsme chytře, drželi jsme balón, trpělivě čekali na skulinky a stříleli góly. Dali jsme jich 5 a to jsme ještě třikrát nastřelili brankovou konstrukci a zahodili další šance. Soupeř se snažil, byl důrazný, šel hodně do soubojů, ale posledních 15 minut už jim docházely síly. Zbytek utkání jsme chtěli dohrát v klidu bez zbytečných zranění, která by mohla vzejít z únavy a frustrace soupeře. Naštěstí jsme zápas dohráli v klidu.

FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Dnes nás domácí jasně přehráli. Škoda je, že dostaneme všechny góly po našich chybách. Neříkám, že bychom i tak neprohráli, ale jaké děláme chyby, to člověk občas žasne.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
M. Jungr [-] - J. Mertlík [-] , R. Stříška [-] (64. J. Veselý [-] ) , J. Faktor [-] , P. Ondrášek [-] (46. R. Havlíček [-] ) , M. Servus [-] (72. R. Volman [-] ) , V. Křiváček [-] (42. F. Dejčmar [-] ) , J. Kalousek [-] (64. K. Přibyl [-] ) , D. Strnad [-] , M. Zelenka [-] , T. Andruchovič [-]

FC 05 Zavidov
A. Dunaj [-] - P. Šíma [-] , P. Vitner [-] , J. Holý [-] , O. Neveďal [-] , D. Štiller [-] (46. M. Horvát [-] ) , J. Hanych [-] , J. Křivohlavý [-] (69. M. Těšínský [-] ) , M. Zuda [-] (46. D. Matějka [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Korčák [-]

ŽK: 79. P. Vitner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Radek - KOVÁŘ Otto, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Zavidov je slabší než minulé ročníky, naopak Dobrá stále pomýšlí na nejvyšší příčky.