D. Krch 18.
D. Krch 56. (p.)
N. Nsunzu 65.
L. Krasniqi 79.
4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram ovládla na domácí půdě duel s Klatovy


Branky


18. D. Krch , 56. D. Krch (p.) , 65. N. Nsunzu , 79. L. Krasniqi - 57. T. Vaněk
15

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi Příbramí a Klatovy, které se v současnosti nachází na dvanáctém místě tabulky. Naproti tomu druhá Příbram stále bojuje o příčky nejvyšší. Celý souboj tak odpovídal aktuálnímu rozpoložení obou týmů v rámci divizní tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl Krch

Celé utkání ale mělo spíše vlažný start. Během prvních čtyřiceti pěti minut jsme se dočkali pouze jedné branky, která ale rozhodla o vítězi první půle. Šťastnějším týmem byly právě domácí, které poslal do vedení 18. minutě David Krch. Bezmála 150 diváků tak sledovalo precizní útočnou je obranou v práci domácího týmu, který díky brance z úvodních minut udržel vedení po celý poločas.

Druhá půle zajisté zajímavější

Mnohem více akce si pro nás týmy připravily během druhého poločasu, který otevřel David Krch, jehož proměněná penalta poslala domácí do vedení o dvě branky. Klatovy zmohly pouze na korekci skóre, o kterou se postaral 57. minutě Tomáš Vaněk, ale tato situace nic nezměnila na tom, že hře dominovala domácí Příbram.


Ta dokázala přidat další dvě branky, a definitivně tak rozhodnout o vítězi tohoto utkání. Na 3:1 zvyšoval Ngosa Nsunzu, a úderem devětasedmdesáté minuty Ledian Krasniqi upravil na konečných 4:1 z pohledu Příbrami.



Sestavy


FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - M. Šurýn [-] , J. Čížek [-] , L. Krasniqi [-] (81. R. Papst [-] ) , D. Roušar [-] (77. S. Koffi [-] ) , N. Nsunzu [-] , D. Krch [-] (65. M. André [-] ) , Š. Krameš [-] (65. F. Šindler [-] ) , V. Makarchuk [-] , J. Brabec [-] , A. Kareš [-]

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] , T. Vaněk [-] (58. F. Holík [-] ) , A. Vacek [-] (58. L. Prokop [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] (82. M. Barborka [-] ) , M. Janda [-] , M. Lávička [-] (82. J. Mareš [-] ) , A. Presl [-] , M. Ferko [-] , J. Janota [-] (77. O. Mareš [-] )

ŽK: 27. N. Nsunzu , 41. L. Krasniqi , 83. V. Makarchuk - 22. A. Vacek , 40. T. Vaněk , 43. M. Mészáros , 68. M. Ferko , 85. M. Janda .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - ŽUREK Roman, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rezerva Příbrami, získá tři body.