Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice v posledních minutách sestřelila Olešnou


Branky


12

Olešná na svém hřišti přivítala Jesenici. Hosté šli do dvougólového vedení, na které ale domácí těsně před odchodem do kabin odpověděli kontaktní brankou. Druhá polovina nabídla velmi pikantní konec, pro Pásovku však s hořkým koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól do šatny

První branku nabídlo utkání ve 12. minutě. Dlouhý nákop Flajšingra prodloužil Jeníček na Bešíka. Ten vlétl do šestnáctky, našel pod sebou Jeníčka, který elegantně patou připravil míč pro Prose. Jesenický fofrník si připravil ideální střeleckou pozici a uvnitř šestnáctky mířil přesně k přední tyči - 0:1. Domácí mohli rychle odpovědět, ale zradila je finální fáze.

 

Jesenice své vedení navýšila ve 26. minutě. Nedůraz a váhání při odkopu uvnitř vlastního vápna potrestal Kotek, který byl nekompromisní a vymetl zadní šibenici - 0:2. Domácí šli za kontaktní brankou a také se ji krátce před odchodem do kabin dočkali. Vodrážka zahrával přímý kop těsně za vápnem. Míč poslal kolem zdi na stranu Flajšingra, který si udělal krok za zeď a to se mu stalo osudným - 1:2. Olešná se tak díky této brance vrátila do zápasu.

Jesenická závěrečná show

Ve druhém poločase se bylo rozhodně nač dívat. Po hodině hry se dožadovali domácí pokutového kopu, když byl ve vápně atakovaný Š. Procházka, sudí Dohnal byl ale opačného názoru. Šance byly k vidění na obou stranách a gólmani museli do práce. Jak Fiedler, tak i Flajšingr, předváděli pohotové zákroky a na další branku se čekalo až do samého závěru. A kdo si počkal, ten se dočkal!

 

Závěr byl na góly velmi bohatý, pro kardiaky však ne moc příjemný. Čas hrál proti Olešné, ale ta v 89. minutě dokázala vyrovnat. Rohový kop si našel Kapoun a nekompromisní hlavičkou zařídil vyrovnání - 2:2. Domácí euforii ale rychle vystřídalo zklamání. Jesenice se totiž nesmířila s inkasovaným gólem minutu před koncem základní hrací doby a urvala vítězství na svou stranu.

 

Pros vybojoval míč pro Kalaje, ten poslal centr z pravé strany na zadní tyč, kde byl neobsazený Bešík. Jeho první střelecký pokus dokázal Fiedler zneškodnit, míč se ale odrazil zpět k jesenickému hráči a ten byl napodruhé úspěšný - 2:3. A hosté svou výhru potvrdili ještě jedním gólem. Mutínský nastartoval motorku, přenesl hru na druhou stranu na Kotka, kterého ale v gólovce vychytal Fiedler. Míč ale znovu vyrazil jen do míst, kde stál hostující hráč, tentokrát Mutínský a ten uklízel do odkryté branky - 2:4. To byl poslední moment utkání, které mělo pro domácí celek velmi hořký konec.

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Šimon Procházka, záložník: V zápase jsme měli více ze hry. V prvním poločase jsme dostali dva góly, ale naštěstí nás olešenský Pastrňák (Tomáš Vodrážka) podržel a proměnil s přehledem přímák. Do druhého poločasu jsme tak přicházeli s chutí zápas otočit. Po nastřeleném břevně a neproměněném rohu se naše naděje začaly zkracovat. Kolem 60. minuty přišel kuriózní moment. Vzal jsem si ve vápně míč a ve chvíli centru mi byla přišlápnuta noha a jestli jsem si v životě byl něčím jistý, tak právě tímhle. Pan rozhodčí nepískl a zápas se začal od té doby kouskovat. Nevím, co víc pro to udělat. Asi s klukama budeme muset vzít pana rozhodčího na šnyta do Dejvický sokolovny, tam by pak třeba změnil názor. Tu penaltu viděl i Venca Fiedler, který na jedno oko neviděl a druhým si pořád hlídal svou novou přítelkyni na lavičce. I přes to všechno se nám podařilo v 90. minutě srovnat. Ovšem o chvíli později nám Jesenice zasadila hřebík do rakve.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Byl to vyrovnaný zápas jak průběhem, tak i na šance. K zápasu se nás dostavilo doslova dvanáct statečných, kteří bojovali jako tým. Konečně jsme to prolomili a urvali jsme venku vítězství. Na konci jsme dostali vyrovnávací gól na 2:2, ale v posledních minutách jsme dokázali dát dva góly a urvat to na svou stranu. Dobře nám zachytal Flajša, který tam měl důležité zákroky, stejně tak na druhé straně chytal dobře i Fido.



Sestavy



FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - P. Kotek [-] , J. Kočička [-] , J. Pfejfer [-] , K. Pros [-] , M. Kovář [-] , J. Mutínský [-] , R. Bešík [-] , D. Jeníček [-] (80. R. Kalaj [-] ) , V. Bouda [-] , P. John [-]

ŽK: 61. J. Procházka - 40. V. Bouda .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - JASANSKÝ Petr, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: remíza

V tomto zápase si oba týmy body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích