3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý obrat ve druhé půli, kladenští mladíci se postarali o druhou prohru Podlesí v nové sezoně


Branky


68. M. Blažek , 73. T. Abrham , 81. J. Duda - 20. M. Polák , 56. M. Polák
6

Ani jedno z mužstev nevstoupilo do nového ročníku úspěšně. Podlesí si doma neporadilo s Rakovníkem a rezerva Kladna schytala v Jinočanech sedmičku. Pro oba týmy mohlo tak toto střetnutí znamenat nový začátek pro nastartování úspěšné sezony. Zpočátku to vypadalo na triumf hostujícího Podlesí, ani dva góly Poláka ale nezastavily kladenské mládí před skvělým obratem a ziskem třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Poláka

Domácí se chtěli hned od úvodního hvizdu tlačit dopředu zejména po křídelních pozicích. Podlesí však hrálo chytře, zkušeně a svého soupeře do vyloženějších šancí nepouštělo. V úvodních dvaceti minutách se tak oba celky spíše „oťukávaly“.

 

Po čtvrt hodině hry přišla komplikace pro hosty. Po střetu s domácím brankářem musel ze hřiště odstoupit jeden z nejnebezpečnějších hráčů do ofenzivy Martin Šlapák.

 

I přesto se však Podlesí dokázalo ve 20. minutě dostat do vedení. Po stříleném centru do vápna se hlavou prosadil Martin Polák.

 

Druhá poloviny úvodní pětačtyřicetiminutovky byla vyrovnaná. Podlesí hrálo ze zabezpečené obrany na rychlé protiútoky a kladenští se snažili o vyrovnání, ovšem bezúspěšně.

 

Po prvním poločase tak do kabin odcházeli spokojenější hráči hostujícího družstva, kteří vedli 1:0.

Druhá branka Poláka a skvělý obrat domácích

Domácí provedli do druhé půle několik změn, včetně nové tváře na hřišti v podobě Jakuba Bokši. Stoper, který šel ale na hrot, vnesl do kladenské hry důraz, bojovnost a rval se do zakončení.

 

Přesto však domácí v 56. minutě prohrávali už o dva góly. Po rychlém protiútoku se střelou na zadní tyč trefil opět Martin Polák, který tak zaznamenal svůj druhý přesný zásah v utkání.

 

Kladno ale nesložilo zbraně a v 68. minutě snížilo na rozdíl jednoho gólu. Michal Blažek si z pravé strany navedl balón na prostředek a střelou levou nohou vrátil domácí zpět do hry.

 

Netrvalo to ani pět minut a bylo vyrovnáno. Po standardní situaci dotlačil balón do sítě kapitán Tomáš Abrham.

 

Domácí poté začali soupeře přehrávat především fyzicky. Tlačili se za vítězným gólem, a ten přišel. Zpětná přihrávka našla střídajícího Jana Dudu, který i s přispěním teče rozhodl deset minut před koncem o vítězství B-týmu Kladna nad Podlesím 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Pro nás dobré tři body a hlavně musím říct, že to byl týmový výkon, čehož si já vždycky cením. Makali jsme jeden za druhého a i za toho stavu 0:2 jsme věřili, že to zvládneme otočit. A byli jsme odměněni třemi body.

TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák: Pro nás ještě tragičtější utkání než to první. Na zápas jsme odjeli prakticky s dvanácti zdravými hráči do pole. Kladno hrálo opravdu dobře, jsem ale přesvědčený o tom, že kdybychom byli v nějaké větší sestavě a mohli střídat, tak jsme to uválčili.



Sestavy


SK Kladno B
A. Cimrman [-] - O. Čermák [-] (46. J. Duda [-] ) , M. Blažek [-] , T. Abrham [-] , A. Klvaň [-] , M. Truhlář [-] , J. Janda [-] (89. S. Chvojka [-] ) , T. Fedorišin [-] , J. Slabý [-] , M. Veiner [-] (80. O. Justra [-] ) , J. Pechr [-] (46. J. Bokša [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - F. Šrajn [-] , M. Polák [-] , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] , M. Šlapák [-] (15. M. Branžovský [-] ) , J. Voříšek [-] , O. Valta [-] , J. Mezera [-] , O. Drašnar [-]

ŽK: 70. T. Abrham - 49. M. Polák , 58. O. Drašnar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - LAHODA Matěj, FÍLA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Michal Chaloupka
Tip experta: výhra domácích

Tady vůbec netuším, co tipovat. První kolo výsledkově nevyšlo ani jednomu z týmů, ale pokud Kladno posílí kluci z A-týmu, tak by si doma s Podlesím poradit mělo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích