Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepovedený začátek stál Jesenici zápas v Janově


12

Jesenice se nachází v klidném středu tabulky a poslední zápasy může v klidu dohrávat bez ohledu na to, co se děje v tabulce nad ní nebo o pár příček níže. Naopak Janov měl stále o co hrát, v případě neúspěchu Mšeckých Žehrovic mohl živit naději na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start Janova

Doslova raketový start do zápasu předvedl Janov, který šel hned ve 4. minutě do vedení. Roubík vysunul Kaila po pravé straně, ten dostal míč před branku, kde byl s gólovým zakončením připravený Houda - 1:0. O pět minut později si nic nekomplikoval stoper Melč, který napálil letící míč směrem do janovského vápna. K odkopu domácího stopera se dostal Konvalinka, který využil zaváhání hostující defenzivy a podél Flajšingra navýšil vedení - 2:0.

 

Jesenice nechytla vůbec začátek zápasu a v 11. minutě přišla další facka. Konvalinka dostal míč za obranu, z pravé strany se prosadil do šestnáctky, kde věděl, jak zakončit - 3:0. Hostující celek mohl litovat, že nešel do utkání na sto procent od úvodního hvizdu, protože třígólové manko, navíc na janovském hřišti, se dotahuje horko těžko... Vedení mohl navýšit Zuska po rohovém kopu Roubíka, ale hlavou se neprosadil.

 

Na druhé straně byl blízko k brance Mutínský, ale tváří tvář brankáři pálil nad. Ve 29. minutě udeřili domácí počtvrté. Konvalinka našel Roubíka, který se prosadil do vápna, obelstil bránící hráče a s přehledem zakončil - 4:0. Nedalo by se říct, že jeseničtí hráči na hřišti doslova vyhořeli, pouze se vlastními chybami připravili o dobrý výsledek a svému soupeři zápas tak trochu usnadnili.

Pátá právě teď odbila

Druhý poločas nabídl další rychlý gól. Hned ve 48. minutě dostal míč za obranu Konvalinka, zařadil rychlost a svůj únik zakončil přesně mezi nohami gólmana Flajšingra - 5:0. Jesenice si v utkání také dokázala vytvořit šance, ale problém byl s jejich proměňováním. Janov si zbytek zápasu pohlídal a jelikož další branku utkání nenabídlo, zvítězili domácí nejen vysokým rozdílem, ale také s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: V zápase se nám dařilo téměř všechno. Jesenici jsme do ničeho nepustili a rozhodli už v prvním poločase. Poté jsme to v klidu uhlídali. Musím pochválit výkon rozhodčího, který to odřídil na okresní poměry opravdu solidně.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Nechytli jsme začátek zápasu a to nás stálo body. Konečný výsledek je pro nás trochu krutý, protože zápas byl poté celkem vyrovnaný. Domácí dali pěkný první gól, my jsme si dalši dva dali sami a poté jsme to už měli hodně těžké. Šance jsme na zvrat měli, ale bohužel jsme neporměňovali. Janov si zbytek zápasu pohlídal a dokázal vyhrát.



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] (70. M. Marhevský [-] ) , V. Zuska [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] , L. Roubík [-] , J. Kail [-] , A. Alijevič [-] , M. Amler [-] (46. T. Kačírek [-] ) , J. Kloub [-] , J. Melč [-] (44. J. Koukal [-] )

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] , J. Kočička [-] (62. L. Pavelek [-] ) , K. Pros [-] , P. Kotek [-] , P. John [-] , D. Halámek [-] , M. Kovář [-] , J. John [-] (37. J. Pfejfer [-] ) , V. Bouda [-] , J. Mutínský [-]

Hráči zápasu: R. Konvalinka , A. Alijevič , L. Roubík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - SKOUPÝ Filip (N), NOVOTNÝ Alexandr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají rychlý přechod nahoru a rychlé brejky. Myslím si, že kvůli tomu si to doma pohlídají a vyhrají.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích