2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 10:30

1.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločasové demonstrace moci skončily remízou! Klatovy na domácí půdě dělily s Katovicemi


Branky


48. F. Velfl , 58. A. Presl - 8. M. Kynkor , 35. D. Bálek
18

Utkání, které se tak nějak zcela vymykalo normálu. I tímto jednoduchým způsobem by se dalo popsat úvodní utkání sezóny pro Klatovy a Katovice. V loňském ročníku dva výkonnostně zcela odlišné týmy odstartovaly letošní souboje o body velmi vyrovnaným soubojem, který byl spíše demonstrací dvou utkání v jednom. Tento pomyslný dvojzápas okořenilo počasí, které bychom nepřáli ani největšímu nepříteli. Tedy tomu jedinému možná ano…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bezmocné Klatovy

Úvod nového ročníku ale vyšel zcela bezchybně hostujícímu celku, který nenechal nic v náhodě, a po krásné akci se mohli katovičtí fotbalisté radovat z první branky, která přišla již v osmé minutě zásluhou Martina Kynkora. Díky tomuto úvodnímu uklidnění, a naopak výraznému zneklidnění tří set fanoušků, tak mohli hosté předvádět poměrně uvolněnou hru, která je zdobila i v minulém roce.


První půli pak zakončila druhá branka hostujícího celku, o kterou se úderem pětatřicáté minuty postaral David Bálek. Hosté tak prvních 45 minut zvládly naprosto bravurně, a do šatny si odnesly poměrně pohodlný dvoubrankový náskok.

Druhý poločas bezmocné Katovice

Role se o druhý poločas zcela obrátily, a Klatovy, které v loňském roce stěží uhájily soutěž, vstaly z mrtvých. Hned v úvodu druhé pětačtyřiceti minutovky snížil na rozdíl jediné branky Filip Velfl, který tak navrátil na domácí střídačku i tribuny optimismus. Tato situace domácí nastartovala k mnohem aktivnější hře, a tak se za dalších deset minut prosadil Antonín Presl, který svou brankou zařídil vyrovnání.


Tato dvě katovická zaváhání měla za následek konečný vyrovnaný stav, a tak jsme měli možnost sledovat dvě naprosto odlišné půle, a zasloužené dělení bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros: První půle od nás byla špatná, byli jsme nervózní, byli jsme všude pozdě a dělali jsme spousty chyb, a za to jsme byli potrestáni. Trenér nám něco řekl o půlce, zjednodušili jsme hru, a rychle vyrovnali. Chtěli jsme zápas otočit, ale Katovice měli své šance, chodili do brejku a myslím, že je remíza zasloužená.

SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Zápas dvou zcela odlišných poločasů. První poločas jsme byli lepší, a mohli jsme přidat ještě gól, bohužel se nám ale druhý poločas nepovedl, a dvěma hrubými chybami jsme domácí dostali do hry. Nakonec jsme byli rádi za bod.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , F. Velfl [-] (73. T. Vaněk [-] ) , L. Prokop [-] (46. F. Holík [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Lávička [-] , A. Presl [-] , M. Ferko [-] , J. Mareš [-] (46. M. Málek [-] )

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Sigmund [-] , T. Hnídek [-] , J. Motl [-] (93. P. Sládek [-] ) , T. Janoch [-] , M. Kynkor [-] - D. Bálek [-] (72. J. Brabec [-] ) , M. Kynkor [-] , O. Kagui [-] (87. M. Kostka [-] ) , P. Kotrba [-] - M. Požárek [-] (93. M. Souhrada [-] )

ŽK: 17. M. Lukeš , 19. M. Mészáros , 54. M. Janda , 81. A. Presl , 88. M. Lávička - 40. M. Kynkor , 63. D. Bálek , 75. J. Brabec .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - HES Filip, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: výhra domácích

Týmy s novými trenéry, jak Matěje Spěváčka znám, připravil svůj tým kvalitativně. Myslím, že Klatovy zahájí novou sezonou výhrou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích