Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov vyškolil Kněževes sedmi góly


Branky


13

Úzký kádr Kněževsi se představil naposledy před dvěma týdny, když padl doma s Pustověty. Minulý víkend se utkání se Senomaty nehrálo a po týdenní pauze přivítali svěřenci Rosti Hertla na svém hřišti Pavlíkov. A nejraději by na tento zápas zapomněli. Hosté doslova vyučovali kopanou, dali sedm gólů a jeli se třemi body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel veterán

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Domácí se do utkání nemohli pořádně dostat a odráželi jednu útočnou snahu soupeře za druhou. Pavlíkov se hnal za úvodní brankou, své počáteční příležitosti ale nevyužíval. Vše změnila 26. minuta, kdy si Kalaš narazil ve středu hřiště před velkým vápnem soupeře se svým spoluhráčem, posunul vedle míč na volného L. Polcara. Zkušený fotbalový veterán si míč připravil a z hranice šestnáctky vymetl bližší šibenici - 0:1.

 

Po půl hodině hry hosté své vedení navýšili. Škrlant poslal ze středu hřiště mezi obránce Bureše, ten si pohlídal ofsajdovou past a prostřelil Miroslava Vršeckého, který v tomto utkání hájil svatyni svého celku - 0:2. Do poločasu udeřil Pavlíkov potřetí. Ve středu hřiště se dostal míč po hlavičkovém souboji Koce s J. Vršeckým ke Kalašovi, ten poslal rohlíček za domácí obranu mezi Vrábíka a Bureše. Pavlíkovský útočník byl rychlejší, potrestal zaváhání kněževeské defenzivy a poslal míč kolem chybně vyběhnuvšího brankáře do odkryté branky - 0:3.

Pavlíkovský koncert pokračoval

Domácí si v kabině měli co říci a do druhého poločasu vstoupili aktivně. Chtěli s utkáním ještě něco udělat, ideálně se vrátit do hry rychlým gólem, ale úvodní aktivita opadla a otěže hry postupně přebírali zase hosté. To už na hřišti nebyl kapitán Kalaš, který přenechal svou pozici Zaspalovi a ten se hned po pár minutách zapsal na střeleckou listinu. To když postupoval po pravé straně, namířil si to bez pozornosti obrany až na branku a suverénní střelou o zadní tyč zasadil Kněževsi další úder - 0:4.

 

Ještě než uplynula hodina hry na světě byl další gól a znovu v domácí sítí. Příliš pasivního bránění využili hosté k centru z pravé strany. Míč se snesl na zadní tyč, kde mladík Žemlička podcenil souboj s Vávrou a ten si tak připsal snadnou trefu - 0:5. Ani to nebylo poslední slovo. Hosté se fotbalem bavili, naopak domácí by nejraději slyšeli závěrečný hvizd, který by ukončil jejich trápení. To si ale museli ještě dlouho počkat...

 

V 66. minutě dostal opět až příliš prostoru Bureš, znovu si pohlídal ofsajdovou linii a lobem překonal domácího brankáře - 0:6. Exhibiční zápas přinesl přeci jen alespoň čestný gól Kněževsi. Ten padl na začátku poslední desetiminutovky a velkou zásluhu na něm měl pavlíkovský brankář Pešek, který nepovedenou rozehrávkou našel kopačku R. Čihaře a ten mu poděkoval gólem - 1:6.

 

Poslední slovo si ale vzal znovu Pavlíkov. Bureš dostal míč do tahu, pokryl si ho před bekem Žemličkou a poslal do šestnáctky centr. Na ten si naběhl chladnokrevně střídající mladík Hlaváček a propálil bezmocného M. Vršeckého - 1:7. Zcela jasné a zasloužené vítězství Pavlíkova, který převálcoval bezmocnou Kněževes. Domácí musejí tento nevydařený zápas hodit za hlavu a soustředit se na další víkend, kdy můžou a měli by vše napravit v Čisté.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Zápas se mi hodnotí hodně špatně, ale je to jenom odraz situace, která nám v Kněževsi momentálně nastala. Během sobotního dopoledne jsem dostal tři omluvenky a už takhle se s tím musel náš hráčsky hodně skromný mančaft poprat. Fotbalově není co hodnotit, jelikož nás Pavlíkov přehrál o třídu. Musím soupeři poblahopřat jak k zcela zaslouženému vítězství, tak k práci, kterou trenéři a vedení Pavlíkova odvádějí. V jejich mančaftu vidím koncepci hry, kterou se chtějí prezentovat a to je v této soutěži ojedinělý případ. Moje družstvo se musí soustředit na zápasy s týmy, na které momentálně máme sportovní formu.

SK Pavlíkov
František Kalaš, kapitán: Čekali jsme, že to pro nás bude náročný zápas. Kněževes běžně hraje dozadu dost jistě a umí bránu na devadesát minut zamknout, což nám ukázali na podzim u nás, ale teď měl zápas úplně jiný vývoj. Ofsajdové pasti soupeři nevycházely a v poločase mohli být rádi, že prohrávali "jenom" 0:3. Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji, ale pak postupně přešli zpátky do svého chodícího bloku a přidávali jsme další góly. Kněževes neměla jedinou šanci a jediný gól dala po chybě našeho brankáře, jinak to byla hra na jednu bránu.



Sestavy


FK Kněževes
M. Vršecký [-] - J. Kříž [-] (46. R. Čihař [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , P. Čihař [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Hertl [-] (46. J. Žemlička [-] ) , T. Kejla [-]

SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - J. Koc [-] , F. Kalaš [-] (46. F. Zaspal [-] ) , P. Chytrý [-] , L. Polcar [-] (64. D. Hlaváček [-] ) , M. Škrlant [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] , M. Benada [-] , D. Řezáč [-] , J. Erben [-]

Hráči zápasu: D. Řezáč , M. Benada , A. Bureš , L. Polcar .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: BENEŠ Adam - ČERVENÝ Jan, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra hostů

Pavlíkov do jarní části vstoupil bravurně. V Kněževsi však nic nedostane zadarmo a nebude to mít jednoduché. Klukům samozřejmě věřím, že přivezou plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích