2:2
(1:1)
1. J. Matějka (p.)
83. J. Matějka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby v Chotěšově díky dvěma penaltám remizovaly


Branky


12. J. Šiman , 51. P. Braun - 1. J. Matějka (p.) , 83. J. Matějka (p.)
0

Chotěšov si chtěl do odvety připrravit co nejlepší výsledek. Dvě penalty hostů ale znamenají výsledek 2:2, a tak vstoupí oba týmy do odvety ze stejné starovní pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Lub se rychle ujali v Chotěšově vedení. V první minutě využili rychlého autu a unikajícího útočníka musel jeden z domácích obránců zastavit až za cenu faulu. Penaltu proměnil Jiří Matějka a Luby vedly ve 2. minutě 1:0. Vyrovnání se domácí dočkali an i ne po čtvrt hodině. Ve 12. minutě srovnal Jan Šiman. Zbytek poločasu se hrál hlavně mezi vápny. Hrálo se také velmi od podlahy, karty rozdal hlavní rozhodčí na každé straně ale pouze jednu.

 

 

Ve druhém poločase se de facto z první šance trefili domácí a v 51. minutě zásluhou gólu Pavla Brauna vedli 2:1. Chotěšov měl i další šance. Ty ale zůstaly nevyužity, a tak byl zápas stále otevřený. Luby začaly tlačit a v 81. minutě přišla velká příležitost k vyrovnání. Vysoký balón spadl na ruku jednoho z domácích hráčů a jelikož se toto všechno derhálo ve vápně, následovala další penalta pro hosty. Jiří Matějka i podruhé proměnil a dal tak zápasu konečný výsledek 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Do zápasu jsme nevstoupili úplně šťastně. Po nedorozumění na polovině hřiště, soupeř využil rychlého autu na rozběhnutého útočníka, kterého nás stoper zastavil až ve vápně a rozhodčí souboj vyhodnotil jako faul. Penaltu soupeř proměnil a prohrávali jsme 0-1 v 1. minutě. Díky bohu nás to nakoplo a za chvíli se nám podařilo vyrovnat. Celý první poločas byl nahoru dolů, na můj vkus ale se spoustou soubojů ve středu hřiště, které mohly být oceněné kartou, sudí to bohužel viděl jinak. Do druhé půle jme vstoupili aktivně a první zaváhání soupeře jsme hned potrestali gólem. Dobře jsme drželi balón a vytvořili si další šance, které jsme bohužel neproměnili. Luby měly skvělou desetiminutovku, krerou jsme naštěstí přežili bez inkasovaného gólu. V 81. minutě rozhodčí pískl další penaltu proti nám. Po vysokém nástřelu do vápna dopadl balón na ruku našeho hráče, za mě kontakt s rukou nic neřešil, přesto sudí téměř z poloviny hřiště posoudil zásah jako nedovolený. Soupeř se opět nemýlil a vyrovnal na konečných 2-2. V závěru jsme měli ještě nějaké rohy, ale ke gólu to nevedlo. Kdyby obdržené branky padly ze hry, bral bych utkání jako vyrovnané a myslím, že i pro diváka zajímavé. O vítězi se tedy rozhodne v sobotu. Do zápasu dáme vše.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Podle mého to byl celkově vyrovnaný zápas. My jsme začali dobře, hned ve druhé minutě jsme měli penaltu. Domácí teda pak vyrovnali po takové skrumáži po rohu a to je nakoplo. Po naší velké hrubce v obraně pří rozehrávce dali druhý gól a nám se pak podařilo srovnat z penalty za ruku, když jejich hráč hrál očividně rukou. Takže je to otevřené, je to vyrovnané a je to podle mě 50 na 50.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - A. Štökl [-] , T. Vacek [-] , L. Calta [-] , J. Schamberger [-] - P. Braun [-] , J. Zahoř [-] , V. Bednář [-] (89. M. Brabec [-] ) , D. Křen [-] (19. M. Vítek [-] ) , A. Kavka [-] (75. J. Hőnig [-] ) - J. Šiman [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - H. Pikhart [-] , V. Koželuh [-] (78. M. Pivoňka [-] ) , J. Matějka [-] (89. T. Blohmann [-] ) , M. Vejskal [-] , D. Vozka [-] (67. Š. Tomaka [-] ) , J. Holý [-] , P. Čipera [-] , L. Marek [-] , V. Řeřicha [-] , V. Petrželka [-]

ŽK: 41. T. Vacek - 44. P. Čipera , 61. V. Petrželka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.