1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram poprvé bez bodu: Rokycanští vykradli příbramské hřiště, a body převezli domů


Branky


21

 Velký fotbalový lup se udál v rámci pátého kola Divize A právě na hřišti Příbrami. Místní fotbalisté, kteří doposud ztratili body jen na jedné remíze, nedokázali ukočírovat rokycanské nadšení, a vůbec poprvé v letošním ročníku ztrácí body. Rokycany tak po úvodních, ne zcela vyrovnaných, výkonech najely na velmi zajímavou bodovou linku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyrovnaný (na poslední chvíli)

 Rokycanský glosátor, k jehož vyjádření se určitě dostaneme, avizoval, že celému průběhu utkání by spíš slušela remíza. S tím lze určitě souhlasit, avšak výsledek utkání byl poměrně výrazně ovlivněn obrovskou hostující odhodlaností, která vlastně zápas rozhodla.


Poprvé se radovaly právě Rokycany, kdy se prosadil Michal Černý, a hostům zajistil dobrý náskok. Ke smůle hostujícího, a velké radosti domácího, týmu ale tento náskok moc dlouho nevydržel. Ve 45. minutě, tedy těsně před odchodem do šatny, vyrovnal na 1:1 Jakub Štěpánek. Tato branka do šatny tak přinesla dramatický závěr první půle.

Sniper Eger rozhodl utkání

 Pokud by Armáda České republiky někdy hledala velmi dobrého snipera, naše redakce přináší jeden drobný tip. Celé utkání totiž rozhodl až neuvěřitelně přesnou střelou z dálky Patrik Eger, jehož „šmakuládička“- využito slov Dana Houdka, zajistila výhru hostujících Rokycan, které tak v soutěži pokračují na páté pozici. Příbram B je v současnosti třetí.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Dan Houdek: Přes nějaké chyby jsme to celé odmakali na 100 procent, a za to opravdu smekám klobouk. Příbram má ve svých řadách velmi šikovné hráče, a celému utkání by celkově slušela remíza, my jsme to ale velkou bojovností nakonec ukopali. Pro nás je to obrovská radost a vzpruha. Teď ale musíme velmi rychle zpátky na zem, a začít pracovat, další utkání máme s mým milovaným Tachovem, a už jsem poslouchal, že jsou to jasné body, což je vždy nejhorší. Minulý rok jsme hráli skvěle s postupujícím Lomem, a další týden se musel řadový divák pozvracet z toho, co jsme předvedli s Horní Břízou. Tři body jsou ale super, a velmi rádi to doma potvrdíme. Nejhezčí gól jednoznačně patří Patriku Egerovi- to byla fotbalová šmakuládička.



Sestavy


FK Příbram B
M. Babka [-] - M. Procházka [-] (83. Š. Krameš [-] ) , M. Šurýn [-] (73. J. Čížek [-] ) , H. Gerža [-] (73. L. Krasniqi [-] ) , R. Jandera [-] , J. Štěpánek [-] (90. F. Šindler [-] ) , C. Biricz [-] , V. Makarchuk [-] , L. Lisý [-] , V. Jelínek [-] (90. J. Kindlmann [-] ) , A. Kareš [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] , L. Titl [-] (46. L. Karlíček [-] ) , J. Matas [-] , R. Pražský [-] (77. S. Horváth [-] ) , M. Nový [-] (63. M. Smíšek [-] ) , D. Lehký [-] , M. Černý [-] (63. R. Ryba [-] ) , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , P. Eger [-] (81. T. Zajíček [-] )

ŽK: 65. C. Biricz , 89. A. Kareš - 45. M. Černý , 89. J. Matas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Miroslav - VYCHODIL Tomáš, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích