1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žehrovicím dochází dech, Jesenice přehrála první celek týmovým výkonem


Branky


52. P. Jindra - 5. M. Kovář , 33. V. Fiala , 85. K. Pros
13

Pavlíkov, Lužná a teď i Jesenice. To je trio týmů, které na jaře dokázaly zvítězit nad podzimním mistrem, který před startem jarní části neochutnal porážku. Suverénní projev a výkon Mšeckýh Žehrovic je minulostí, až moc je znát absence některých klíčových hráčů a boj o první místo bude do konce soutěže ještě hodně zajímavý!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas odstartoval smolný gól

Po smolném zápase s Kněževsí přijela Jesenice do Mšeckých Žehrovic, na půdu prvního celku, kde šla hned po pěti minutách do vedení. Kolek neudržel v náruči slabé zakončení Kováře po centru Brdy do šestnáctky a míč mu nešťastně propadl až do branky - 0:1. Domácí mohli odpovědět po dobré příležitosti Nerody, ale ten z hranice vápna mířil po akci z pravé strany vysoko nad.

 

Mšecké Žehrovice se dlouho nemohly dostat do zápasu. Dříve je zdobil kombinační fotbal plný nasazení, což se o tomto utkání říci nedalo. Jesenice hrála jako tým, vytvářela si šance a po půl hodině hry přidala další branku. Po laciné ztrátě mezi půlícím kruhem a velkým vápnem přišel rychlý protiútok, Fiala těžil z výborné práce svého spoluhráče a pouze doklepával míč z hranice malého vápna do odkryté branky - 0:2.

 

Hosté si své luxusní dvougólové vedení proti podzimnímu mistrovi hlídali a těsně před odchodem do kabin ho mohli dokonce navýšit! Volný přímý kop zpoza vápna byl ideální příležitostí, jak podtrhnout dobrý výkon z první půle. Standardka přes zeď se nakonec snesla na břevno, které zachárnilo domácí od úplné pohromy...

Jeden gól byl málo

Na domácí straně nastala do druhého poločasu jedna výrazná změna. Ze hry odstoupil brankář Kolek, kterého nahradil Dvořák. Vstup do zbývající části utkání nemohl být pro Mšecké Žehrovice lepší. Po pár minutách vyvezl míč z obranné linie Jan Kolek, ve středu hřiště našel Kočího, který se proháčkoval přes bránící hráče až před vápno, kde posunul míč vpravo na Jindru. Ten si odstavil obránce a přízemní střelou na zadní tyč nedal Flajšingrovi šanci - 1:2.

 

Jedna vlaštovka ale jaro nedělá. Stejně tak tomu bylo v tomto případě. Domácí chtěli vyrovnat, postupem času ale docházely síly a čas svěřencům Jana Zíky také nehrál příliš do karet. Příležitosti na vyrovnání byly, ale finální fáze byla obrovským problémem a důvodem, proč domácí celek v tomto utkání nebodoval. Centry z dobrých pozic létaly mimo hřiště a když Žehrovice nevyužily ani dvě příležitosti, když se její hráči ocitli v zakončení sami před jesenickým brankářem, bylo jasné, že to tam prostě nepadne.

 

Jesenice přežila několik nepříjemných momentů při akcích soupeře a sama si vytvořila také pár šancí, ale skóre se neměnilo. Hosté vyhlíželi pojišťovací branku, která by dopřála klidnější dohrání tohoto utkání. Ta nakonec přišla v 85. minutě. Bouda poslal do středu hřiště nahrávku na Fialu, který poslal průnikovku za obranu. Pfejfer byl v jasném ofsajdu, a tak nejevil zájem o míč, na což dobře zareagoval na rozdíl od žehrovické obrany Pros, který šel sám na Dvořáka, tomu udělal kličku a uklidil míč do branky - 1:3.

 

Finální podobu skóre měl na kopačce znovu Pros, který utekl do otevřené obrany, ale tentokrát byl v souboji jeden na jednoho proti jesenickému fofrníkovi úspěšnější Dvořák, který se znovu překonat nenechal. Jesenice si tak týmovým výkonem došla pro velmi cenné vítězství, naopak na domácích se podepisuje marodka a další absence klíčových hráčů...

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: V prvním poločase jsme byli bez pohybu, bez míče a mysleli jsme si, že to přijde samo. První inkasovaná branka byla rychlá a nešťastná. Byli jsme celkově nedůrazní, všude pozdě. Ve druhém poločase jsme snížili, ale postupně nám docházeli síly a i když jsme chtěli, tak to nešlo. Lepíme to, jak se dá, nechodíme trénovat a bez toho to prostě nejde.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Zápas se nám povedl jak po technické, tak i po taktické stránce, ukázali jsme týmový výkon. V prvním poločase jsme měli i další šance a naše vedení mohlo být vyšší. Ve druhém poločase nás Žehrovice ze začátku zamkly, i tak jsme ale měli další možnosti k navýšení.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] (46. M. Dvořák [-] ) - P. Jindra [-] , L. Věprovský [-] (80. V. Lukáč [-] ) , O. Zázvorka [-] , J. Volf [-] , S. Neroda [-] , J. Kočí [-] , M. Pokorný [-] , J. Kolek [-] , M. Bondarev [-] , K. Uher [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Brda [-] (63. J. Pfejfer [-] ) , T. Horvát [-] , K. Pros [-] , P. John [-] , S. Pfejfer [-] (35. V. Bouda [-] ) , D. Halámek [-] , M. Kovář [-] , J. John [-] (87. M. Pacourek [-] ) , V. Fiala [-] , J. Mutínský [-]

ŽK: 15. J. Volf - 15. S. Pfejfer , 55. P. John .
Hráči zápasu: V. Fiala , M. Kovář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - SVOBODA Dominik, KNAP Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Daniel Štiller
Tip experta: výhra domácích

Zatím jsem neviděl oba týmy hrát, tak dám výhru domácích, na svém hřišti jsou silní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích