Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničovská gólová show proti Čisté


Branky


16. M. Tóth , 22. J. Husák , 39. J. Sedlák , 50. J. Husák , 55. M. Kočí , 57. J. Sedlák , 74. J. Čech , 79. V. Kapr
13

Další utkání týmů ze spodu tabulky se odehrálo v Řevničově. Do Lícha arény, kde hraje svá domácí utkání aktuálně předposlední řevničovská Sparta, zavítala Čistá, poslední tým tabulky rakovnického okresního přeboru. Hosté měli znovu několik dobrých šancí, ale vyšli gólově naprázdno. Naopak domácí si utkání hlídali a krásnými góly bavili své fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění klíčového hráče

Na první větší šanci se v tomto duelu dlouho čekalo. První čtvrt hodinu hry bylo na obou stranách při útočném snažení k vidění spousta nepřesností. Dokud se do řevničovské šestnáctky neprobíjel Lauber, který se tlačil do zakončení, ale včas ho zastavil velmi dobrým obranným zákrokem obránce Tóth. Hosté do utkání nevstoupili špatně, ale byli to právě oni, kdo jako první inkasoval.

 

Beneš zahrával přímý kop z poloviny hřiště, obloučkem poslal nadýcahný míč do levé strany, odkud přišel z kopačky Kočího centr do vápna. V čistecké šestnáctce si skvěle svůj náběh načasoval Tóth a hlavou otevřel skóre - 1:0. Netrvalo dlouho a Sparta své vedení navýšila. Akci středem hřiště táhl Husák, který levačkou poslal křížnou střelu zpoza vápna přesně k tyči a Kratochvíl na pokus řevničovského střeďáka nedosáhl - 2:0.

 

Pro Čistou se nevyvíjelo utkání vůbec dobře, Řevničov postupně přebíral kontrolu nad zápasem a do karet hostujícímu celku nehrálo ani nucené střídání J. Votroubka ze zdravotních důvodů. Absence klíčového hráče byla znát. Blízko k navýšení skóre byl Kočí, ale jeho levačka orazítkovala pouze břevno. I Čistá byla blízko ke gólové radosti. Lauber prodloužil nákop ze zadních řad na Denka, který to zkoušel velmi dobře na zadní tyč. Proti byl ale s výborným zákrokem Tomeš, který konečky prstů vyškrábl míč na tyč!

 

Čistá měla chuť a tlačila se za kontaktní brankou, ale domácí včas přidali pojistku. A trefa to byla doslova výstavní! Jan Sedlák si u rohu velkého vápna připravil míč na levačku a nádhernou táhlou střelou na zadní tyč vymetl šibenici - 3:0. Stejný hráč mohl udeřit znovu, ale tentokrát nebyl tak přesný a branku minul. Na druhé straně si připravil míč k zakončení Blecha, ale zpoza šestnáctky mířil těsně vedle. Z podobné pozice to zkoušel Husák, ale jeho pěkný pokus mířil pro změnu nad. První poločas měl jasného vítěze.

Řevničovská gólová show

Hned začátek druhého dějství nabídl obrovskou šanci. Dlouhý nákop z obranných řad našel v náběhu Kočího, který přesprintoval bránící hráče a postupoval na Kratochvíla. Čistecký brankář reflexivním zákrokem nohou ale ukázal své kvality a předvedl výborný zákrok! O minutu později ale kapituloval. Autové vhazování se dostalo až na kopačku Husáka, který mezi penaltou a velkým vápnem poslal míč nechytatelné k tyči - 4:0.

 

Tento gól vzal Čisté veškeré naděje na bodový zisk a také na dobrý výsledek. Sparta dominovala a přicházely další šance. Jan Sedlák přesprintoval Tesaře a krásným obstřelem šajtlí orazítkoval tyč. To domácí nemuselo mrzet, protože přišly dva slepené góly. V zadních řadách si nic nekomplikoval Tóth a poslal dlouhý míč za obranu. Tam byl v náběhu znovu Kočí, který se dostal přes dvojici obránců, udělal kličku vyběhnuvšímu brankáři a pohodlně dopravil míč do prázdné branky - 5:0.

 

O dvě minuty později přišel centr z levé strany, který přelétl bránícího Tesaře i útočníka Kočího, za kterými číhal Jan Sedlák. Řevničovský mladík ukázal své kvality a z první uklidil míč přesně k tyči - 6:0. Hosté vyhlíželi závěrečný hvizd, ale stále zbývala půl hodina. I tak si hosté dokázali vypracovat gólovou šanci. A. Votroubek poslal do samostatného nájezdu Denka, ale ten jako minulý týden neobul střelecké boty a Tomeš nadále držel po skvělém zákroku čisté konto. A to platilo i po dalekonosné povedené střele Milana, která skončila na břevně.

 

Čistá znovu své šance nevyužila a přišel další trest. Beneš našel ve středu hřiště Čecha, ten si narazil s Husákem a krásnou jednoduchou fotbalovou akci zakončil špičkou kopačky do šibenice - 7:0. Hosté si i za tohoto stavu vypracovali další velkou šanci, ale těsně před Denkem nadzvedl míč Tóth a zabránil tak jisté brance. Po hodině hry se dostal na hřiště Kapr, který se stal posledním střelcem tohoto utkání. Přibyl mu připravil míč, řevničovský útočník se nikým neatakovný dostal do šestnáctky a mířil přesně na zadní tyč - 8:0.

 

Závěr zápasu nabídl ještě minelu v zadních řadách domácího celku, špatnou rozehrávku Tomeše ale Čistá nepotrestala, a tak vyšla v tomto utkání naprázdno nejen bodově, ale také gólově. Šance hostující celek měl, znovu je ale nedokázal proměnit, naopak domácí hráči byli při chuti a s chutí si zastříleli.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Obrovsky důležitý zápas. Čistá zápas nezačala vůbec špatně, naopak. Góly jsme ale dávali my a postupně jsme převzali otěže zápasu.

TJ Čistá
Roman Votroubek, kapitán: Zápas blbec. Moc nám toho nevyšlo a soupeř proměnil snad všechno, co mohl. Navíc přišlo brzké zranění klíčového hráče a bylo to znát. Opět jsme neproměnili několik svých příležitostí a dostali pár hloupých branek. Nemůžu upřít snahu hráčů, ale bohužel to bylo málo. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na další zápas.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , D. Jun [-] (56. L. Přibyl [-] ) , M. Beneš [-] , J. Sedlák [-] (63. P. Bohatý [-] ) - J. Murčo [-] (56. O. Hanzlík [-] ) , M. Kočí [-] , J. Husák [-] , J. Čech [-] - J. Sedlák [-] (63. V. Kapr [-] ) , J. Fujera [-] (46. L. Vait [-] ) -

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - S. Tesař [-] (61. A. Votroubek [-] ) , P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] (29. R. Wittmann [-] ) , A. Lauber [-] , L. Milan [-] , R. Votroubek [-] , M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , F. Blecha [-] , D. Denk [-]

ŽK: 67. O. Hanzlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BOBÁK Vladimír (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Daniel Štiller
Tip experta: výhra domácích

Řevničov se nevzdává a doma hraje dobře. Čistá zahazuje až moc vyložených šancí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích