J. Volf 7.
J. Kočí 13.
P. Jindra 86.
J. Kříž 92. (vl.)
4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšecké Žehrovice potvrdily svou dominanci vítězstvím


Branky


7. J. Volf , 13. J. Kočí , 86. P. Jindra , 92. J. Kříž (vl.) - 51. M. Miksa , 74. J. Plaček
14

Poslední zápas sezony byl pro Kněževes velmi důležitý. Svěřenci Rosti Hertla zajížděli do Mšeckých Žehrovic, kde se pomalu, ale jistě, připravovaly mistrovské oslavy. Domácí vstoupili do utkání dvěma rychlými góly, na které našel soupeř odpověď. Do posledních minut se nabízelo překvapení, domácí ale udeřili a s mistrovskou sezonou se rozloučili vítězně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Poslední zápas sezony jsme chtěli zvládnout a vyhrát, což se nakonec podařilo. Do utkání jsme vstoupili dvěma rychlými góly, což nám pomohlo. Do druhé půle jsme šli s tím, abychom si zápas zjednodušili další brankou, ale stal se přesný opak a soupeř dokázal vyrovnat. Měl jsem strach, jak se zápas bude nadále vyvíjet, ale v závěru jsme přidali další dva góly a dotáhli to do vítězného konce. Soutěž jsme jako nováček ovládli, za což jsem hrozně rád. Bylo období, ve kterém se nám nedařilo, ale postupně jsme najeli na svou hru a zvládli jsme to dotáhnout. Chtěl bych poděkovat hráčům za přístup během celé sezony a za vítězství v okresním přeboru. Poděkování patří i fanouškům, kteří nás během celé sezony podporovali.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Ze zápasu mám velmi dobrý pocit, protože když soupeř, vítěz okresního přeboru, kope balóny do pole, zdržuje čtyřikrát při ošetření za druhý poločas a snaží se takhle udržet remizu, která ve druhé půli nastala, tak mi nezbývá než kluky pochválit. Zápas jsme začali velice špatně a po deseti minutách prohrávali 2:0. Pak kluci poznali hru soupeře, která je opravdu na poměry okresu nadstandardní a hra se vyrovnala. O přestávce jsem klukům kladl na srdce, že jde jen o kontaktní gól a to se potvrdilo. Nám se podařilo ho vstřelit a jak jsem zmínil v úvodu, dění na hřišti se úplně změnilo. Kluci hráli opravdu dobře, disciplinovaně a odměnou byl vyrovnávající gól. V závěru jsem musel vzhledem k okolnostem hrát vabank a poslal Honzu Plačka z postu stopera na hrot a dostali jsme ještě dvě branky.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - P. Jindra [-] (92. J. Falař [-] ) , J. Kočí [-] (23. V. Lukáč [-] ) , J. Kolek [-] , J. Volf [-] , O. Zázvorka [-] , M. Bondarev [-] (90. S. Neroda [-] ) , M. Kmeť [-] , M. Pokorný [-] , J. Elsnic [-] , K. Uher [-]

FK Kněževes
P. Procházka [-] - T. Růžička [-] , M. Miksa [-] (61. P. Komžik [-] ) , J. Vrábík [-] , T. Šíma [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (27. J. Kříž [-] ) , P. Čihař [-]

ŽK: 58. T. Šíma .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Hocek Petr - VÁŇA Josef, FRANĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Robert Grill
Tip experta: výhra domácích

Žehrovice si to doma v posledním kole pohlídají a dojdou si pro titul.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích