2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Suverénní Pavlíkov nadělil další porážku Mšeckým Žehrovicím


Branky


35. O. Vávra , 68. L. Hekl
12

Mšecké Žehrovice zažily před dvěma týdny první porážku, ze které se mohly po urvaném vítězství se Senomaty oklepat v Pavlíkově. Domácí tým je ale na vítězné vlně, kterou mohl v případě vítězství nad prvním celkem tabulky protáhnout na osmé vítězství v řadě! Světe div se, Pavlíkov to zvládl a je nadále suverénní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherný gól Vávry

Hosté museli řešit velký problém v podobě několika absencí. Chyběl vyloučený Elsnic, zraněný Volf a do dresu nešel ani kanonýr Kočí. Naopak domácí byli natěšeni a odhodláni prodloužit vítěznou sérii a zařídit tak druhou porážku pro aktuálně první celek soutěže.

 

Hosté se nikam nehnali a míč drželi spíše domácí, kteří postupně hledali recept, jak překonat defenzivní linii svého soupeře. První střelecký pokus zpoza vápna byl pro Kolka pouhým pozdravem. Krátce před půl hodinou hry se už jednalo o stoprocentní tutovku! Vávra z vlastní poloviny poslal do náběhu Bureše, který běžel úplně sám na Kolka. Situaci ale nevyřešil vůbec dobře a slabé zakončení nenadělalo hostujícímu zkušenému gólmanovi moc starostí.

 

Bureš byl i v další gólovce, tentokrát ale jeho pokus zastavila tyč. Kolek musel být neustále připravený, třeba jako proti střele Škrlanta. Pavlíkovský hráč z hranice vápna zatočil míč na zadní tyč, ale s tygřím skokem přiletěl Kolek a držel stále čisté konto. Po půl hodině zahrozili konečně také hosté. Centrovaný míč od lajny Pešek neudržel ve svých rukavicích a pro Pavlíkov bylo jen štěstí, že nebyl nikdo v okolí připravený k uklizení míče do sítě.

 

Skóre se měnilo ve 35. minutě. Centr Erbena kousek před roh malého vápna mířil přesně do míst, kam si nabíhal nikým neatakovaný Vávra, z první práskl do míče a byl z toho nádherný gól - 1:0. Těsné vedení si domácí pohlídali až do konce poločasu.

Balíček gól plus červená

Druhý poločas nabídl aktivní vstup hostujícího celku, který dal jasně najevo, že v Pavlíkově nechce absolvovat druhou porážku v této sezóně. Na výraznější šanci se čekalo a čas Mšeckým Žehrovicím pomalu utíkal. Po hodině hry poslal Erben míč mezi obránce, skákavá nahrávka přeskočila kopačku Zázvorky a Kolek musel včas vyběhnout proti Heklovi. Hostující brankář míč ukořistil, ale zákrok ho pěkně bolel...

 

V 68. minutě navíc přišla další rána v podobě druhé inkasované branky. Kalaš dlouhým nákopem vybídl Hekla, který byl rychlejší než obránci, pláchl Zázvorkovi a díky dobrému prvnímu dotyku si připravil míč na gólové zakončení, Kolek byl bez šance - 2:0. Sudí Kozák navíc o dvě minuty později udělil hodně přísnou červenou kartu Janu Kolkovi a hosté šli do deseti.

 

Naděje na vyrovnání byla mizivá, i když v minulém utkání Žehrovičtí ukázali, že i v deseti se dá zvítězit, to ale bylo za vyrovnaného stavu... Další zázrak se nekonal. Pavlíkov si utkání pohlídal, to se spíše už jen dohrávalo a žádný výraznější moment už nepřineslo. Mšecké Žehrovice si tak připsaly druhou porážku v této sezóně, Pavlíkov naopak podtrhl svou suverénní jarní jízdu a prodloužil vítěznou sérii.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: Zápas měl pozvolný průběh. Hosté hráli opatrně, vzadu moc chyb nedělali, takže jsme se do moc šancí nedostali. Podařilo se nám jít do vedení, kdy se trefil skvěle z první Vávra. Do druhého poločasu Žehrovice nastoupily s presinkem, ale dlouho u něj nevydržely, když Hekl po nájezdu na gólmana zvýšil na 2:0. Poté se zápas už jen dohrával.

SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Věděli jsme, že Pavlíkov hraje dobrý fotbal a že to budeme mít těžké, což se potvrdilo. Do zápasu jsme si přenesli vyloučení kapitána Elsnice, jehož nepřítomnost byla znát. Stejně jako dalších zraněných hráčů, navíc máme po tomto utkání dalšího vyloučeného a moc hráčů nám už nezbývá. Pavlíkov ale v zápase vyhrál zaslouženě, nám se bohužel moc nedařilo.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - J. Koc [-] (80. T. Kindl [-] ) , L. Hekl [-] , F. Kalaš [-] , P. Chytrý [-] (75. D. Hlaváček [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (85. F. Podhorský [-] ) , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - K. Uher [-] , V. Lukáč [-] , P. Jindra [-] , L. Věprovský [-] , R. Škutchan [-] , O. Zázvorka [-] , M. Bondarev [-] (71. T. Suchý [-] ) , M. Pokorný [-] , P. Petr [-] (27. S. Neroda [-] ) , J. Kolek [-]

ŽK: 27. A. Bureš , 58. J. Erben - 40. V. Lukáč , 58. O. Zázvorka . ČK: 70. J. Kolek .
Hráči zápasu: O. Vávra , L. Hekl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ROLL Marek (N), KOČÍ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí jarní formu a s favoritem budou brát tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza