2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka po dlouhé době za 3 body! V souboji s Tachovem se potvrdila výhoda domácího prostředí


Branky


23

Situace Doubravky v letošní sezóně není nikterak jednoduchá. V posledních 5 kolech se jim podařilo vyhrát pouze jednou, tým zaznamenal jednu porážku, a 3 remízy, které znamenaly poměrně výraznou ztrátu, což má za následek průběžné deváté místo.
Souboj s Tachovem byl ale výsledkově jednoznačnou záležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez vítěze

První poločas byl ale klasickým fotbalovým poločasem, kdy 150 diváků sledovalo velmi vyrovnanou bitvu, která nepřinesla mnoho výrazný šancí, a tak poločasové snažení obou celků skončilo bez branek. První půle byla skromná i v počtu udělaný žlutých karet – onu jedinou žlutou kartu si vysloužil ve 32. minutě Jakub Kule.


Jakkoli tak nelze ani jednomu týmu opřít snahu o to dostat se do vedení, museli Se hráči spokojit s vyrovnaným stavem po konci prvního poločasu.

Druhá půle o poznání radostnější

A byli to právě domácí fanoušci, kterým druhý poločas přinesl o poznání více radosti. Skóre otevřel v 52. minutě Milan Ungr, a poslal tak domácí do lehkého náskoku jedné branky.


K této první brance nakonec přišla i pojistka, o kterou se postaral v 72. minutě utkání Michal Mlynařík, který domácí fanoušky potěšil podruhé, a Doubravka tak oslavila první výhru za tři body za poměrně dlouhou dobu.


Příští kolo bude pro Doubravku rovněž velmi důležité, neboť soupeřem tohoto týmu se stane Soběslav, která se aktuálně nachází na 12. pozici. V případě výhry by tak Doubravka mohla nadále stoupat tabulkou.


Naproti tomu Tachov v příštím kole čekám velmi těžký soupeř. Na domácí půdě se představí v souboji s pražskou Aritmou.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - J. Kule [-] (46. V. Kovář [-] ) , R. Novák [-] , M. Mlynařík [-] (83. D. Novák [-] ) , L. Vacata [-] , M. Nový [-] (46. M. Ungr [-] ) , J. Blažek [-] , M. Uzlík [-] (76. M. Jandík [-] ) , P. Zajíček [-] , D. Kalina [-] (46. D. Hendrych [-] ) , P. Krejčí [-]

FK Tachov
P. Landrgott [-] - D. Frank [-] (46. T. Habart [-] ) , P. Sláma [-] (83. G. Nieves [-] ) , T. Vejvoda [-] (78. R. Umanskyi [-] ) , L. Tušl [-] , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , D. Bulaiev [-] , V. Mráz [-] , K. Semenov [-] (60. L. Čížek [-] )

ŽK: 32. J. Kule , 86. D. Novák - 69. P. Landrgott .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - IZUGRAFOV Svjatoslav, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: výhra domácích

Tachov je sice po zisku prvního bodu, ale na Doubravce to bude mít těžké každý tým bez výjimky. Vajglos najde cestu ke třem bodům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích