Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzační obrat v Rokycanech! Po nezvládnuté půli brali výhru domácí fotbalisté


Branky


20

Utkání jako na houpačce prožili fotbalisté Rokycan, kteří v rámci čtvrtého kola Divize A hostili Jindřichův Hradec. Hosté do utkání vstoupili naprosto fenomenálně. Domácí se ale nakonec radovali díky velmi dobře načasovanému závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí nepovedená půle

A kdyby jen půle… technicky vzato do 70. minuty byli snad ve všech statistikách lepší právě hosté, kteří tak měli většinu utkání poměrně příjemnou výhodu. Štěstěna, minimálně ve sportovním prostředí, je ale zrádkyně nepoddajná, a tak se nakonec mohli radovat domácí.


Úvodní radost si ale připsal Jindřichův Hradec, který šel do vedení už v jedenácté minutě zásluhou Filipa Votavy. S bráněním tohoto hráče měli fotbalisté Rokycan poměrně velký problém, neboť ten samý hráč se stihl do konce první půle prosadit ještě jednou- tentokrát v osmadvacáté minutě.


Více než stovka domácích fanoušků tak sledovala extrémně nevydařený průběh prvního poločasu z pohledu domácího týmu. Slovy klasika „Chybí tomu jen neštovice a svrab.“

Fenomenální obrat ke konci utkání

Úvod druhého ještě stále patřil hostujícím fotbalistům, kteří tak, technicky vzato, byli v tomto duelu mnohem více nebezpeční. S úderem sedmdesáté minuty se ale zásadním způsobem proměnily pravidla hry, a domácí začali utkání dramatizovat. V jedenasedmdesáté minutě snížil na rozdíl jediné branky Tomáš Zajíček, a vrátil tak na domácí střídačku naději.


Zásadní obrat přišel ve dvaaosmdesáté minutě, kdy Lukáš Titl zajistil prozatímní jistotu jednoho bodu. O dokonání celého rokycanského zázraku se postaral v nastaveném čase Jan Procházka- jeho branka ve čtyřiadevadesáté minutě přinesla na domácí střídačku nepopsatelnou radost, a nepopsatelný smutek na střídačku hostů. Body v tomto utkání nakonec bral tým, který bychom mohli až do 70. minuty odepisovat.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek: Do 70. minuty by celý tým zasloužil nakopat do pr… za to, co jsme předvedli. Na druhou stranu po příchodu Zajdy smekám před celým týmem, jak jsme to dotlačili k vítězství. Velmi to uživili střídající hráči, a tak to má být. Po posledním proměněném rohu nastala obrovská euforie na celém stadionu. Kluků z Jindřichova Hradce mi bylo skoro až líto, bylo to pro ně hořké.




Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] (62. T. Zajíček [-] ) , L. Titl [-] , J. Matas [-] , R. Pražský [-] (62. M. Smíšek [-] ) , D. Lehký [-] (86. J. Bouda [-] ) , M. Černý [-] (73. J. Procházka [-] ) , J. Laubr [-] (46. M. Nový [-] ) , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , P. Eger [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - J. Jaroš [-] , O. Praveček [-] (85. P. Fical [-] ) , J. Madar [-] (74. P. Hauser [-] ) , F. Waník [-] , M. Rezek [-] , M. Janák [-] (88. T. Cypra [-] ) , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , A. Licehamr [-]

Počet diváků: 140. Rozhodčí: Glogar Lukáš - ŠVAGR Tomáš, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jakub Blažek
Tip experta: výhra domácích

Věřím výhru domácích, s věčně pozitivním čarodějem v bráně nemůžete prohrát

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích