3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2023 18:30

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jíloviště v otvíráku 9. kola vyhrálo nad Podlesím, domácí triumf nastartoval brzký vlastní gól


Branky


4. M. Mišun (vl.) , 25. J. Kučera , 70. M. Podzemský - 90. L. Havelka
1

Už čtyři zápasy nedokázali fotbalisté Podlesí zvítězit. Další šanci na okusení tříbodové chuti měli Polákovi svěřenci ve středečním otvíráku 9. kola na horké půdě v Jílovišti, hned v úvodu utkání je ale srazil vlastní gól, jenž nastartoval domácí v honbě za vítězstvím. Snižující branka Havelky v 90. minutě už na výsledku nic nezměnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastňák a trefa Kučery

Úvodní patnáctiminutovka byla v režii domácích, kteří ze své aktivity vytěžili vedoucí gól hned ve 4. minutě. Po přihrávce do vápna si balón do vlastní sítě srazil hostující obránce Milan Mišun. Domácí tak vedli 1:0.

 

Poté zakončovali Šorna nebo Vrabec, střelu prvního jmenovaného ale zblokovali hostující obránci a Vrabcův pokus letěl nad branku Jana Zykána.

 

Hosté ale také dokázali zahrozit. Dvakrát zakončoval Jiránek, bohužel pro Podlesí mimo tři tyče Šedivého svatyně. Podlesští byli nebezpeční zejména dlouhými auty Havelky. Po jednom z nich zakončoval Zdeněk Buch, jehož střela skončila na břevně.

 

Ve 25. minutě se Jíloviště dostalo do dvougólového vedení. Po brejkové situaci přetlačil Soldát v souboji Mišuna, předložil balón před prázdnou branku Jakubu Kučerovi a domácí útočník už měl před sebou snadnou práci.

 

Hosté se nadále snažili odpovědět zejména dlouhými auty a nebezpečnými akcemi po pravé straně, na které operovali Branžovský se Šrajnem. Do konce úvodního dějství se ale hostům nepodařilo rozvlnit síť domácí branky.

 

První poločas tak skončil výsledkem 2:0 pro hráče Podlesí.

 

 

Gól Podzemského a pozdní snížení

Domácí měli ve druhé půli o trochu více balón na kopačkách než jejich soupeř a v 70. minutě se jim podařilo přidat třetí branku zápasu. Souboj s hostujícím Havelkou vyhrál Matěj Podzemský, jenž posléze udělal kličku obránci a střelou na přední tyč propálil gólmana Zykána.

 

Poté ještě dvakrát zakončoval Václav Janoušek, čtvrtý gól domácích ale nepřidal. Hosté mohli odpovědět po centru ze strany, na který ale na zadní tyči těsně nedosáhl Jan Mezera.

 

V samotném závěru se Podlesí ale přeci jen dočkalo. Pěknou střelou pod břevno z přímého kopu stanovil konečný výsledek utkání na 3:1 pro domácí Lukáš Havelka.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Spokojenost s výkonem a tříbodovým ziskem proti celkem solidnímu soupeři, o kterém vím, že se na zápasy pokaždé schází v jiném složení a má také omezený počet hráčů. K nám přijela zrovna taková konkurenceschopná sestava. Neříkám, že jindy tomu tak není, měli tam ale v tom týdnu větší počet hráčů než třeba ve Voticích. Myslím si, že to byl vyrovnaný zápas a jsem rád, že to dopadlo tak, že jsme vyhráli.




Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Walter [-] , T. Šorna [-] (46. M. Podzemský [-] ) , J. Kučera [-] (66. V. Janoušek [-] ) , L. Soldát [-] (76. J. Pospíchal [-] ) , J. Rajnoch [-] , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] (76. F. Kafka [-] ) , A. Boruta [-] , J. Rada [-] , M. Rajnoch [-] (46. F. Janoušek [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - M. Branžovský [-] (77. D. Hnízdil [-] ) , J. Trefný [-] , L. Havelka [-] , J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (43. M. Šlapák [-] ) , M. Mišun [-]

Počet diváků: 46. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - TVAROH Petr, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jiří Vydra
Tip experta: remíza

Řekl bych, že Podlesí uhraje remízu.