3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:30

9.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice zlomily sérii proher: Proti Krumlovu ovšem rozhodl až závěr utkání


Branky


15

A byl to závěr hodný hollywoodského trháku, ale to bychom předbíhali. Domažlice v rámci 9. kola soutěže svedly souboj s Českým Krumlovem. Oba dva týmy se nachází na samotném chvostu tabulky, a tak bylo jasné, že tento souboj bude pro oba týmy velmi důležitý. Z výhry se nakonec radoval domácí tým, který lépe zvládl dramatický závěr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka do poločasu

V rámci první poloviny utkání jsme měli možnost vidět pouze jednu branku, která ale jako kdyby předznamenala celkový výsledek. Ve 20. minutě se prosadil domácí Vojtěch Černý, který tak potěšil stovku přihlížející diváků, neboť právě tato branka rozhodla o vítězi prvního poločasu. Domácí tak mohli do šaten odejít s o něco  více optimistickými vyhlídkami.

Na závěr těžký souboj

Druhá půle si pro diváky připravila doslova peklo v pekle, neboť závěr tohoto utkání byl opravdu fascinující. O vyrovnání se postaral v 61. minutě Tom Gelnar, a celé utkání tak v podstatě začalo od začátku.


Vedení Domažlicím navrátil až v 88. minutě Antonín Vlček, na kterého o minutu později navázal Stanislav Staněk. V tu chvíli domácí vedle o dvě branky, avšak výsledek zdramatizoval v 90. minutě Ondřej Matuška, který upravil na konečných 3:2 z pohledu domažlického celku, který tak v dramatickém závěru uhájil tříbodový zisk.


Utkání spodku tabulky tak ovládli domácí fotbalisté, které v příštím kole čeká souboj s Petřínem Plzeň, Český Krumlov vyzve v rámci 10. kola Hořovice.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Strolený [-] - R. Aubrecht [-] (70. S. Staněk [-] ) , A. Vlček [-] (90. D. Žák [-] ) , K. Bílik [-] (90. P. Voves [-] ) , J. Sojka [-] , V. Černý [-] (79. F. Copák [-] ) , T. Korelus [-] , D. Sedláček [-] , L. Janča [-] (70. T. Soběhart [-] ) , J. Secký [-] , J. Kolerus [-]

FK Slavoj Český Krumlov
O. Polanský [-] - A. Parakhnenko [-] , J. Matuška [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] (87. O. Matuška [-] ) , M. Švec [-] , J. Kabele [-] , M. Trapl [-] , Z. Kuna [-] , T. Gelnar [-]

ŽK: 75. T. Korelus - 30. R. Kolář , 51. J. Matuška , 84. Z. Kuna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zde to vidím na jednoznačnou výhru domácích.