Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 10:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty další senzaci nepřidaly, Zavidov rozhodl v první půli


Branky


13

Konec oslav, je tu další hrací víkend. Přesně tohle si mohli říct fotbalisté Pustovět v kabině před zápasem se zavidovskou rezervou. Další velmi kvalitní soupeř, který prověřil kádr Pustovět. Další senzace se nekoná, béčko rozhodlo zápas hned v prvním poločase a vrátilo Sokoly, kteří se museli vypořádat s absencí kanonýra Hranaie, zpátky na zem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a hotovo

První poločas patřil domácí rezervě, která navázala na dobrý výkon z Janova a hned ve 12. minutě šla do vedení. Rohový kop D. Štillera si našel na přední tyči hráč minulého kola Horvát a otevřel skóre - 1:0. O pár minut později měl Zavidov další velkou šanci a znovu u toho byl D. Štiller, který poslal do náběhu Horváta, ale jeho křížná střela skončila mimo.

 

Domácí kontrolovali hru po úvodní dvacetiminutovce přidali další branku. Přímý kop kousek od rohu velkého vápna zatočil D. Štiller přes zeď na přední tyč a Beneš jeho pokus vyškrábnout nedokázal - 2:0. Po půl hodině hry byl v hlavní roli znovu zavidovský playmaker, který tentokrát z přímého kopu posadil míč na hlavu jednoho ze svých spoluhráčů, který se vyšrouboval do vzduchu a za Benešem zazvonilo břevno!

 

Ještě před odchodem do kabin se prosadili domácí potřetí. Netřeba psát, kdo poslal další krásný nadýchaný centr do pustovětské šestnáctky. Ano, znovu centr D. Štillera, na který si naskočil Vanický a velmi pěknou hlavičkou poslal míč přesně ke vzdálenější tyči - 3:0. Pro Pustověty velmi nepovedený poločas, pro domácí naopak poločas jako z pohádky.

Neproměněná penalta mrzela

Do druhého poločasu jakoby nastoupil úplně jiný tým domácích. Zavidovské béčko uspokojeno třígólovým vedením zařadilo neutral a pouze vyčkávalo na závěrečný hvizd, utkání bylo ale teprve ve své polovině. Své šance se tak chopily Pustověty, které svůj výkon zlepšily a také ony se začaly dostávat do hry. Gólman M. Štiller společně s obranou ale dlouho odolával. Do zajímavé šance se dostal i netradiční střelec Hovorka, ale nebyl úspěšný. Zavidov si šance také vytvořil, ale Beneš za svá záda další gól nepustil.

 

Domácí přečkali vůbec největší možnou šanci svého soupeře, kterou byl po hodině hry pokutový kop. Pustověty se mohly vrátit do zápasu, zamíchat kartami, ale místo toho skončila penalta zahrávaná Holečkem v ochranné síti nad brankou... Sokol se přeci jen na začátku poslední desetiminutovky prosadil, bohužel pro hostující celek ale bylo na nějaké závěrečné drama pozdě a branka kapitána Matějovského, který doslova procedil míč přes zavidovského brankáře do sítě, byla pouhou korekcí skóre - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Havel, trenér: Chtěli jsme navázat na velmi dobrý výkon z Janova, což se nám zejména v prvním poločase dařilo. Za první půli musím kluky pochválit, hráli výborně. Mrzí mě, že jsme ve druhé půli vypnuli, přestali hrát a kontrolu nad průběhem hry převzaly Pustověty, kterým patřil druhý poločas. Chceme hrát náš fotbal, chceme být v tabulce co nejvýše a to se nám zatím daří. Pochválit musím mladého Jirku Křivohlavého, který odehrál i přes svůj nízký věk výborné utkání.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Zápas jsme si sami udělali těžký naším laxním prvním poločasem, který byl plný nepřesností. Soupeř nás trápil hlavně ze standardek, kde z podobných situací padly vesměs všechny góly. Pár šancí jsme si vytvořili, ale jak nepřesní jsme byli v rozehře, tak jsme byli nepřesní i v koncovce. Druhý poločas jsme se probudili a začali trochu hrát. Stále to nebylo ideální, ale hře to pomohlo. Rozehře vzadu svojí jistotou pomohl nový mladičký hráč Míra Knap. Dostali jsme se i k pokutovému kopu, který jsme bohužel neproměnili a v závěru už jsme se dostali pouze k jedné vstřelené brance.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - D. Štiller [-] (54. M. Krejčí [-] ) , P. Vitner [-] , M. Horvát [-] , J. Klouček [-] , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] (84. J. Kraus [-] ) , E. Pšenička [-] , J. Křivohlavý [-] , J. Jelínek [-] , T. Diepold [-] (59. T. Urban [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Volráb [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , P. Matějovský [-] , T. Černý [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-] , O. Hula [-] , M. Šimon [-] (46. J. Knap [-] ) , P. Holeček [-]

ŽK: 90. P. Matějovský .
Hráči zápasu: D. Štiller , J. Křivohlavý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Šefara Milan - HUSÁK Jan, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: remíza

Tady hodně váhám, ani jedno mužstvo jsem po zimě zatím hrát neviděla. Pustověty dokázaly v minulém kole porazit lídra tabulky vysokým rozdílem, a tak by mohly být na koni. U rezervy Zavidova bude hodně záležet v jaké nastoupí sestavě, zda posílí i o nějaké hráče z A-týmu. Přiklonila bych se spíše k vyrovnanému remízovému zápasu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích