0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podlesí na vítězné vlně, čtvrtou výhru v řadě režíroval v Jinočanech Buch


Branky


11. M. Polák , 24. Z. Buch
7

Podlesí dokázalo vyhrát poslední tři zápasy se skóre 8:1. Prodloužit vítěznou sérii chtěli svěřenci Radka Poláka na půdě Jinočan, které si v minulém kole připsaly cenný skalp ve Vestci. V dnešním utkání vynikal hostující Zdeněk Buch, který nakonec díky asistenci a vstřelenému gólu rozhodl o čtvrtém podleském tříbodovém zisku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení hostů

Do utkání vstoupili lépe hosté z Podlesí, kteří se již po deseti minutách hry radovali z vedení. Odražený míč po standardní situaci vrátil do vápna Zdeněk Buch. Balón si na zadní tyči našel Martin Polák a přesným zakončením otevřel skóre utkání.

 

Ve 24. minutě vedlo Podlesí už o dvě branky a znovu to bylo po standardní situaci. Odražený balón nedokázali domácí obránci odkopnout do bezpečí a zpoza vápna napřáhl z voleje asistent u do té doby jediné přesné trefy zápasu Zdeněk Buch. Hostující fotbalista trefil balón skvěle a domácí gólman byl bez šance.

 

Ve druhé polovině úvodního dějství se hrála vyrovnaná, avšak nepříliš pohledná hra. Těžký terén fotbalu příliš nepomáhal, a k vidění tak byly zejména souboje, autová vhazování a nakopávané míče.

 

Obě mužsva zahrávala do konce první půle přímý kop ze slibné vzdálenosti, oba ale skončily nad brankou týmu soupeře.

 

Jinočany tak po úvodní pětačtyřicetiminutovce prohrávaly na domácím hřišti se soupeřem z Podlesí 0:2.

Domácí nenašli recept na obranu soupeře

Jinočany do druhého poločasu přeskupily své řady a svého soupeře začaly přehrávat.

 

Domácí si vytvořili minimálně dvě slibné příležitosti, ze kterých měl tu největší zhruba po hodině hry Jakub Sedláček. Domácí útočník ale z malého vápna nepřekonal pohotového brankáře domácích Jana Zykána.

 

Hosté se ve druhém dějství pochopitelně soustředili zejména na obrannou činnost, což se jim dařilo. Domácím se nepovedlo najít recept na dobře fungující defenzivu Podlesí, které si tak nakonec odvezlo z Jinočan po výhře 2:0 tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek, trenér: Bylo to bojovné a soubojové utkání. Hosté byli důrazní, dvakrát to dobře trefili a vedli 2:0. My jsme na to nenašli odpověď. Bohužel jsme přišli o další tři body. Letos na podzim se nám doma vůbec nedaří. Sbíráme body daleko víc venku než doma.

TJ Kovohutě Podlesí
Marek Branžovský, sportovní manažer: Co se týče bojovnosti, tak tomu nemám co vytknout. V Jinočanech jsme byli v menším počtu, měli jsme zase nějaké problémy se zraněními. I tak byla ale bojovnost po všech stránkách výborná, zaznamenali jsme hodně uskákaných soubojů v celé naší obranné čtyřce. Pomohly tomu i výkony Zdeňka Bucha a brankáře Zykána. To byli hráči, kteří v utkání přidali něco navíc. Musím pochválit i soupeře, byl to dobrý zápas i z jeho strany. Bojoval, ale v rámci férovosti. Má určitě kvalitu.



Sestavy


FK Jinočany
J. Karpíšek [-] (46. S. Bulbakh [-] ) - S. Komínek [-] , A. Petrouš [-] , P. Kalaš [-] - T. Volek [-] , M. Pivrnec [-] (53. M. Ambrus [-] ) , T. Pelikán [-] , J. Řehák [-] - I. Bogár [-] , J. Nový [-] (63. M. Macek [-] ) , J. Sedláček [-] (78. J. Cháb [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , M. Polák [-] (73. J. Voříšek [-] ) , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-]

ŽK: 54. P. Kalaš - 80. O. Drašnar .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Divílek Peter - ŠPICL David, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:18
Matouš Vránek

Expert: Michal Davídek
Tip experta: remíza

Podlesí chytilo vítěznou šňůru, ale Jinočany na svém hřišti prakticky neprohrávají. Moc branek nepadne a bude z toho remíza.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:03

Tip: výhra domácích