1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 10:15

1.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček hned v úvodu na bodech! S obávanou Doubravkou uhrál remízu!


Branky


18

Přes stovku diváků sledovalo na sokolovském hřišti návrat Divize, a hned se jednalo o návrat relativně úspěšný. Hostujícím celkem se stala Doubravka, která dlouhodobě patří k obávaným týmům, které mají kvalitu a mnohdy nepříjemnou hru. Nováček tuto premiéru ale zvládl s grácií, a na své konto připral první důležitý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle výsledek nepředpověděla

Prvních 45 minut se neslo ve velmi vyrovnaném a bojovném duchu. Oba celky se na ten druhý snažili vyvinout co největší tlak. Toto snažení ale nepřineslo žádné zásadní rozuzlení. Faktem ale je, že Doubravka za první polovinu utkání nepředvedla takovou dominanci, jaká se před utkáním teoreticky čekala.


Do šaten tak týmy odcházely za zcela vyrovnaného stavu.

Dvě branky, ale bez vítěze

Doubravka se po startu druhého poločasu stala o poznání aktivnějším celkem, který dokázal využít soupeřova zaváhání poměrně rychle po úvodním hvizdu. V sedmačtyřicáté minutě vyslal hosty do vedení Lukáš Roubal. Touto brankou by se mohlo na první dojem zdát, že se utkání dostalo na předpokládanou linku.


Domácí se ale nevzdali, a dokázali nátlakem na soupeřovu branku docílit vyrovnávací trefy. Mykhailo Kabantsov se prosadil ve třiašedesáté minutě utkání, a zařídil tak první důležité body pro Sokolov.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Miloslav Janovský: Odehráli jsme velmi zajímavé utkání, které muselo být obohacující i pro trenéra soupeře Pavla Vaigla. Výkony obou týmů byly poznamenané náročnou letní přípravou, přesto mám z utkání subjektivní pocit, že jsme kondičně byli na vyšší úrovni. Do poslední minuty jsme bojovali a chtěli výsledek zápasu zlomit na naši stranu. Vzhledem k přípravě si myslím, že toto utkání bylo od nás zatím nejvíce povedené. Ve hře týmu se samozřejmě objevovaly neduhy, které musíme odstranit. Nicméně se ukázalo, že pokud se každý hráč dostane na své maximum, jsme schopni držet krok s takto kvalitními mužstvy.




Sestavy


FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - L. Komberec [-] (93. M. Kraclík [-] ) , D. Kubinec [-] , L. Václavík [-] (69. T. Mikleš [-] ) , A. Čížek [-] , R. Schimmer [-] (52. R. Stehlík [-] ) , D. Richter [-] , K. Kýček [-] (69. T. Zázrivec [-] ) , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , V. Kraus [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - M. Uzlík [-] (73. D. Novák [-] ) , L. Roubal [-] , V. Fleissig [-] (58. D. Hendrych [-] ) , J. Blažek [-] (58. M. Patrovský [-] ) , P. Zajíček [-] , J. Česák [-] , M. Mlynařík [-] , R. Novák [-] , P. Krejčí [-] , M. Nový [-] (83. D. Kalina [-] )

ŽK: 94. M. Kabantsov - 23. J. Česák , 92. L. Roubal , 92. P. Zajíček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: remíza

S Doubravkou jsme měli tu čest v poháru, se Sokolovem jsme hráli v přípravě. Tuším remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích