P. John 4. (p.)
K. Pros 14.
K. Pros 36.
3:3
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 10:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice ztratila v nastavení dobře rozehraný zápas se zavidovským béčkem


Branky


4. P. John (p.) , 14. K. Pros , 36. K. Pros - 56. D. Žďánský , 69. D. Štiller , 90. M. Havel (p.)
12

Zajímavý zápas se odehrál v Jesenici, kam zavítala zavidovská rezerva. Oběma celkům se daří a jejich vzájemné porovnání sil mohlo být pro oko diváka velmi pohledné. To se také potvrdilo. Domácí ovládli první poločas, který hosté vůbec nezvládli. Druhá půle ale nabídla trochu jiný scénář, který měl právě pro hosty z B-týmu šťastný konec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenici nakopl rychlý gól

Od začátku zápasu působil Zavidov dojmem, že je myšlenkami ještě v kabině na předzápasové přípravě. Jesenice si došla pro rychlou penaltu, kterou proměnil kapitán Petr John - 1:0. Domácí rychlou vedoucí brankou získali klid na kopačky a na jejich hře to bylo znát. Hosté se nemohli do zápasu pořádně dostat a ve 14. minutě přišla další rána. Pros dostal míč na hranici vápna, uvolnil se kolem bránícího hráče k zakončení a podél Sekyry navýšil vedení - 2:0.

 

Nepříjemností pro hostující rezervu bylo také brzké střídání Vanického, který musel opustit hřiště hned po druhé inkasované brance. Domácím šlapalo vše tak, jak si představovali. Nebezpečný byl Pros, který těžil z práce Jeníčka. Tak jako po půl hodině hry, kdy vytáhlý útočník prodloužil dlouhý nákop do náběhu na Prose a ten zkušeně zavěsil - 3:0. Zavidov si tolik šancí nevypracoval, domácí žádnou další neproměnili, ale to je za třígólového vedení nemuselo zase tak mrzet.

Žolík z lavičky zařídil bod

Pokud chtěli hosté se zápasem něco udělat, museli hodně přidat. Trenér B-týmu Zavidova reagoval na špatný první poločas dvojitým střídáním a po poločasovém fénu bylo jeho mužstvo k nepoznání. Hosté jezdili, bylo jich plné hřiště, ale zkušený domácí tým stále držel luxusní náskok. Jesenice si vytvořila několik gólovek, ale uklidňující pojistka nepřišla, a tak udeřilo na druhé straně. Až moc prostoru dostal rychlík Žďánský, který přesnou trefou zavelil k obratu - 3:1.

 

Klid na domácí kopačky mohl přinést po hodině hry Jeníček. Po narážečce se svým spoluhráčem se zjevil úplně sám před zavidovským brankářem, ale ve stoprocentní šanci netrefil zařízení. A hostující rezerva znovu trestala. Daniel Štiller dostal do vápna přihrávku na zlatém podnose a povedenou akci zakončil doklepnutím do sítě - 3:2. S domácími to nevypadlo dobře. Jejich hra nebyla tak suverénní jako první poločas, i tak se ale na jesenický projev dalo koukat.

 

A další gólovka na sebe nenechala vůbec dlouho čekat. Jeníček dostal míč do šestnáctky, našel na druhé straně vápna Bešíka, který sám před Sekyrou trestuhodně minul a odmítl tak další gól! K tomu nebylo následně daleko na druhé straně. Žďánský se prohnal vápnem a Flajšingr jen přihlížel, jak končí míč na břevně. Druhý poločas nabídl obrovské šance nejprve na jesenické straně, v posledních minutách ale bylo dusno spíše před Flajšingrem.

 

Pár minut před koncem základní hrací doby byl v jesenické šestnáctce k vidění obranný zákrok, po kterém jeden z hostujících hráčů padl na zem. Hra však pokračovala a pokutového kopu se přeci jen zavidovské rezerva dočkala. Žďánský vlétl do vápna, kde byl nedovoleně zastaven a vyrovnání tak mohl zařídit Marek Havel. Ten se ničeho nezalekl a proměněnou penaltou dal alespoň trochu zapomenout na špatný výkon z první půle - 3:3.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Petr John, kapitán: Byl to pro nás zápas se smutným koncem. Zavidov přijel v dobré sestavě s některými hráči z áčka, my jsme se věnovali našemu fotbalu. První poločas se nám povedl, vedli jsme o tři góly. Zavidovská obrana měla problémy s naším útokem, Jeníček dobře prodlužoval vysoké míče a Pros byl neustále v náběhu, obránci se s ním nedokázali chytit. Druhý poločas byl ze strany Zavidova lepší, i tak bych ale řekl, že to bylo na šance vyrovnané. Bohužel my jsme našich několik tutovek nedokázali proměnit a soupeř pak v nastavení z penalty vyrovnal. Mrzí nás to, pořád jsme ale mohli a měli proměnit naše šance a vyhráli bychom my.

FC 05 Zavidov B
Martin Havel, trenér: První poločas byl z naší strany hrozný, prohrávali jsme 3:0. V kabině jsme si k tomu něco řekli, že takhle to prostě dál nejde. Ve druhém poločase jsme na Jesenici vlétli, byli jsme lepší, měli jsme šance a přicházely i góly. Nakonec jsme dokázali v závěru vyrovnat z penalty a brali jsme alespoň bod.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - J. John [-] (59. P. Kotek [-] ) , J. Mutínský [-] , D. Jeníček [-] (76. J. Pfejfer [-] ) , T. Horvát [-] , K. Pros [-] , V. Fiala [-] , P. John [-] , M. Pacourek [-] , M. Kovář [-] , V. Bouda [-]

FC 05 Zavidov B
A. Sekyra [-] - D. Žďánský [-] , J. Jelínek [-] , T. Diepold [-] , E. Pšenička [-] , M. Horvát [-] (46. M. Zuda [-] ) , D. Štiller [-] , J. Klouček [-] , R. Vanický [-] (15. J. Hanych [-] ) , M. Krejčí [-] (46. M. Havel [-] ) , J. Křivohlavý [-]

ŽK: 34. V. Fiala , 35. P. John , 90. T. Horvát - 38. M. Horvát .
Hráči zápasu: K. Pros , D. Jeníček - M. Havel , D. Žďánský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ČERVENÝ Jan, SVOBODA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Jelikož se Jesenici v posledních zápasech daří, tipuji jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích