Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolov má další body: V přestřelce zdolal Domažlice B


Branky


23

V rámci 8. kola jsme sledovali utkání mezi Sokolovem a Domažlicemi, které nám přineslo velmi zajímavý průběh, ve kterém bylo názorně vidět, že vstup do utkání nemusí vždy předznamenat finální výsledek. Byly to právě Domažlice, které do utkání vstoupily o něco radostněji, avšak 3 body zůstaly v šatně Sokolova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka hostů, poločas ale ovládli domácí

Sto padesát diváků sledovalo velmi zajímavou fotbalovou bitvu, která bavila všechny přítomné fanoušky již od prvních minut. Do utkání ale vstoupili lépe hosté, kteří se dokázali velmi rychle dostat do vedení, a to zásluhou Vojtěcha Černého, který poslal Domažlice do vedení již ve 4. minutě utkání.


Od tohoto okamžiku ale hru začal kontrolovat Sokolov, který si postupně tvořil zajímavé šance, a ve 28. minutě utkání přišlo vyrovnání, o které se postaral Daniel Krlička. Na toto vyrovnání navázal ještě jeden domácí střelec – jmenovitě Dominik Kubinec, který ve 39. minutě rozhodl o tom, že výsledek prvního poločasu bude příznivějších pro domácí fotbalisty.

Jak v půli, tak v půli

I ve druhém poločase jsme měli možnost radovat se z celkem tří branek, z nichž dvě padly dostačující sítě. Skóre druhého poločasu otevřel v 64. minutě Lukáš Václavík, jehož branka znamenala dvoubrankové vedení pro domácí Sokolov.


Na 4: 1 zvýšil v 78. minutě Tomáš Mikleš, a bylo prakticky rozhodnuto, že body zůstanou na domácí půdě sokolovské.


Domažlice se nakonec postarala O kosmetickou úpravu skóre, když na 2:4 úderem 80. minuty upravil Stanislav Staněk, a ukončil tak střelecké hody tohoto duelu.



Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - D. Kubinec [-] (80. M. Fojtík [-] ) , L. Komberec [-] (67. T. Mikleš [-] ) , A. Čížek [-] (67. M. Dubnický [-] ) , L. Václavík [-] (77. D. Richter [-] ) , K. Kýček [-] , J. Anděl [-] , T. Holík [-] (77. J. Macák [-] ) , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , V. Kraus [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Strolený [-] - A. Vlček [-] , K. Bílik [-] (70. F. Copák [-] ) , J. Sojka [-] , V. Černý [-] (86. D. Žák [-] ) , D. Sedláček [-] (46. S. Staněk [-] ) , L. Janča [-] (77. T. Soběhart [-] ) , J. Secký [-] (86. J. Řezníček [-] ) , J. Kolerus [-] , P. Voves [-] , M. Hojda [-]

ŽK: 65. M. Kabantsov - 30. P. Voves , 43. K. Bílik .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PAŠEK Lukáš - NEDVĚD Vít, HANZAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: výhra hostů

Nikdy proti sobě nedám ani plichtu, klukům věřím že tři body urvou a zapomeneme na špatný úvod sezóny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích